![]() |
Quote:
Egyébként hasonlóan érzek, gondolkodom mint te.Jelenleg 34 évesen azt mondom boldog vagyok.Nincsenek millióim és mégis.Kiszámoltam amit Merengő mennyit is keresek mp-ként, nevettem egy jót majd rájöttem nem ez a lényeg.Nem így élek, nem így nevelem a gyermekeimet.Ők egészségesek,szeretik egymást én dolgozom mint te, és erre nevelem őket is tanuljanak dolgozzanak és mindig olyan dologra vágyjanak ami elérhető és nem éri őket csalódás az életben.(Itt jegyzem meg amire Red vágyik az az őesetében sztem elérhető kategória). Örülök ha ilyet olvasok, amit te írtál mert tudom vannak még jó emberek:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A másik réteg meg a dzsipóké... |
Quote:
Egyébként szerintem 2-3 év bőven elég megalapozni a tőkét, ha nagyon akarja, akkor halasztja az asszony, autó, lakás projekteket is :) Ilyen döntéseknél válik csak el igazán, hogy mit akar az emberfia (ez persze nem feltétlen azt jelenti, hogy barátnő nem fér bele, azt viszont könnyen jelentheti, hogy lakás egyáltalán nem, de lehet, hogy barátnő sem...) A multik részéről reálisabb veszélynek érzem a testi-szellemi kizsákmányolást, valamint azt, hogy annyi ideje sem marad az embernek, hogy legalább egy kicsit éljen, nemhogy még gondolkozzon is nagy terveken. Bár állítólag ez pl pont a Google-nél más, de ezt nem tudom testközelből |
Nem fogom az egész hsz-t idézni, ha nem gond.
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én inkább az első csoportot képviselem, amikor jó keresetem volt, akkor is elszórtam a világ összes pénzét, most meg tengek lengek a kevéske ösztöndíjamból, hogy csak annyi változott az életemben ahoz képest, hogy a bevétel és a kiadási oldal 0-val kisebb és hogy dupla ír whiskey helyett sört iszok egy buliban:) De én mindig is tiszteltem a másik oldalt, és gyakran elterveztem hogy majd félreteszek erre arra, meg,hogy elkezdek havonta lekötni pénzt, de mindig máshova került a pénz. Hál isten most barátnőm pont azokon tud sporolni amiken én nem és fordítva, úgyhogy szépen félreteszünk pénzt majd:) |
Quote:
|
A szórakozáshoz nem mindig kell pénz...
Engem sok olyan dolog szórakoztat, ami 1 ft-ba sem kerül... |
Szeptemberben várható ítélet annak a mezőtúri fiatalembernek a büntetőügyében, aki két idős jótevőjét a vád szerint agyonverte, még a torkukat is elvágta - írja a Szoljon.hu.
A többszörösen büntetett előéletű K. Csaba egy idős mezőtúri házaspárnál többször alkalmi munkát vállalt, amely elvégzése után meg is kapta a pénzét. Később kért és kapott is kölcsönbe többször is több tízezer forintot, amit viszont soha nem tudott megadni. Ásóval agyonverte őket, majd átvágta a torkukat A bűncselekmény napján, 2009. június 15-én további haladékot akart kérni adósságának megfizetésére, ezért elment az idős házaspár házához de ott a tartozás megadására újabb határidőt már nem adtak neki. Szó szót követett, az idős úr kiutasította a házából K. Csabát. A vádlott erre feldühödött, felkapott egy, az udvaron heverő ásónyelet, és nagy erővel ütlegelni kezdte mindkét sértettet. Főleg a fejüket, amely már önmagában is halálos bántalmazásnak minősült. Hogy „biztosra” menjen, egy nagy késsel szinte teljesen levágta a sértettek fejét, akik rövid időn belül meghaltak. A tettes ezután értékek után kutatva felforgatta a házat. Ám a vádlottat idegesítette a sértettek kölyökkutyájának ugatása, ezért eltörte annak gerincét. A házban talált bort megitta, majd elvitte az idős pár mobiltelefonját is. A tettest a történtek után tíz nappal a Peresi-holtág sűrű nádasában találták meg a rendőrök. Amikor felszólították, hogy sátrából jöjjön elő, menekülőre fogta, s a holtágba vetette magát. Ám nem jól választotta meg a menekülési irányt. A másik parton ugyanis a kecskeméti Kék Fény Motoros Klub szervezésében közel negyven aktív és nyugállományú rendőr és börtönőr horgászversenyének kellős közepébe úszott – olvasható a Szoljon.hu-n. A Föld legnagyobb (nem méretben) állata az ember... |
Két kajakoslány számára kiírtak egy szétlövést, hogy eldöntsék, melyikük indulhat a magyarországi vb-n, aztán kiderült, hogy a vesztesé a lehetőség. Agyrém a legeredményesebb magyar sportágban.
http://hajcsatok.blog.hu/2011/06/16/magukat_lovik_szet |
Quote:
|
Quote:
Tortenetesen szerintem baromsag, hogy ha vki tobb szamban is a legjobbnak bizonyul itthon, miert ne indulhasson mindben, ha ereje van hozza. (Mondjuk szamomra a legjobb kajakozo Kovacs Kati) :) Sajnos nem minden jo versenyzo lesz jo szovetsegi kapitany, mint a mellekelt abra mutatja... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
De hogy miért döntött jól??? mert ugye ez a verseny olimpiai osztályozó is, nem csak sima VB. az 500m-es és 200m-es döntök között nincs nagy idő, és a 200 szokott korábban lenni. És ami a lényeges itt, az az hogy míg az 500m Olimpiai szám, addig a 200m már Sidney óta nem. Lehet hogy bírná Kozák Danusa (Danusa és nem Danuta!!! csak mindenhol rosszul van a médiában...), de érhető hogy nem akarja kockáztatni az olimpiai indulását egy jelentéktelenebb szám miatt a szövetségi kapitány. Nem ez az első ilyen eset, csak a különbség az, hogy most a Csipes az edzője és a lányának egy jó bnője... |
én nem tudom kinek van igaza ki látja jól a dolgokat.. de rossz olvasni, hogy ennek a barátnője annak a barátja ezzel jár azzal jár. ez nem összeférhetetlenség?
|
Quote:
Ellenben akkor arra valaszolj, ha ezt igy elore tudta, minek kellett meg osztalyozot futtatni a ket lannyal? Engem foleg ez zavar, es ez igenis baromsag, akarki latja, akar sakkozo akar pingpongozo akar komuves. |
Quote:
persze van 2 vélemény. de azért ő a szövetségi kapitány, hogy ő hozza meg a kínos döntéseket, ami hosszútávon esetleg egy versenyzőnek is az érdeke lehet, csak ezt nem látja be, ugye egy igazi versenyző mindig is a korlátait feszegeti és nehezen fogadja el, ha valami sok lenne neki. Erre legjobb példa pont a Kovács Kati volt aki 5számban indult 2 éve a vb-n és 5ből 4-et meg is nyert, plussz egy ezüst. de úgy túl hajtotta magát hogy nem edzett utána 2hónapig... ezt most az olimpiai felkészülés végén nem lehet megengedni úgy érzem. Gondolom a szétlővés meg önös érdekből lett megtartva, hogy hátha nem kell neki döntenie és magyarázkodnia... Jah és még annyit, hogy a döntést az egész szövetség hozta, mert 10:1 arányban ők szavazták meg a tényleges eredményt, nem csak a Szövetségi kapitány önmaga... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt vhogy ketlem... :) |
Quote:
Ha Storcz normálisan akart volna eljárni akkor szemtől szembe leül Kozákkal és az edzőjével és ezt mondja: Figyelj, ha téged küldelek ebben a számban versenybe (annak ellenére, hogy te nyertél és a pótválogatót is te nyerted) nem tudunk maximális kvótát szerezni, mivel gyökér a nemzetközi szövetség szabályzata (kajak-kenuban egy ember csak egy kvótát szerezhet a londoni olimpiára. Összesen négy női olimpiai száma van a sportágnak (K-1 500 méter, K-2 500, K-4 500 és K-1 200), ezekben hat kvótát lehet gyűjteni, azaz csak két átfedés lehetséges az egyes számok között. Ezenkívül az olimpiára csak az augusztus végi szegedi vb kvalifikál, a hétvégi szerbiai Eb nem. "Ketten duplázhatnak, és Danuta duplázik is Szegeden, ha viszont indulna kétszáz egyesben is, nemzetként csak öt kvótát szerezhetnénk a hatból") ezért nem téged foglak indítani. Szemtől-szembe kellett volna mondani, nem válogatót és szétlövést kiírni. Ennyi... gyökérség volt akkor is ez a bánás mód. Még akkor is, ha "Női kajak szakágban az olimpiai távokon a duplázás csak úgy megengedett, hogy az a megszerezhető maximális olimpiai kvóták számát ne csökkentse." Nem is szabadott volna engedni, hogy induljon a válogatón, hiszen ez nem kicsit rányomhatja a bélyeget a teljesítményére... Ennyi a véleményem, hogy emberbarát módon is el lehetett volna ezt intézni plusz ha meg otthon vagy a témában, ezt illett volna tudnod, nem csak nyomogatni a lefele kezeket olyan válasszal, ami inkább nagyobb faszság, mint amit feljebb én írtam... nyomkodhatod nyugodtan. Remélem Paksy összeszedi magát és hozza a kvótát... mert itt a tényleges probléma nem azon van, hogy ki megy és ki nem, hanem azon, ahogyan ez tálalva lett egy sportoló felé. |
Már 110 éve világít a világ legöregebb működő villanykörtéje, szinte egyhuzamban.
http://index.hu/tech/2011/06/16/110_...illanykorteje/ |
Quote:
|
http://kuruc.info/r/20/80717/
Először számomra természetes volt, hogy magyar szöveg van rajtuk, aztán eszembejutott... |
olvasom a kurucon, hogy ma volt a buzimenet, hogy szakadna rájuk az ég...
|
|
Bocsi hogy itt fakadok ki, de ez leginkább ide való...
Banyek most tényleg rá kell szállni Poolra??? beverik Turult éjszaka egy próba sereggel, és mert bement sereg már rögtön ez is baj? ha nem megy be akkor mi lett volna? így is csaló meg úgyis, tök mind1 miért, de támadjuk meg??? istenem nevetséges ez az egész. Alig pár hete nem játszom és már tényleg gyomorforgatónak érzem ami itt megy. Most elösször gondolkodtam el azon, hogy inkább vissza se térek soha többé. van 1-2 ember a játékban akikkel szívesen játszanék, de amit látok, mostmár csak kivülről, arra nem találok szavakat. Nem hiszem el, hogy nem lehet úgy ütés a topban akár egyéniben, akár klánban, hogy csak simán gratuláltok hozzá. Miért kell mindig rögtön megjegyzéseket hozzáfűzni, és mindent megtenni, hogy semminek tekintsék az ütést?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak a telószámokat kérte el. |
Quote:
Azon kívül már csak arra kérném őt a jövőben, ha a kétes játékát tovább folytatja, ne tetszelegjen itt vmi angyal képében. :mad: |
Quote:
(Igy kulso szemlelokent szerintem epp az ellenkezojet eritek el annak, mint amit szeretnetek) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:21. |