Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

kistigris 06-14-2011 17:15

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288847)
Red nem tudom hány éves lehetsz, de 18-22 éves korom körül én is pont így képzeltem el a jövőmet, ahogyan most te. Sajna nekem nem jött össze eddig az anyagiak része. Most 36 vagyok, de nem maradtam még le semmiről. Hála Istennek nem vagyok szegény, igaz gazdag sem, sőt a szegénységhez közelebb állok. Van munkám, félretenni nem nagyon tudok belőle. Van hol laknom. Van egy gyönyörű feleségem, akit a mai napig szeretek és remélem mindig is szeretni fogom. Tudom hol a helyem az életben, hiszek Istenben. Tisztelem és szeretem a nemzetem és a szülőföldemet. Egy szó, mint száz, nem mondanám magam mégse boldogtalannak. Sőt, kimondom, hogy boldog vagyok pénz nélkül is.
De én azt kívánom neked, hogy te ennyi idősen sokkal gazdagabb legyél, mint én. :)

Sami!
Egyébként hasonlóan érzek, gondolkodom mint te.Jelenleg 34 évesen azt mondom boldog vagyok.Nincsenek millióim és mégis.Kiszámoltam amit Merengő mennyit is keresek mp-ként, nevettem egy jót majd rájöttem nem ez a lényeg.Nem így élek, nem így nevelem a gyermekeimet.Ők egészségesek,szeretik egymást én dolgozom mint te, és erre nevelem őket is tanuljanak dolgozzanak és mindig olyan dologra vágyjanak ami elérhető és nem éri őket csalódás az életben.(Itt jegyzem meg amire Red vágyik az az őesetében sztem elérhető kategória).
Örülök ha ilyet olvasok, amit te írtál mert tudom vannak még jó emberek:)

Kutyuleee 06-14-2011 17:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288822)
Terveim szerint egy pár évet szeretnék dolgozni Google-nál, esetleg Microsoftnál, ahol programozóként elég jól keresek. Amikor lesz valamennyi kezdőtőkém, belefogni valamibe.

Ne hidd hogy annyira jó az ilyen multiknál, kezdő mérnökként, még ha isten császár is vagy, sem fogsz havi nettó félmillákat keresni... és alulról kezded a ranglétrát,kódolóként, esetleg egy jó referenciával szakmai gyakorlatról, projekt managerként...

Von 06-14-2011 17:54

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 288850)
(Itt jegyzem meg amire Red vágyik az az őesetében sztem elérhető kategória)

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288851)
Ne hidd hogy annyira jó az ilyen multiknál, kezdő mérnökként

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288812)
Mondod ezt úgy, hogy még egy percet sem dolgoztál életedben.

Én annyi tanácsot tudok adni, hogy mindig hallgasd meg mások véleményét, mint a fentebb idézetteket is, de sose felejtsd el, hogy a tetteidért te vállalod a felelősséget, nem azok, akik a tanácsot adják, vagy véleményt formálnak a terveidről. Pozitív vagy negatív vélemény, jó vagy rossz tanács, mind hasznos, ha tudja az ember, hogy a végén a következményeket nem más fogja élvezni vagy épp elviselni :)

Kutyuleee 06-14-2011 18:11

Quote:

Originally Posted by Von (Post 288854)
Én annyi tanácsot tudok adni, hogy mindig hallgasd meg mások véleményét, mint a fentebb idézetteket is, de sose felejtsd el, hogy a tetteidért te vállalod a felelősséget, nem azok, akik a tanácsot adják, vagy véleményt formálnak a terveidről. Pozitív vagy negatív vélemény, jó vagy rossz tanács, mind hasznos, ha tudja az ember, hogy a végén a következményeket nem más fogja élvezni vagy épp elviselni :)

félreértés ne essék, nekem nagyon szimpatikus ha valaki ilyen ambiciózus, és jó dolog ha ilyen tisztán látja a céljait maga elött, csak az útra amit írt irtam, hogy ne úgy számoljon, hogy rögtön egy vezető programozó fizetésével fog kezdeni. Csak arra akartam utalni, hogy picit lazíthat a terven, mert nem biztos,hogy elég 2-3év egy ilyen multinál megalapozni a tőkét:) főleg hogy közben felfognak merülni nem várt költségek és luxusigények, pl egy asszony,autó, lakás vagy albérlet:)

Pool 06-14-2011 18:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288810)
Azt még nem pontosan, de 35-40 éves koromban már nem szeretnék ténylegesen dolgozni, csupán élni.

Sajnos hazánkban nagyon sokan nem dolgoznak 35-40 évesen, mert nincs mit...
A másik réteg meg a dzsipóké...

Von 06-14-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288855)
félreértés ne essék, nekem nagyon szimpatikus ha valaki ilyen ambiciózus, és jó dolog ha ilyen tisztán látja a céljait maga elött, csak az útra amit írt irtam, hogy ne úgy számoljon, hogy rögtön egy vezető programozó fizetésével fog kezdeni. Csak arra akartam utalni, hogy picit lazíthat a terven, mert nem biztos,hogy elég 2-3év egy ilyen multinál megalapozni a tőkét:) főleg hogy közben felfognak merülni nem várt költségek és luxusigények, pl egy asszony,autó, lakás vagy albérlet:)

Nem értettem félre, gondoltam, hogy nem azért írtad, hogy elvedd a kedvét.

Egyébként szerintem 2-3 év bőven elég megalapozni a tőkét, ha nagyon akarja, akkor halasztja az asszony, autó, lakás projekteket is :) Ilyen döntéseknél válik csak el igazán, hogy mit akar az emberfia (ez persze nem feltétlen azt jelenti, hogy barátnő nem fér bele, azt viszont könnyen jelentheti, hogy lakás egyáltalán nem, de lehet, hogy barátnő sem...) A multik részéről reálisabb veszélynek érzem a testi-szellemi kizsákmányolást, valamint azt, hogy annyi ideje sem marad az embernek, hogy legalább egy kicsit éljen, nemhogy még gondolkozzon is nagy terveken. Bár állítólag ez pl pont a Google-nél más, de ezt nem tudom testközelből

Redback 06-14-2011 21:39

Nem fogom az egész hsz-t idézni, ha nem gond.
Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288847)
Red nem tudom hány éves lehetsz, ...

Legfontosabb a család, ezt nem tagadom. Viszont bennem bennem van az, hogy nagyon sok szegény embert láttam, és sajnos néha tapasztalom is. A pénz nem boldogít persze, de jó ha van. Persze inkább vágyom arra, hogy legyek valaki, hogy maradandót alkossak, mint a pénzre. Szeretném viszont a saját családom és jónéhány számomra kedves család életét megkönnyíteni.
Quote:

Originally Posted by Von (Post 288854)
Én annyi tanácsot tudok adni, hogy mindig hallgasd meg mások véleményét...

Szerintem Tsobi az egyik megmondója, hogy meghallgatom a tanácsokat, és mérlegelek. Néha forrófejűen gondolkodom

Quote:

Originally Posted by Von (Post 288857)
Nem értettem félre, gondoltam, hogy nem azért írtad, hogy elvedd a kedvét...

Azért egy normális barátnő kéne már :)

Redback 06-14-2011 21:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288855)

Ezt elfelejtettem idézni az előbb. Egyik ismerősömék kint élnek Angliában, vettek egy mr2-es (toyota?) cabriót, napról napra élnek, xbox,ps3 stb... Én nem így tervezem az életemet :)

Merengő 06-14-2011 21:50

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288860)
Ezt elfelejtettem idézni az előbb. Egyik ismerősömék kint élnek Angliában, vettek egy mr2-es (toyota?) cabriót, napról napra élnek, xbox,ps3 stb... Én nem így tervezem az életemet :)

mérlegelni kell azt is, hogy lehet jövőhéten elcsap egy kocsi vagy egy mocskos cigány megkésel az utcán 2000 forintért te félretettél gyűjtöttél a nagy semmire mert az állambácsi lenyúlja még azt is a rokonaidtól. meg kell találni az arany középutat

Kutyuleee 06-14-2011 21:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288860)

Hát igen, van aki a jelenben szeretne boldog lenni és az akkori lehetőségeiből kihozni a maximumot, és van aki a jövőjét tervezi, és ezért sok mindent képes is nélkülözni:) azt hiszem az ideális a 2 között lenne,de ebben általában szélsőségesek az emberek, ritka az olyan aki szórakozni és félre is tud tenni, és itt nem feltétlen a fizetésről beszélünk, hiszen minél többet keresel annál drágábbak az igényeid.
Én inkább az első csoportot képviselem, amikor jó keresetem volt, akkor is elszórtam a világ összes pénzét, most meg tengek lengek a kevéske ösztöndíjamból, hogy csak annyi változott az életemben ahoz képest, hogy a bevétel és a kiadási oldal 0-val kisebb és hogy dupla ír whiskey helyett sört iszok egy buliban:) De én mindig is tiszteltem a másik oldalt, és gyakran elterveztem hogy majd félreteszek erre arra, meg,hogy elkezdek havonta lekötni pénzt, de mindig máshova került a pénz.
Hál isten most barátnőm pont azokon tud sporolni amiken én nem és fordítva, úgyhogy szépen félreteszünk pénzt majd:)

Merengő 06-14-2011 22:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288862)
ritka az olyan aki szórakozni és félre is tud tenni

Ritka vagyok ;)

Pool 06-14-2011 22:33

A szórakozáshoz nem mindig kell pénz...
Engem sok olyan dolog szórakoztat, ami 1 ft-ba sem kerül...

Pool 06-15-2011 22:44

Szeptemberben várható ítélet annak a mezőtúri fiatalembernek a büntetőügyében, aki két idős jótevőjét a vád szerint agyonverte, még a torkukat is elvágta - írja a Szoljon.hu.
A többszörösen büntetett előéletű K. Csaba egy idős mezőtúri házaspárnál többször alkalmi munkát vállalt, amely elvégzése után meg is kapta a pénzét. Később kért és kapott is kölcsönbe többször is több tízezer forintot, amit viszont soha nem tudott megadni.
Ásóval agyonverte őket, majd átvágta a torkukat
A bűncselekmény napján, 2009. június 15-én további haladékot akart kérni adósságának megfizetésére, ezért elment az idős házaspár házához de ott a tartozás megadására újabb határidőt már nem adtak neki. Szó szót követett, az idős úr kiutasította a házából K. Csabát.
A vádlott erre feldühödött, felkapott egy, az udvaron heverő ásónyelet, és nagy erővel ütlegelni kezdte mindkét sértettet. Főleg a fejüket, amely már önmagában is halálos bántalmazásnak minősült. Hogy „biztosra” menjen, egy nagy késsel szinte teljesen levágta a sértettek fejét, akik rövid időn belül meghaltak.
A tettes ezután értékek után kutatva felforgatta a házat. Ám a vádlottat idegesítette a sértettek kölyökkutyájának ugatása, ezért eltörte annak gerincét. A házban talált bort megitta, majd elvitte az idős pár mobiltelefonját is.
A tettest a történtek után tíz nappal a Peresi-holtág sűrű nádasában találták meg a rendőrök. Amikor felszólították, hogy sátrából jöjjön elő, menekülőre fogta, s a holtágba vetette magát. Ám nem jól választotta meg a menekülési irányt. A másik parton ugyanis a kecskeméti Kék Fény Motoros Klub szervezésében közel negyven aktív és nyugállományú rendőr és börtönőr horgászversenyének kellős közepébe úszott – olvasható a Szoljon.hu-n.

A Föld legnagyobb (nem méretben) állata az ember...

Remedy 06-16-2011 10:03

Két kajakoslány számára kiírtak egy szétlövést, hogy eldöntsék, melyikük indulhat a magyarországi vb-n, aztán kiderült, hogy a vesztesé a lehetőség. Agyrém a legeredményesebb magyar sportágban.

http://hajcsatok.blog.hu/2011/06/16/magukat_lovik_szet

Hex 06-16-2011 10:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 288927)
Két kajakoslány számára kiírtak egy szétlövést, hogy eldöntsék, melyikük indulhat a magyarországi vb-n, aztán kiderült, hogy a vesztesé a lehetőség. Agyrém a legeredményesebb magyar sportágban.

http://hajcsatok.blog.hu/2011/06/16/magukat_lovik_szet

pár további infó: Aki itthon marad és ezzel lemarad az eb-ről és vb-ről a világ legjobb kajakozója. Legalább is annak tartják, míg aki menni fog (asszem Paksy Tímea) az meg egy edzőnek a csaja :)

Remedy 06-16-2011 10:59

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288933)
pár további infó: Aki itthon marad és ezzel lemarad az eb-ről és vb-ről a világ legjobb kajakozója. Legalább is annak tartják, míg aki menni fog (asszem Paksy Tímea) az meg egy edzőnek a csaja :)

Ezekrol nem tudok, de ettol meg nem marad le, hiszen mas szamokban indul.

Tortenetesen szerintem baromsag, hogy ha vki tobb szamban is a legjobbnak bizonyul itthon, miert ne indulhasson mindben, ha ereje van hozza.

(Mondjuk szamomra a legjobb kajakozo Kovacs Kati) :)

Sajnos nem minden jo versenyzo lesz jo szovetsegi kapitany, mint a mellekelt abra mutatja...

Pool 06-16-2011 12:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 288934)

Tortenetesen szerintem baromsag, hogy ha vki tobb szamban is a legjobbnak bizonyul itthon, miert ne indulhasson mindben, ha ereje van hozza.

Sajnos nem minden jo versenyzo lesz jo szovetsegi kapitany, mint a mellekelt abra mutatja...

kivétel Mészöly "kurvauristenit" Kálmán :)

Kutyuleee 06-16-2011 13:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288933)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 288934)

Személy szerint otthon vagyok a témában, mivel 10évig aktivan kajakoztam (tudom tudom nem látszik...). Faszságokról nem kell beszélni. Nagyon is jól döntött a Storcz. És amúgy nem a Paksy Timi csaja egy edzőnek, hanem a Kovács Kati pont...
De hogy miért döntött jól??? mert ugye ez a verseny olimpiai osztályozó is, nem csak sima VB. az 500m-es és 200m-es döntök között nincs nagy idő, és a 200 szokott korábban lenni. És ami a lényeges itt, az az hogy míg az 500m Olimpiai szám, addig a 200m már Sidney óta nem. Lehet hogy bírná Kozák Danusa (Danusa és nem Danuta!!! csak mindenhol rosszul van a médiában...), de érhető hogy nem akarja kockáztatni az olimpiai indulását egy jelentéktelenebb szám miatt a szövetségi kapitány.
Nem ez az első ilyen eset, csak a különbség az, hogy most a Csipes az edzője és a lányának egy jó bnője...

Merengő 06-16-2011 13:49

én nem tudom kinek van igaza ki látja jól a dolgokat.. de rossz olvasni, hogy ennek a barátnője annak a barátja ezzel jár azzal jár. ez nem összeférhetetlenség?

Remedy 06-16-2011 13:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288950)
Személy szerint otthon vagyok a témában, mivel 10évig aktivan kajakoztam (tudom tudom nem látszik...). Faszságokról nem kell beszélni. Nagyon is jól döntött a Storcz. És amúgy nem a Paksy Timi csaja egy edzőnek, hanem a Kovács Kati pont...
De hogy miért döntött jól??? mert ugye ez a verseny olimpiai osztályozó is, nem csak sima VB. az 500m-es és 200m-es döntök között nincs nagy idő, és a 200 szokott korábban lenni. És ami a lényeges itt, az az hogy míg az 500m Olimpiai szám, addig a 200m már Sidney óta nem. Lehet hogy bírná Kozák Danusa (Danusa és nem Danuta!!! csak mindenhol rosszul van a médiában...), de érhető hogy nem akarja kockáztatni az olimpiai indulását egy jelentéktelenebb szám miatt a szövetségi kapitány.
Nem ez az első ilyen eset, csak a különbség az, hogy most a Csipes az edzője és a lányának egy jó bnője...

Ez egy masik velemeny. Ettol nem feltetlen erzem okosnak, hogy egy tiedtol eltero velemenyt "lefaszsagolj". Mint ahogy en sem teszem a Tiedre. Szerintem meg szarul dontott... (a nem tetszikekrol meg csak azert nem beszelek, mert nem erdekel...)

Ellenben akkor arra valaszolj, ha ezt igy elore tudta, minek kellett meg osztalyozot futtatni a ket lannyal?

Engem foleg ez zavar, es ez igenis baromsag, akarki latja, akar sakkozo akar pingpongozo akar komuves.

Kutyuleee 06-16-2011 14:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 288952)
Ez egy masik velemeny. Ettol nem feltetlen erzem okosnak, hogy egy tiedtol eltero velemenyt "lefaszsagolj". Mint ahogy en sem teszem a Tiedre. Szerintem meg szarul dontott... (a nem tetszikekrol meg csak azert nem beszelek, mert nem erdekel...)

Ellenben akkor arra valaszolj, ha ezt igy elore tudta, minek kellett meg osztalyozot futtatni a ket lannyal?

Engem foleg ez zavar, es ez igenis baromsag, akarki latja, akar sakkozo akar pingpongozo akar komuves.

a faszság az arra ment, hogy azért megy a Timi mert hogy egy edzőnek a csaja, nem csak azért:D amit azért illik róla tudni, hogy 9vb és 10eb aranya van és még egy temérdek ezüst és bronz... úgyhogy van helye ott kint.

persze van 2 vélemény. de azért ő a szövetségi kapitány, hogy ő hozza meg a kínos döntéseket, ami hosszútávon esetleg egy versenyzőnek is az érdeke lehet, csak ezt nem látja be, ugye egy igazi versenyző mindig is a korlátait feszegeti és nehezen fogadja el, ha valami sok lenne neki. Erre legjobb példa pont a Kovács Kati volt aki 5számban indult 2 éve a vb-n és 5ből 4-et meg is nyert, plussz egy ezüst. de úgy túl hajtotta magát hogy nem edzett utána 2hónapig... ezt most az olimpiai felkészülés végén nem lehet megengedni úgy érzem.

Gondolom a szétlővés meg önös érdekből lett megtartva, hogy hátha nem kell neki döntenie és magyarázkodnia...

Jah és még annyit, hogy a döntést az egész szövetség hozta, mert 10:1 arányban ők szavazták meg a tényleges eredményt, nem csak a Szövetségi kapitány önmaga...

Remedy 06-16-2011 14:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288954)

Gondolom a szétlővés meg önös érdekből lett megtartva, hogy hátha nem kell neki döntenie és magyarázkodnia...

Na ez epp az, ami szerintem nem megengedheto egy szovetsegi kapitanynak.

Sami 06-16-2011 14:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 288955)
Na ez epp az, ami szerintem nem megengedheto egy szovetsegi kapitanynak.

Pedig ezt minden szöv. kapitány gyakorolja. Legyen az hoki, foci, kézi, tökmindegy.

Remedy 06-16-2011 14:40

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288956)
Pedig ezt minden szöv. kapitány gyakorolja. Legyen az hoki, foci, kézi, tökmindegy.

Azt, hogy ket ember van egy adott helyzetre, eldonti hogy az egyik lesz az, majd szervez egy versenyt, es azt mondja, aki megnyeri, aze lesz a poszt, majd a verseny utan a masodikat valasztja be?

Ezt vhogy ketlem... :)

Hex 06-16-2011 16:56

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 288954)
a faszság az arra ment, hogy azért megy a Timi mert hogy egy edzőnek a csaja, nem csak azért:D amit azért illik róla tudni, hogy 9vb és 10eb aranya van és még egy temérdek ezüst és bronz... úgyhogy van helye ott kint.

persze van 2 vélemény. de azért ő a szövetségi kapitány, hogy ő hozza meg a kínos döntéseket, ami hosszútávon esetleg egy versenyzőnek is az érdeke lehet, csak ezt nem látja be, ugye egy igazi versenyző mindig is a korlátait feszegeti és nehezen fogadja el, ha valami sok lenne neki. Erre legjobb példa pont a Kovács Kati volt aki 5számban indult 2 éve a vb-n és 5ből 4-et meg is nyert, plussz egy ezüst. de úgy túl hajtotta magát hogy nem edzett utána 2hónapig... ezt most az olimpiai felkészülés végén nem lehet megengedni úgy érzem.

Jah és még annyit, hogy a döntést az egész szövetség hozta, mert 10:1 arányban ők szavazták meg a tényleges eredményt, nem csak a Szövetségi kapitány önmaga...

Ha annyira otthon vagy a témában, akkor tudhatnád, hogy a szétlövés a kajak-kenuban nem önös érdekből van, hanem ezt a szabályt hozták rá, ha a válogatók nem hoznak eredményt. Azt, hogy a Paksy egy edző csaja, azt ujságban olvastam, hogy mennyi valóság alapja van nem tudom. Ezzel a döntéssel a kajak-kenu szövetség szembe köpte magát... ennyi a lényeg.

Ha Storcz normálisan akart volna eljárni akkor szemtől szembe leül Kozákkal és az edzőjével és ezt mondja:

Figyelj, ha téged küldelek ebben a számban versenybe (annak ellenére, hogy te nyertél és a pótválogatót is te nyerted) nem tudunk maximális kvótát szerezni, mivel gyökér a nemzetközi szövetség szabályzata (kajak-kenuban egy ember csak egy kvótát szerezhet a londoni olimpiára. Összesen négy női olimpiai száma van a sportágnak (K-1 500 méter, K-2 500, K-4 500 és K-1 200), ezekben hat kvótát lehet gyűjteni, azaz csak két átfedés lehetséges az egyes számok között. Ezenkívül az olimpiára csak az augusztus végi szegedi vb kvalifikál, a hétvégi szerbiai Eb nem.

"Ketten duplázhatnak, és Danuta duplázik is Szegeden, ha viszont indulna kétszáz egyesben is, nemzetként csak öt kvótát szerezhetnénk a hatból") ezért nem téged foglak indítani. Szemtől-szembe kellett volna mondani, nem válogatót és szétlövést kiírni. Ennyi... gyökérség volt akkor is ez a bánás mód.

Még akkor is, ha "Női kajak szakágban az olimpiai távokon a duplázás csak úgy megengedett, hogy az a megszerezhető maximális olimpiai kvóták számát ne csökkentse."

Nem is szabadott volna engedni, hogy induljon a válogatón, hiszen ez nem kicsit rányomhatja a bélyeget a teljesítményére... Ennyi a véleményem, hogy emberbarát módon is el lehetett volna ezt intézni

plusz ha meg otthon vagy a témában, ezt illett volna tudnod, nem csak nyomogatni a lefele kezeket olyan válasszal, ami inkább nagyobb faszság, mint amit feljebb én írtam...

nyomkodhatod nyugodtan.

Remélem Paksy összeszedi magát és hozza a kvótát... mert itt a tényleges probléma nem azon van, hogy ki megy és ki nem, hanem azon, ahogyan ez tálalva lett egy sportoló felé.

szamóka 06-17-2011 09:06

Már 110 éve világít a világ legöregebb működő villanykörtéje, szinte egyhuzamban.

http://index.hu/tech/2011/06/16/110_...illanykorteje/

Rynok 06-17-2011 15:42

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 288992)
Jó, de ki biciklizik 100 km/h-val?! :o
(...)

http://videa.hu/videok/sport/bringas...qBOaI8iNcl7Euv

Redback 06-17-2011 17:41

http://kuruc.info/r/20/80717/

Először számomra természetes volt, hogy magyar szöveg van rajtuk, aztán eszembejutott...

Pool 06-18-2011 20:18

olvasom a kurucon, hogy ma volt a buzimenet, hogy szakadna rájuk az ég...

Pool 06-18-2011 22:06

http://kivulallo.blog.nepsport.hu/fi...rsz%C3%A1g.jpg

Kutyuleee 06-19-2011 02:17

Bocsi hogy itt fakadok ki, de ez leginkább ide való...
Banyek most tényleg rá kell szállni Poolra???
beverik Turult éjszaka egy próba sereggel, és mert bement sereg már rögtön ez is baj? ha nem megy be akkor mi lett volna? így is csaló meg úgyis, tök mind1 miért, de támadjuk meg???

istenem nevetséges ez az egész. Alig pár hete nem játszom és már tényleg gyomorforgatónak érzem ami itt megy. Most elösször gondolkodtam el azon, hogy inkább vissza se térek soha többé. van 1-2 ember a játékban akikkel szívesen játszanék, de amit látok, mostmár csak kivülről, arra nem találok szavakat. Nem hiszem el, hogy nem lehet úgy ütés a topban akár egyéniben, akár klánban, hogy csak simán gratuláltok hozzá. Miért kell mindig rögtön megjegyzéseket hozzáfűzni, és mindent megtenni, hogy semminek tekintsék az ütést??

Tsobi 06-19-2011 04:36

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 289080)
olvasom a kurucon, hogy ma volt a buzimenet, hogy szakadna rájuk az ég...

Princ 06-19-2011 11:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 289103)
Bocsi hogy itt fakadok ki, de ez leginkább ide való...
Banyek most tényleg rá kell szállni Poolra???
beverik Turult éjszaka egy próba sereggel, és mert bement sereg már rögtön ez is baj? ha nem megy be akkor mi lett volna? így is csaló meg úgyis, tök mind1 miért, de támadjuk meg???

istenem nevetséges ez az egész. Alig pár hete nem játszom és már tényleg gyomorforgatónak érzem ami itt megy. Most elösször gondolkodtam el azon, hogy inkább vissza se térek soha többé. van 1-2 ember a játékban akikkel szívesen játszanék, de amit látok, mostmár csak kivülről, arra nem találok szavakat. Nem hiszem el, hogy nem lehet úgy ütés a topban akár egyéniben, akár klánban, hogy csak simán gratuláltok hozzá. Miért kell mindig rögtön megjegyzéseket hozzáfűzni, és mindent megtenni, hogy semminek tekintsék az ütést??

Semmi gond nem volt az ütéssel. Sőt, az egészben az volt az egyetlen jó dolog.

Remedy 06-19-2011 11:29

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289111)
Semmi gond nem volt az ütéssel. Sőt, az egészben az volt az egyetlen jó dolog.

Az egyetlen rossz pedig a vityu es a Te rosszindulatu amokfutasod az 1/A topicban...

Princ 06-19-2011 11:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289112)
Az egyetlen rossz pedig a vityu es a Te rosszindulatu amokfutasod az 1/A topicban...

Gondolod ha valaki bekéri a szövije jelszavait, aztán meg kiáll a fórumra és itt fényezi magát hogy EGY alkalommal másik szövijében nem tette ezt, majd még le is szólja Vityut, aki észre meri venni a csöppnyi ellentmondást, a mellett csak úgy elmegyek? Valahol álljon már meg ez a díszes nászmenet...

Sami 06-19-2011 11:44

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289113)
Gondolod ha valaki bekéri a szövije jelszavait, aztán meg kiáll a fórumra és itt fényezi magát hogy EGY alkalommal másik szövijében nem tette ezt, majd még le is szólja Vityut, aki észre meri venni a csöppnyi ellentmondást, a mellett csak úgy elmegyek? Valahol álljon már meg ez a díszes nászmenet...

Én voltam már Pool-lal szöviben, még csak nem is pedzegette, hogy adjuk oda a belépőket...
Csak a telószámokat kérte el.

Princ 06-19-2011 11:50

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 289114)
Én voltam már Pool-lal szöviben, még csak nem is pedzegette, hogy adjuk oda a belépőket...
Csak a telószámokat kérte el.

Ennek örülök, most is így kéne lennie.
Azon kívül már csak arra kérném őt a jövőben, ha a kétes játékát tovább folytatja, ne tetszelegjen itt vmi angyal képében. :mad:

Remedy 06-19-2011 11:57

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289113)

Vityu igy is szep sikeresen rombolja le a sajat nem letezo renomejat jo ideje a beirasaival... Nemhiszem, hogy egy onjelolt megmondoembernek meg segitenie is kellene ebben, de Ti tudjatok...

(Igy kulso szemlelokent szerintem epp az ellenkezojet eritek el annak, mint amit szeretnetek)

vityu 06-19-2011 12:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289116)
Nemhiszem, hogy egy onjelolt megmondoembernek meg segitenie is kellene

Hoppá, még egy önjelölt megmondóember :)

Remedy 06-19-2011 12:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 289117)
Hoppá, még egy önjelölt megmondóember :)

Nem nyert. De ujat ne tippelj, mert ez sem megy, ugy tunik. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:21.