![]() |
Quote:
Lehet csak szépen akart termelni és ehez bevállalt egy gyengébb orit:) |
az nem egy lufinak vélt ori volt, hanem egy lufi. tudtommal a csopi tetején szokás termelni, biztonságos helyen, nem pedig úgy, hogy 2-3 körre ott van 1 szövi. :D
és nem kell mindig Harcit védeni, mert közel sem biztos, hogy jó, ahogy taktikázik. egyébként ez az akció nemcsak arról szólt, hogy pont őt üssük meg, hanem arról is, hogy ő volt a legközelebbi nem szabis ori... |
Quote:
Akkor kiszabiztam De most visszajöttem tudtam kicsit lecsuszok de végülis belegondoltam teljesen mind1 nem kerül nekem sokba az a heki:) Megleszek annyi értéken is:D |
az a 2. hely is úgy jött össze, hogy az előtted levő szövi szintet lépett. :)
az a lényeg, hogy visszadugtad az orrod, és vállaltad, hogy inkább vesztesz néhány hekit, minthogy szabin kuksolj még kb másfél hónapig. :) én is ezt tettem volna. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Se E-ből se X-ből(hát ott ugye van még a 4500körből) Bogár hát igen felléptek elölem:D de ugyanannyi hekin voltam mint ők De talán csak 1körig Mert akkor jött be a fedezés is kb ,mint az ütés De az alattam lévő emberekről is tudtam,hogy nem támadnak:)Nyugodt termelésem volt Most kevesebb hekin lettem Nem haltam bele:) Mikor feljöttem szabiról tudtam fogok bukni hekit ugyhogy nem ért váratlanul:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |