Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Betelgeuse 10-26-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 131722)
jah és izé ezt te el is hiszed ?:) ;)

Szerintem fel akar lépni... Szabin lecsúszik 600 hekire akkor nem kell számolgatni hány épületet kellene bontani. Meg olcsóbb is:D

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 11:01

Ne még ne lépjen fel!
Tartozok neki egy árulással és egy leveréssel....
Csak még nem tudom, hgoy megyek X-be, mert V-ben vagyok...

Ati! Ezt a hozzászólást meg ne olvasd el légyszi. Köszi. :D:D:D:D:D

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 11:01

(Rossz az, aki rosszra gondol. Hát persze, hogy Zéróstarttal.:p:D)

Dragi 10-26-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 131939)
Szerintem fel akar lépni... Szabin lecsúszik 600 hekire akkor nem kell számolgatni hány épületet kellene bontani. Meg olcsóbb is:D

ááááá kétlem hogy fellépne :) ahhoz nem elég bátor :)

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 12:15

Felőlem léphet, én utánamegyek, és felkoncolom minden országát amit megtalálok, és mindenki mást is, akinek köze van hozzá. (szövi, mnt, ilyesmi)

Tartozom neki egy aljas hátbaszúrással. És én útálok tartozni bárkinek is. Igyekszem mielőbb visszaadni amit kaptam!..

Reni 10-26-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131945)
Felőlem léphet, én utánamegyek, és felkoncolom minden országát amit megtalálok, és mindenki mást is, akinek köze van hozzá. (szövi, mnt, ilyesmi)

Tartozom neki egy aljas hátbaszúrással. És én útálok tartozni bárkinek is. Igyekszem mielőbb visszaadni amit kaptam!..

Mivel szúrt hátba?

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 12:43

Az nem fórumtéma.
De ha előbb tudom, hogy ő az, nem jutott volna 200 hekinél feljebb....
Senkire nem tartozik, hogy mi a problémám vele, de eddig nem foglalkoztam ezzel a témával. Unalmamban kezdtem el olvasgatni ezt a topicot...
Játékon belül volt egy elég gennyes húzása... Nem is egy... Az ADMIN megadta neki ami járt, de én azt keveslem azért cserébe amit én utána összeszenvedtem... Úgyhogy kicsit megtoldom az ADMIN döntését ,és ha utolérem addig verem amíg még mozog. És ha több országa van, azokkal is ez lesz.

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 12:46

A dologból annyi mgéis ide tartozik, hogy egy kis gennyes JKSZ-es aljas égetett agyagedény. Csak azért, hogy aki esetleg még nem tudta, az most tudja meg. A többi meg személyes és mint ahogy írtam, nem írom ide ki.

De majd ha egyszer valaki megtapossa lovakkal, érezze, hogy azt a lovasságot én vezéreltem.

Dragi 10-26-2007 13:07

nyeeeee mááá :) Feltűnt a konkurencia :)

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 13:11

Eddig nem érdekelt a kölöyk, mert egész egyszerűen nem értettem vele egyet, így hagytam a fenébe ezt a topicot...

De msot már hgoy tudom, játékon belül kicsoda, most aztán... "Kilehelem a tüzet mindenre, ami harcosok..."

Tessék srácok, aktív ország:

4108 ANARCH 5 Megesik,hogy kigyó is elesik 12.703

itt elérhető: www.cuceritor.ro

Az egy 5/V-s ország volt, de csalás miatt át lett dobva.

All times are GMT +1. The time now is 06:20.