![]() |
|
|
Egyetlen pillanat
maradt a szív alatt abban mind úgy hagytam amiket mutattam látod, az alkonyat fájáról hullanak illanó szálain őszülő álmaim tenyered dúdoló mélyére. És eljövő nagy eső illata hajadban két karod bújtat el titokban énekel hogy suttogó királyok járják a világot szüret lesz maholnap ők édes ujjukat ajkunkra elhozzák s ráteszik. De száz gyilkos átoson ezen a városon éjjeli síneken fénylik a félelem fényüknél látlak csak úgy súgom magamnak – ágyam vagy, rejtekem őszhozó szerelmem s bűnösül a neved kimondom. |
Rengeteg mélyén születek én
Zöld moha egyfia hazakísér Zendül a pendül a suhan a fény Zuhatag! Zuhatag! Zuhatag! Házam is, kertem is nyárfalevél Ablaka, ajtaja egekig ér Reggeli hangod elhozza a szél Merülés! Ölelés! Lobogás! Halk vizek kékjén megyek eléd Friss füvek zöldjén futok eléd Napmeleg kő leszek, jövök eléd Röpülés! Zuhanás! Dobogás! |
|
Ázik az út, messze elmegyek,
Őszi ruhát magamra veszek, Ázik az út, messze elmegyek, Nagy erdőnek mélyére veszek. Gyönge rózsám, találkozunk még, Ázik az út, hull a levél rég, Gyönge rózsám, találkozunk még, Ahol lellek, lefekszem melléd. |
Another Way - Szavak nélkül
Az érzés, mely éveken keresztül táplál Átformál hús-vér emberré Mégis különböző testben élünk De mégis, ez még kevés. Hogy lásd - mi az, amit megmutattál Az érzés, amit nekem adtál Mindaz, ami kettőnké már Mit szavak nélkül ordítanék |
off: Vent, megkaptam Tamás csomagját Skóciából... Isteni!!!!!! on:
Küldök is egy számot... :) Kátai Tamás - Ázik az út |
|
Fergie, aki egyébként nem randa ebben a klipben különösen rút. :(
|
All times are GMT +1. The time now is 16:09. |