![]() |
Quote:
|
xyz(#000)
2007-03-26 07:54:16 Helyezés:f Érték: zzz Oroszlán szívű királyok és uralkodók figyelem! Szövetségünk keres harcászati ismerettekel és erős ütős sereggel bíró szövetségest. Lovaid erelye legyen elsöprő és kíméletlen. Légy napi szinten akár töbszőr is az órszágod élén, hogy a lépéseket meg tugyuk bezsélni : ). További sikeres küzdelmet és békés itlétet! Ha nem hemzsegne a helyesírási hibáktól, egész jópofa lenne. Bár lassú csopiban ilyen feltételt tenni... |
Quote:
|
akkor az valami igen gyorsan ható pia lehetett, vagy csak lassan ír?:)
|
Quote:
(ez a poén még nekem is fájt, bocs mindenkitől :o :o ) |
Helyezés:
Érték: mákosbrijósosat minden kedvesbe+ abba is aki nem szereti... 2 héten belül végleg felkelek téli álmomból s addigra nem ártana egy hozzám méltó szövi... jó tulajdonságaim: elmebeteg, nagyképű:) ezek mellett zéró tolerancia elvét követem + mindennemű empátia hiányzik belőlem!!! DESTRUKTÍV személyiségem tükrözi orim felépítését:) orimról röviden: csak annyira vok erős mint a leggyengébb részem:) bizti van nálam jobb is. a lényeg 60%barakk 7%torony paci/ij:) nem kell hozzá nagy matektudás hogy kiszámold miből mennyim van ha tod hogy 570 hekin vok:) ha netan bena vagy matekból akkor gömbölj, hullák kivételével mindenkinek menni fog... szokásos halandzsát képzeljétek ide kezdők... by Ez sincs elaprózva. :D és ha tényleg igaz... |
sokIX(#xxxxxx)
2007-03-28 19:38:37 Helyezés: 46 Érték: 17099 sziasztok!!! szivit keresek a bárki jöhet!!!!!! :D :D :D Vagy lehet mégse írta el? ;) |
Quote:
|
xxxxxxxx (#*******)
****-**-** **:**:** Helyezés: 76 Érték: 16512 környékről keresek varis vagy tolis orit szintlépéshez. elites felállás, sok elit sok vari meg sok toli legyen. a többi nem számít:DDD Ez így magában még nem is olyan érdekes, viszont azzal a ténnyel együtt, hogy 294fős csoportról van szó, már annál inkább aranyos.:) |
Miért aranyos? :) em igazan ertem :(
|
All times are GMT +1. The time now is 06:14. |