Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

vityu 01-04-2010 07:57

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 234871)
Valamelyik indó újságban régebben, hogy miként kell kezelni az olyan helyzeteket, amikor valami nem működik: "It's not a bug, it's a feature"

Na folytatni is tudom... nem jelenik meg a munkaerőpiacon az ajánlatom...

most meg már meg se tudom nézni a munkásaimat. minden mást igen, de azokat nem:

Quote:

Originally Posted by Firefox
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

A böngésző megszakította a kért elem lekérésére irányuló kísérleteket. A webhely oly módon irányította át a kérést, hogy az soha nem teljesülhet.

* Letiltotta a webhely által megkövetelt sütiket?
* MEGJEGYZÉS: Ha a webhely sütijeinek elfogadása nem oldja meg a problémát, valószínűleg a kiszolgáló beállításában van a hiba, nem az Ön számítógépében.

Xeper 01-04-2010 08:14

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 234872)

Nézd meg Explorerrel is, hátha ott jól megy...

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 234871)
Valamelyik indó újságban régebben, hogy miként kell kezelni az olyan helyzeteket, amikor valami nem működik: "It's not a bug, it's a feature"

Szerintem ez az alapvető programozói hozzáállás :D

szamóka 01-04-2010 11:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 234872)

Próbáld a különböző nyelvi verziókat, valamelyik csak működik...

Von 01-04-2010 12:12

Szombaton jó buli volt eRepen, gondoltam megemlítem, ha eddig senki nem tette meg :)

USA és Kína külön külön betámadták HelloKittyt (a.k.a. Heilongjiang), a vaslelőhelyünket, a gazdaságunk motorját, és a szövetségünk ékkövét. Összesen a két csatanyitásra költöttek 3000 goldot. Epic csatában, hajnal 3kori tankolással sikerült megvédeni, összesen 750-en voltak fenn akkor eRepen Magyarországról, és nagyon sok szövetségesünk is jött segíteni (szinte mindenki jelentős erőkkel). Az USA által nyitott csata falát napközben sikerült a lakosság ütésével kellőképp magasra felvinni, viszont Kínába már éjféltől költöztek be a román, spanyol, satöbbi, szóval ellenséges seregek, majd később az amerikai tankok is, és a csata vége előtt kb 15perccel elkezdték nagyon durván leütni a falat, amire fel voltunk készülve, és szintén erős tankolással - bár egyszer levitte az ellen a secure vonal alá a falat - sikerült visszahozni a csatát és megnyerni.
13,64 millió damage pont ment bele a két csatába összesen, az eddigi eTörténelem legnagyobb hadakozása volt egy régióért, ráadásul 1 vs 1-ben játszottuk le, aktivált MPP-k nélkül, ez külön kiemeli még a többi nagy csata közül is.
Mondanom sem kell, igazából a túlélésért küzdöttünk alapvetően, mert HelloKitty elvesztése a magyar gazdaság összeomlását jelentette volna. Azóta viszont stabilizálódott a helyzet, sőt mondhatni, egyre jobban állunk. USA vissza akart vonulni gyorsan Belső-Mongóliából (onnan indították a támadást), ezért nyitottak egy felkelést, hogy visszaadják Kínának. Kína segíteni akart, ezért betámadta Belső-Mongóliát, hogy az USA visszavonulásával visszakapják, így mi nem tudunk rákontrázni az amerikaiakra. Azonban olyan szinten egyszerre csinálták ezt meg, hogy a felkelés vagy 30 másodperccel hamarabb indult, így USA nem tudott visszavonulni, a magyar sereg egy része pedig kiment Amerikába és bevédte a régiót az amerikaiak oldalán. Így USA megtartotta Belső-Mongóliát akarata ellenére, amit ma meg is támadtunk. Bár lehet nem tiszta, de ez egy hatalmas taktikai manőver volt eMagyarország részéről. Közben sikerült a bannolt orosz elnököt leváltani, így Oroszország is megtámadta Kínát. Valamint Szerbia is területcserékkel már Pakisztánnál jár, ők is jönnek Ázsiába játszadozni :)
Lesznek még érdekes dolgok, mivel az USA azután, hogy Japán átengedte Ázsiába, megszerezte a szövetségünk 3 nem eredeti területen levő vaslelőhelyéből Karnatakát és Liaoninget ("felszabadítás" címén, pont mint a szovjetek a valóságban, Karnataka elég hosszú "felszabadítás" elé néz, ha az amcsikon múlik). A harmadik vaslelőhely a miénk, HelloKitty, ha azt vesztettük volna, az szinte összeroppanthatta volna szövetségünket gazdaságilag.
Viszont most, hogy sikerült óriási taktikai manőverekkel és felkészültséggel megfordítani az USA ázsiai szerencséjét, valamint beszálltak az oroszok és jönnek a szerbek is, fordulni látszik a kocka.
Bármennyire is nem csipázom jelenlegi elnökünket, Fehérlófia Koppányt, azt el kell ismerni, hogy valószínűleg az egyik legjobb "hadvezér" az egész eRepublikon. Azért mégis megvédtük a legfontosabb régiónkat, megállítottuk az USÁ-t, valamint - ha csak ideiglenesen is - elfoglaltuk Erdélyt is a románoktól! Mindezt úgy, hogy az ellenségeink már régóta Magyarország - mint nagyhatalom - bukásáról beszélnek, és ezen is fáradoznak elég erősen :)
De pont ahogy Fehérló írta Heilongjiang védése után: "Sokáig él még, akinek halálhírét keltik"

Redback 01-04-2010 13:53

Ha érteném amit szövegel nekem, kipróbálnám szívesen :)

vityu 01-04-2010 13:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 234930)
Ha érteném amit szövegel nekem, kipróbálnám szívesen :)

Mit nem értesz? :)

Ha a játékot próbálnád ki, akkor az aláírásomban ott van meghívó link. Szívesen segítek az elején az eligazodásban! :)

Redback 01-04-2010 14:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 234931)
Mit nem értesz? :)

Ha a játékot próbálnád ki, akkor az aláírásomban ott van meghívó link. Szívesen segítek az elején az eligazodásban! :)

Regelek, máris. Régebben még nemvolt magyar nyelven, csak angolon nem?

vityu 01-04-2010 14:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 234934)
Regelek, máris. Régebben még nemvolt magyar nyelven, csak angolon nem?

Bizony, ahogy mondod, már magyarul is elérheted, de szerintem csak addig érdemes, ameddig rá nem jössz, hogy mi micsoda a játékban. Utána érdemes az angolnál maradni, mert nekem pl a pénzpiac 2 napig nem működött a magyar verzió alatt, amíg az angol alatt hibátlanul.

Pali papa 01-04-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by Von (Post 234913)
Szombaton jó buli volt eRepen, gondoltam megemlítem, ha eddig senki nem tette meg :)
"Sokáig él még, akinek halálhírét keltik"

Látom lassan FM leszel Te is...
:D

Von 01-04-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 235075)
Látom lassan FM leszel Te is...
:D

Lassan-lassan :) Lana viszi a pénzt amit a cégeim termelnek (na jó szerencsére annyit nem), a 7 fölötti landskillel meg már megkeresem napi 5q1 fegyóra a pénzt, így kb csak azzal ütök, az 6-700 közti sebzés naponta, ami azért nem horror :) Bár leütéssel és q5-tel már tudok 2000 körül ütni :)

Aprópó, Te mióta és miért is vagy maláj? :D

ui: Gondoltam én is arra, hogy később megyek eVilágot járni, otthagyom ideiglenesen eMagyarországot, hogy megismerkedjek egy halom emberrel, de Malajziában főleg magyarokkal tudnék csak ismerkedni :D

All times are GMT +1. The time now is 08:28.