![]() |
Quote:
Egyáltalán nem lehetetlen az sem h 100 körröl lettek az országok felmérve tolival. Az hogy nagy távolságbol nem tudsz loponi, nem jelenti azt sem hogy infózni sem tudsz ;-) |
Gratula a Pékeknek!
Én mint volt és leendő Visszafelé nyilazós, csak azt tudom ígérni, amit anno Dragonéknak: Megyünk majd a földért, átmenetileg jó helyen van ott :) |
Quote:
|
Mint jelenlegi nyilazós(bár nem túl aktív :)),gratula a Pékeknek az elmúlt napok ütéseiért!:)
Remélem,egyszer majd még fel tudom venni megint a versenyt :) Azt pedig kizártnak tartom,h csaltak volna bárhogyan is,erről nem hinném,h vitát kéne indítani. |
GRacca a pékeknek szép nagy hekit nyertek.
Quote:
(nyakba akasztható 1.osztályú termésköveket tudunk importálni, kifejezetten az aluszékony éjszakásoknak, több méretben:D) |
Köszönjük Never!! Remélem, még visszatérsz teljes bedobással, és játszhatunk 1-2 oda-visszát :)
....sanálom a klánod. I |
Quote:
Nézd Szamár, én teljesen normális hangnemben kérdeztem valamit, amire sértegetéssel reagáltál. Légy szíves, ne játszd meg a szent embert, mert nem vagy az. Azok közül, akik 10.000 hektár felett játszanak/játszottak, nagy százalékuknak előfordultak már "kétes ügyei". Rendben ne nevezzük csalásnak. De ki ne szólt volna a haverjának (másik szöviből), hogy vegye már be gyorsan a piacról az árut, mert letakarja a piacot és azonnal szüksége van az egységeire? Ugyanmár! A hódító elitje egy elég zárt közösség. A többsége már 10 éve játszik és ismerik egymást, személyesen is. Mondhatni, már az bunkóság, ha egy ilyen régi ismerősnek nemet mond az ember, nem? Tehát én senkit sem sértettem meg, csak kérdeztem valamit. Voltak, akik rendesen válaszoltak, voltak akik a nagyképűen, lekezelően, bunkó módon sértegetve. Ki-ki intelligenciájának megfelelően. Nem kéne ilyen tapló módon rárontani arra, aki csak kérdez valamit, ugyanis ez egy játék, amit együtt játszunk. Játszani pedig úgy jó, ha nem utálják egymást a játékostársak. Bár lehet, hogy Neked az okoz örömet, hogy csúnyán leszólhatsz bárkit, mert a játék elitjei kiáálnak melletted csak azért, mert régóta ismernek, nem azért, mert egyetértenek veled. |
Quote:
Üdv, szeretnélek megkérni, hogy pihenj kicsit. Látom a hozzászólásodat békülő szándékkal kezdted, de a végére megsértettél mindenkit, aki régóta játszik, és/vagy az 1A élmezőnyében van. Szerintem kár lovagolni ezen a témán tovább. Amennyiben valóban csak kérdeztél volna, akkor nem lett volna baj, a kérdésed viszont inkább volt vád, mint kérdés. Mi nem csalunk, és köszönjük mindenkinek, aki kiállt mellettünk itt a fórumon. Szerintem ne offoljuk szét a topikot. 1A események a téma, nem az, hogy tudnak egymásnak a játékosok beszólni. Nevernek külön köszönetet szeretnék mondani a sok földért és elismerésem a példás hozzáállásáért. Le a kalappal. üdv Wu |
Quote:
Javaslom nézz vissza tavaly agusztus-szeptember környékére, amikor sok helyről csak azt hallgathattuk,hogy mi csak azért voltunk mert leadtuk a földet a 7.osztálynak. főleg hogy utána másfél hónapot szabiztunk. de csak pihenés céljából, és hogy a piac helyrerázodjon, mert a minimális tartalékaink is a 4ed-ét érték. és láss csodát ők felmásztak, mi meg szép lassan beértük őket, megfogtuk őket, és visszavettük kamatostúl a földünket, mert ez volt a célunk. anno mi is probálkoztunk kis sereget kiküldeni proba szerencse alapon és volt amikor bejött... Sőt anno a vándor ellen és is kockáztattam a kisklánban, inkább nem hagytam bent az ijjaknak helyett, hanem 1biztos és 1 kisebb proba sereggel mentem szembe vissza... és bejött. Ami miatt feltünőek az ilyen ütések: -a topra mindig többen figyelnek, mint a középmezőnyre. -10k heki felett, már ritkásak az események, ezáltal könnyedén érdektelenségbe, és figyelmetlenségbe fullad az egész. sokkal több távol marad ki a legnagyobb klánoknál szerintem, mint a buzgó feltörekvő ütős klánoknál. ebből fakadóan történhetnek ilyen furcsaságok, anno nálunk sem figyelt eléggé az éjszakás amikor jött a 7.osztály, és nem volt bent elég kp-nk megfogni őket, a szembemenni meg nem tudtunk, mert nem volt nézve klánlista, így csak a sereget szurtuk ki a távolban... |
Tulip!!! Fejezd be, mert már nevetséges amiket írsz. Jóó lehetne igazad is, de elég baj az ha mindenkit már skatujázni kell.
"10k heki felett játszik biztosan csal, én nem csalok ezért vagyok 200 heki alatt." Kb ez jön le nekem rólad Tulip...:D |
All times are GMT +1. The time now is 04:55. |