Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Csokibácsi 11-26-2006 20:04

Jajj ...
Tovább is olvastam, nem kellett volna.
Kemény. http://www.tms.hu/smiley/hulye.gif

Dragi 11-26-2006 20:04

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46770)
Na midn1 most nem érek rá:)
De én leirtam minden miért volt stb:)
Eltelt 1ora utána már én votlam a legjobb az 100%:)
első órában buktam mindent de felálltam és ez a szép:)
Ha végigjátszom biztos minden más lett volna

Amúgy meg ha már megszerveztem neked ezt a párbajt és az elején 500 vip bukóba voltam most ezt a + pár száz kör vippet nehogy már sajnáld tőlem :p és inkább annak örüljél hogy játszottál

Synkel 11-26-2006 20:07

Nyugi, Harcosok, szerintem a legszebb azért te voltál. Vagy legalább a legokosabb, vagy legszőkébb, vagy legkékebb szemű:)
Gratula a győzteseknek, Harcosok, ezt ne vedd magadra...

A magam részéről nem hiszem, hogy az orid egy órán kersztül gazdátlan volt, onnan már nem lehet felállni, ezt láttuk múlt héten Steve-nél.

Aszogya a párbaj menü, hogy ha elszámolnivalód van valakivel, itt eldönthetitek, melyik a jobb. Szerintem ez egy nagy marhaság. Inkább úgy kéne szóljon, hogy ha vipet akarsz nyerni másoktól, gyere ide. Ezért nem szeretem a párbajt egyebek mellett. Jobb az eltéréseket normál játékon belül rendezni, a 20-dik mészár után úgyis felesleges szövegelni, hogy igaz, hogy sz*rrá vágtál, de a jobb én voltam, csak épp fájt a hasam egy hétig, és nem tudtam gépnél lenni...

Dragi 11-26-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46782)
Nyugi, Harcosok, szerintem a legszebb azért te voltál. Vagy legalább a legokosabb, vagy legszőkébb, vagy legkékebb szemű:)
Gratula a győzteseknek, Harcosok, ezt ne vedd magadra...

A magam részéről nem hiszem, hogy az orid egy órán kersztül gazdátlan volt, onnan már nem lehet felállni, ezt láttuk múlt héten Steve-nél.

Aszogya a párbaj menü, hogy ha elszámolnivalód van valakivel, itt eldönthetitek, melyik a jobb. Szerintem ez egy nagy marhaság. Inkább úgy kéne szóljon, hogy ha vipet akarsz nyerni másoktól, gyere ide. Ezért nem szeretem a párbajt egyebek mellett. Jobb az eltéréseket normál játékon belül rendezni, a 20-dik mészár után úgyis felesleges szövegelni, hogy igaz, hogy sz*rrá vágtál, de a jobb én voltam, csak épp fájt a hasam egy hétig, és nem tudtam gépnél lenni...

Jó párbaj volt :)és köszi Synkel:) Csak itt a vége amit Harcosok levágott az elszúrta az egészet :mad:

Szecsa 11-26-2006 20:11

En csak nevetek még mindig azon, amit Harcosok levágott :)

Dragi 11-26-2006 20:11

Gratula Szecsa :)
Lezúziusznak is gratulálok :) Jojonak is :) Ironnak is :) és Boszinak is grat és köszönöm ezt a jó játékot :)

Dragi 11-26-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46784)

Engem zavar hogy azt hiszi hogy te adtad oda a 2.-ik helyet :p pedig én megdolgoztam érte :) De hát gondolom magából indult ki és neki is úgy szokták odaadni a helyezéseket mások :)

Csokibácsi 11-26-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46784)

Legalább megismertük, milyen ember is valójában :)

Egy újságcikket is megérne :D

Dragi 11-26-2006 20:31

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 46794)
Legalább megismertük, milyen ember is valójában :)

Egy újságcikket is megérne :D

inkább monnyon le :) Nem tudom de én azt hiszem többet nem megyek olyan párbajra amin Harcosok is ott lesz mert ez így nem járja . Ha én veszítek szépen gratulálok a győztesnek és tovább lépek de ha véletlenül nem ő győz akkor ilyen herce hurcát levág háááát.... nekem erre úgy érzem nincs szükségem!

Szecsa 11-26-2006 20:33

vagy minyon :D

Dragi 11-26-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46807)
vagy minyon :D

looooool :):):):)

Csokibácsi 11-26-2006 21:01

Ez sok lett volna a generátorba :P

A legendás világsztárt, Harcosokat, ma este, egy lakossági bejelentés alapján fogta el a rendőrség különleges akciócsoportja.

Vasárnap este bejelentés érkezett, miszerint egy 14 év körüli kölyök, folyamatosan vigyorgó arccal és habzó szájjal terrorizálja a békés járókelőket, közben a következőket ordibálja: "odaadta a 2. helyet neki, de akkor is én lettem az első, mert én vagyok a legjobb, a verhetetlen Harcosok, az nem lehet, hogy ne én legyek az első!!!"
Többen, saját testi épségüket kockáztatva próbálták nyugtatni, erre "IDE NEKEM A VIPET AZ ENYÉM AZ ÖSSZES" morajlással válaszolt.

Az elkövetőt, a helyszínre egy óra késéssel kiérkező rendőrök összehangolt akció keretén belül egy első helyezésért járó álcázott VIP csomaggal ártalmatlanították, majd sikeresen elfogták.
Szemtanúk szerint a helyszínről elhajtó rabomobilból egy halk "a fele akkora országom is kétszer akkora mint a tiétek!" cincogás szűrödött ki.

A feltételezések szerint Harcosok nagyon erős drogok hatása alatt állt, mely előidézte nála a módosult tudatállapotot.
Az orvosszakértő ezt később cáfolta, vizsgálatai szerint Harcosok az ovikusz nemfelnövikusz nevű, súlyos személyiségdeformáló betegség végső stádiumában van.

A bíróság az ügyet gyorsított eljárás keretein belül tárgyalja.

Steve 11-26-2006 21:06

Váááá Csokibátsit öntsük bronzba és szobrot neki!!!!!!:D :D :D
/ezöstbe vagy aranyba ne, az harcosoké;)/

FJORD 11-26-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46708)
Én lerengethettem volna:)
De mostmár mind1
Ténleg Ati(a modi) most komolyan nekem kellett volna a 2.nak lenni:DHad legyek már én ott:DMost ugyanannyi értéken vagyunk:DVagy legyünk 2-en másodikak mert ez nem járja:D
Vagy én kapjam mega vippet és neki írja ki:D:D:D

DE ez így nem jó:DÉn jobban megérdemlem:D2adoztatos párbajom volt még csak neki meg vagy a 7-ik ugyhogy nekem jár :D
Ja meg én késtem is :D
+nekem még maradt 47egységem

Na akkor drag szerinted is jobban kijár nekem?:D

Tudod mi jár neked A SZÁD.

Külső szemlélőként olvastam ezt a topicot. Multkor nagyszájjal párbajozni hívtál mindenkit. Azt megnyerted. Sokan gratuláltak neked, elismerték, hogy jó voltál Most 3. lettél és sírsz mint a dedóba. Ráadásul most elmenekülsz arra hivatkozva, hogy nincs időd erre.
Nehéz lenne kimondani hogy jobbak voltak nálam. (ráadásul csak 2 ember.)
A gyerköceim ha így viselkednének eltiltanám őket a játéktól. :mad:
Remélem az életben nem így viselkedsz, mert az ismerőseidnek nem lehet könnyű. sajnálom őket.

Cassandra 11-26-2006 21:27

LOL:)
Ez nagyon ott volt:D

BeeLord 11-26-2006 21:38

Ha az Arisztotelészi filozófia alapján kéne behatárolnom Harcosokat, azt mondanám, hogy ő az anyag nélküli forma, aki megadja minden másnak a funkcióját.

Van egy javaslatom, amit nem akartam a fejlesztés topicban feltenni: császárunk már van a játékban. Harcosoknak találjunk ki egy tökéletes fajt, aminek a faja az "Isten" lenne, személyisége a "Csodálatos" névre hallgatna, speciális varázslata pedig az "Én vagyok a No.1.", amelynek hatása alatt ő áll minden csoport élén, ugyanazon országgal.

Előnyei:
-automatikus párbaj győzelem.
-ingyenes belépő az ország összes ovodájába és a Mónika show vip páholyába.
-a foglalkoztatottság semmilyen körülmények közepette nem szökik 75% fölé.
-ha Dragon országa 10 körön belül ér hozzá, automatikusan törlődik az internet minden apró szegletéből.
-automatikus védelem Chuck Norris ellen.
-Szecsa mindenkori egységei számának a dupláját, ütőerejének a tripláját biztosítja.

Hátrányai:
-késztetést épít Harcosok nagymamájába a zebrán való átkeléshez.
-magával vonja a magyar nyelv használatához való képesség teljes hiányát.
-lebetegíti a kistestvért, aminek következtében az le akar majd ülni a számítógép elé egy pár órácskára(ez csakis párbajidőpontban hat).
-bármilyen őt érő inger kiváltja Harcosokból a nagyképűséget.

BeeLord 11-26-2006 21:39

Remedy hogy kell írni az "Arisztotelészi filozófia"-t? Kötőjellel?

lll 11-26-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46785)
Gratula Szecsa :)
Lezúziusznak is gratulálok :) Jojonak is :) Ironnak is :) és Boszinak is grat és köszönöm ezt a jó játékot :)

Köszönöm a sok-sok gratulációt nekem:)

hiába most fel kell vennem Harcosok stílusát picit és elnézéseteket szeretném kérni már most elöre is:)

százmilliárd%, hogy én nyertem volna:
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
itt vagyok végig, és végig játszom ezt a párbajt, még akkor is hogy rögtön az első 1 perc után elrontottam az egészet, mert Harcos személyiséget állítottam be véletlenül nem pedig kereskedőt!!!
és még ígyis, hogy csak 270 egységem volt ismétlen még ígyse tudtak meg gömbölni nagyon sokáig, az elején párszor loptak de utána már lopni sem tudtak folyamatosan mindenki lebukott nálam az elsőtől kezdve az utolsóig is még Horland is:)
nah és ha még képzek is meg rendesen játszok nem csak a fórumon írok néha, akkor százmilliárd%, hogy én nyertem volna meg ezt a párbajt úgy, hogy 5milliárd értéken lettem volna, míg a többi ország max 100 értéken csak:)
azt még hozzá teszem, hogy az orimban pénz se volt valami sok a legtöbb pénz egyszer 289k arany volt mellette 33%-os morál hát ezért elkezdtek tünteni a lakosság nálam, mégpedig úgy, hogy elmentek a Fradi pályára és felgyújtottak minden körben egy-egy szúrkolói szektort, merthogy ők nem költözhettek el Draghoz vagy Szecsához vagy akárkihez, de pár kör múlva elengedtem őket:)
ezekután már sajnálatra méltóan nem tudom, hogy mik történtek az országomban, mert éppen aludtam a váram 199-ik emeletének a 15-ik folyosón lévő 32-ik királyi lakosztályomban a sok örtoronnyal védett országomban.

De ismétlem önmagam: százmilliárd%, hogy én nyertem volna ha.............
nah jah

Köszönöm mindenkinek hogy meghalgatott!:)
Gratulálok mindenkinek
Gratulálok külön neked is Harcosok, hogy nehogy elkezdj vitázni velem:)
Gratulálok a Hódítónak, mert ha nem jött volna létre akkor nem lenne most harcosok itt, és ha unatkozok akkor most nem tudnék más elfoglaltságok csinálni minthogy itt írni ezt a nagyon hosszú hsz-t:)
Gratulálok még a számítógépemnek
Gratulálok végezetül de nem utolsó sorban az Internet feltalálójának!!!!!!

Köszönöm mindenkinek!!

És most mindenkitől kérnék egy zőődet, hogy voltam olyan rendes és átengedtem az első 3 helyet másoknak:D :D :D :D :D :D :D

Deni 11-26-2006 21:53

Beelord, a smiley függőséget kihagytad :rolleyes:

lll 11-26-2006 21:54

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 46837)
Előnyei:
-automatikus párbaj győzelem.
-ingyenes belépő az ország összes ovodájába és a Mónika show vip páholyába.
-a foglalkoztatottság semmilyen körülmények közepette nem szökik 75% fölé.
-ha Dragon országa 10 körön belül ér hozzá, automatikusan törlődik az internet minden apró szegletéből.
-automatikus védelem Chuck Norris ellen.
-Szecsa mindenkori egységei számának a dupláját, ütőerejének a tripláját biztosítja.

Hátrányai:
-késztetést épít Harcosok nagymamájába a zebrán való átkeléshez.
-magával vonja a magyar nyelv használatához való képesség teljes hiányát.
-lebetegíti a kistestvért, aminek következtében az le akar majd ülni a számítógép elé egy pár órácskára(ez csakis párbajidőpontban hat).
-bármilyen őt érő inger kiváltja Harcosokból a nagyképűséget.

hehehehe
ez marhajól leírtad:)
főleg a hátrányok teccenek:)
azon belül is ez:
-késztetést épít Harcosok nagymamájába a zebrán való átkeléshez.:D :D :D :D

Remedy 11-26-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 46838)
Remedy hogy kell írni az "Arisztotelészi filozófia"-t? Kötőjellel?

szerintem igy, csak kisbetuvel :)

Atiii 11-27-2006 03:24

Grat mindenkinek aki részt vett a párbajon!
Sajna nem telt meg a párbaj és így Drag bukott is vele...:( :(

-Azért a topic is megérdemelne pár kitüntetést nemsokára!
.:Valjuk be Harcosok nélkűl nem lenne ennyi hsz.:Szóval grat neki is az arcáér!

Jó éjt...és ,ha most nem mennék aludni akkor ébren lennék ez 100%

Alba 11-27-2006 09:09

Azért ez ne mpárbaj amit Harcosok művel.

Komolyan mondom 500 ijjat meg varit tolit es semmi tamadosereg.
Nyerni nem úgy kell hogy lopsz meg artozol semmi mas.Kicsit furcsan vagy bekötve de itt támadni is kell. Szerintem.

Néztem a gömböd.
Wá.
Hol a pénz?Hol a morál?
Nem lehetsz vmi jó ha egyik masik is a béka segge alatt...

Szecsa 11-27-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 46898)
Nem lehetsz vmi jó ha egyik masik is a béka segge alatt...

Alba, ugyanmar..hisz megmondta...

Quote:

Csak a végére elrontotta :)

(Jollehet, nekem irt jatek kozben egy uzit olyan 6 fele, hogy 80% koruli a moralja es 3 nyillal ment felfele..)

Csak tudnam, hogy hova tunt... :rolleyes:

Arden 11-27-2006 10:31

ez a topik akkora lol hogy az vmi embertelen :)
Harcosok,ne haragudj hogy ezt mondom,de röhejes vagy kicsit :)
nem akartalak megsérteni,így érzem :)

Steve 11-27-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 46925)
Harcosok,ne haragudj hogy ezt mondom,de röhejes vagy kicsit :)

Én nem vagyok olyan visszafogott mint Árdi koma, szal nagyon röhejes vagy, de ezt gondolom érzed is;) Nem baj egyszer majd felnőssz és ezt visszaolvasod...az lessz az igazi bünti:)

Mephisto 11-27-2006 11:54

Quote:

Na midn1 most nem érek rá:)
De én leirtam minden miért volt stb:)
első órában buktam mindent de felálltam és ez a szép:)
Ha végigjátszom biztos minden más lett volna

Na ez a lényeg itt. Ez nagyon szégyenletes, hogy a fiatalok szleng dumáját idézzem: "szánalmas öcsém"... erre gondoltam kisfiam, amikor azt írtam, hogy nagy az arcod... Persze mindent meglehet magyarázni, ezt is...

Szecsa 11-27-2006 12:46

A szavazast nem akarod ujrainditani, Synkel? :)
(Vagy nem lehet? :D )

Synkel 11-27-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46953)
A szavazast nem akarod ujrainditani, Synkel? :)
(Vagy nem lehet? :D )

A szavazás télleg elavult, de a magam csökevényes képességeivel örülök, hogy ennyit is sikerült összehozni, nemhogy újat indítani:D

Dragi 11-27-2006 13:39

szerintetek Harcosokat elengednék egy hód talira ?:) Mert arra mindenképp elmennék élőbe vajon hogy osztja a Zistencsászár :)

Steve 11-27-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46964)
szerintetek Har5cosokat elengednék egy hód tlaira ?:) Mert arra mindenképp elmennék élőbe vajon hogy osztja a Zistencsászár :)

csöndben lenne. nagyon. de inkább el se merne jönni. Képzeld ahogy beül mondjuk Gyula mellé és osztja az észt:D

Dragi 11-27-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 46966)
csöndben lenne. nagyon. de inkább el se merne jönni. Képzeld ahogy beül mondjuk Gyula mellé és osztja az észt:D

sztem el se engednék vagy elmenne a nete vagy mittomén :)

Steve 11-27-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46967)
vagy elmenne a nete

hehe:D :D :D

Dragi 11-27-2006 13:52

Aliana, Atiii, Ditke, dreaman68, Gyula, Kubbi, lagen, Netelek, pepa, takacsmarcell, taszi, vereslaszlo

Azért az ő véleményükre most nagyon kíváncsi lennék :) mit gondolnak per pillanat Harcosokról :)

Steve 11-27-2006 13:53

Nemtom, deha Ditke még mindig megfogadná, akkor ott vmit nagyon elrontott az egyik szövivezére...

Synkel 11-27-2006 13:54

Mondjuk ha jól emlékszem pár oldallal előbb Atii kihívott mindenkit valami sörivós versenyre... A magam részéről benne vagyok, és asszem nagyon szégyenben sem maradnék:)
Ott megbeszélhetné Gyulával, vagy akárkivel a lényeget:)

Dragi 11-27-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 46970)
Nemtom, deha Ditke még mindig megfogadná, akkor ott vmit nagyon elrontott az egyik szövivezére...

Átáll a sötét oldalra :D

Dragi 11-27-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46971)
Mondjuk ha jól emlékszem pár oldallal előbb Atii kihívott mindenkit valami sörivós versenyre... A magam részéről benne vagyok, és asszem nagyon szégyenben sem maradnék:)
Ott megbeszélhetné Gyulával, vagy akárkivel a lényeget:)

Te már csak alkohollal viseled el ezt a topicot ?:)

Synkel 11-27-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46973)
Te már csak alkohollal viseled el ezt a topicot ?:)

Alkohollal én bármit elviselek. Legfeljebb egy-két dologhoz több kell belőle.
Harcosokhoz csont nélkül viszem a 15 sört:)

Steve 11-27-2006 13:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46974)
Alkohollal én bármit elviselek. Legfeljebb egy-két dologhoz több kell belőle.
Harcosokhoz csont nélkül viszem a 15 sört:)

15az respect:) Kiváncsi leszek Monrónál a fogyasztásra, én csak annyit tervezek hogy emlékezzek a dolgokra:D

All times are GMT +1. The time now is 05:59.