![]() |
Komoly is, rühellem a piti csalókat, és sorry, hogy rajtad töltöm ki, de te értelmes ember vagy, azzal a kettővel nem vagyok hajlandó vitába bocsátkozni.
Úgyhogy légyszi szólj nekik, hogy állítsák le magukat. Nem szeretnék olyan mélyre süllyedni, hogy én is elkezdjek csalni, hogy vissza tudjak vágni nekik. /ui az idegesség nem neked/ellened szól, de nagyon kezdek morcos lenni a 2 hölgyre/ |
akit érdekelne egy kellemes vasárnap délutáni serezés, az keressen meg! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üzenet Tsobinak:
a süllyedés mindig határtalan egyes embereknél, és a kimagyarázás egyes emberek részéről elég furán hat. Egyszerűen furcsán hat az egész tőled, vagy csak homokba dugod/dugtad a fejed? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Miért ne hinnék egy olyan embernek,akiben megbízom,amikor egy olyan vádat cáfol magáról,ami gyakorlatilag hallomásokból és szájról szájra terjedő legendákból született meg? Ha bárki - BÁRKI! - tud nekem mutatni egy olyan eseménylistát,amiben az illető azt tette,amit rá próbáltok erőszakolni,akkor újra előveszem az ügyet és ígérem,alapos kivizsgálás lesz az eredménye. Így viszont - mondom én minden rosszindulat nélkül - nem a sértettet minősíti az,ami folyik akár fórumon,akár máshol. Köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 17:57. |