Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Synkel 08-28-2007 15:35

Na, akkor poénkodást félretéve.
Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy felvegyük a harcot az Ovival. Bár csak egyikükről sikerült éplistát csináljunk, az meggyőzött arról, hogy nem bízzák a véletlenre a sikert:) Mi nem engedhetünk meg magunknak ilyen fokú átépülést, ráadásul beláthatatlan időre, mert anyagilag nem győzzük.

Az éjjel az Ovi elsőre elrontotta a ráállást, így kaptunk egy extra esélyt. Sajnálatos módon egyéb harci cselekmények miatt klánszabi nem jöhetett szóba, így a kilépés mellett döntöttünk. Elég lett volna egy orit kitenni, akkor az Ovi már fentről üt, és lényegesen kevesebb földet visz, de az még megérte volna nekik. Így 5 orit tettünk szk-ra köztük magamat is. Az volt a cél, hogy lényegesen többe kerüljön nekik a buli, mint amekkora a nyereség a végén. Ezt úgy vélem elértük. Annyiba kerültünk nekik, hogy nem 464 hekit, de ennél jóval többet fedezhettek volna a pénzből- az egy Xepit kivéve.

A mi részünkről szintén le kell adjunk egypár hekit, de lénygesen jobban jártunk így is. Egyészt azt hiszem kevesebbet veszítünk így, mintha az ovi sikerrel bever, mégha fentről is, másrészt mi még olyan környezetben vagyunk a pontlistán, ahol egyéni ütéssel is lehet érvényesülni. Ez áldás, és átok egyszerre, majd igyekszünk kihasználni az áldás oldalát:)

Míg fel nem készülünk ellenük, bármikor ránk állnak, ugyanez lesz a reakció. Ha győzni nem tudunk ellenük, anyagilag próbáljuk őket elérdekteleníteni az ilyen akcióktól.

És mielőtt gyávának kiáltanátok ki minket (mondjuk a Gyáva Partizán első alapítója én voltam:D) tegye fel a kezét az, aki egy elég nagy, de ahhoz képest csóró klán vezéreként mást tenne, ha az 1/A alighanem 3-dik leggazdagabb klánja vadászik rá kitartóan:)

Cyby_ 08-28-2007 15:43

viccet félre téve,megértem teljesen...mert mi is próbáltuk minimalizálni a veszteséget mikor az ovi jött cirka 4millás klánponton és a föorik 1,5szorzon belül elég durva hekik repkedtek volna!

Szégyen a futás de hasznos ,és ebben a helyzetben a legjobb megoldás.!

Yberia 08-28-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121060)
viccet félre téve,megértem teljesen...mert mi is próbáltuk minimalizálni aveszteséget mikor az ovi jött cirka 4millás klánponton és a föorik 1,5szorzon belül elég durva hekik repkedtek volna!

Szégyen afutás de hasznos ,és ebben ahelyzetben a legjobb megoldás.!

Cyby igaz ami igaz futni azt tudtok :) Amúgy nem értem pontosan mi a bajod velem, szerintem eddig egyszer sem beszéltünk (szerencsémre) de tudomásául veszem alacsony intelligenciádnak :)

Ha arra a befoglalt plusz 80 hekire vagytok büszkék, ami Attelokinnak visszatámadásokból jött össze örömmel gratulálok, kevés klán tol el 7-8 milliárdot ilyen akciókra :)

Spanyol

Cyby_ 08-28-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 121064)
Cyby igaz ami igaz futni azt tudtok :) Amúgy nem értem pontosan mi a bajod velem, szerintem eddig egyszer sem beszéltünk (szerencsémre) de tudomásául veszem alacsony intelligenciádnak :)

Ha arra a befoglalt plusz 80 hekire vagytok büszkék, ami Attelokinnak visszatámadásokból jött össze örömmel gratulálok, kevés klán tol el 7-8 milliárdot ilyen akciókra :)

Spanyol

nem akarok személyeskedni,ez az egy hszt fogom rád áldozni....

1. 98%barakkos orkot kaptatok a Pannontól,azzal könnyü hencegni.téma lezárva
2. Attelokin,nem is ami klánunkb avan/volt,szal itt kavarsz megint össze vissza..néz utánna miröl próbálsz beszélni....
3. az intelligenciám,meg nem rád tartozik és nem is fórum téma,de most már téged is betudlak legalább sorolni,h hova tartozol.....;)
többet nem offolok köszönöm

Yberia 08-28-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121072)
nem akarok személyeskedni,ez az egy hszt fogom rád áldozni....

1. 98%barakkos orkot kaptatok a Pannontól,azzal könnyü hencegni.téma lezárva
2. Attelokin,nem is ami klánunkb avan/volt,szal itt kavarsz megint össze vissza..néz utánna miröl próbálsz beszélni....
3. az intelligenciám,meg nem rád tartozik és nem is fórum téma,de most már téged is betudlak legalább sorolni,h hova tartozol.....;)
többet nem offolok köszönöm

1. jópár hozzászólás óta személyeskedsz, ezt eleve buktad, ráadásul mindezt úgy, hogy senki sem szólt hozzád, én pláne nem.
2. Amint láthattad nem vagyok mostanság túl aktív, ha a társaim hívnak jövök segíteni nekik, és én nem olvastam egy addont sem, ahol én vertem volna a nyálam akár a tegnapi támadásra, vagy másra.
3. Mellesleg ha arra gondolsz amikor összefostátok magatokat és egész este ment a menekülés az ovi elől, meg a társaitok kirugdosása, akkor a futás hasznos oldalát elfogadva vállald fel annak szégyenét is. Hogy ki és miért lépett be nem rám és nem rád tartozik, szabad virtuális játékban élünk :P

ezt az addont sajtóhelyreigazításnak vettem :P

Arwyl szelleme 08-28-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 121075)
3. Mellesleg ha arra gondolsz amikor összefostátok magatokat és egész este ment a menekülés az ovi elől, meg a társaitok kirugdosása, akkor a futás hasznos oldalát elfogadva vállald fel annak szégyenét is. Hogy ki és miért lépett be nem rám és nem rád tartozik, szabad virtuális játékban élünk :P

Ez tartozik rám. Erre reagálnék.

Azért mert te menekülésnek láttad azokat az eseményeket még nem feltétlenül voltak azok. Inkább kicsit táncoltattam az ovit, és beállítottam úgy ahogy végül sikerült is: csak mi jöhessünk ki belőle jól. De hogy mit és hogyan nem árulom el, majd ha felnőssz hozzá talán átlátod te is.

Addig hidd azt hogy menekülés volt, és hidd azt hogy szégyenkezni kell érte nekünk. Amit akkor sem kellene megtennünk ha igaz lenne az a menekülés a 99,5% barakkos ajandék orkotok elől!!

Végül a meneküléshez elárulom neked, hogy miután hagytam hogy ránk álljatok rájöttetek illetve szerintem Ákos aki egyedül közületek átlátta, hogy kicsit megfingattam az ovit és ez így csak bukó lehet KI SE MERTETEK JÖNNI ránk! Azt hogy a rátok menő Szkara sereget hogyan fogtátok meg, jobb ha nem is részletezzük...

Szóval kicsit lapíts még és tanulgasd az A-t mielőtt hülyeségeket írkálsz ide!

Remélem nem sértettelek meg.

Grabi 08-28-2007 20:59

ezt már egyszer leírtad.
mint az óvoda jelenlegi vezére kötelességem leírni, hogy tévedsz. a csalás/jksz vádját elutasítjuk, kérlek vagy támaszd alá vagy ne hangoztasd, mert felesleges

Batu 08-28-2007 21:39

2007-08-28 19:00:58 Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) támadást indított Ezüstszárnyú angyalok (#2533) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3138 hektár földet.

Grat az ütéshez!

Steve 08-28-2007 22:09

GHa Yberia megjelenik megy a szájkarate egyből... pediig a többi ovis tök jó fej :)

Grat az ütéshez!

Synkel, majd ha egyszer feljutok az Aba felemelem a kezem! ;)

Reaktor 08-28-2007 22:41

Synkel!

Olyan nincs, hogy elfogyott a pénz amikor rátokálltak!
Olyan van, hogy rosszul gazdálkodtok, és túlköltekeztetek a növekedés közben.
Olyan van, hogy nem veszed észre a 2 napja épülő Ovodát, a nyerspiac mozgását, a rajtatok lévő térkapukat...
Olyan is van, hogy hosszas csatázásban kimerülnek a tartalékok.

Bocs az őszinte kritikáért, de valamit nagyon elszúrtatok, ha se védeni, se támadni nem tudtatok.

A szövetségi háború tudománya nem abból áll, hogy beverek egy mozdulni képtelen termelő tornyos-tanyás-bankos-romantikus klánt, hanem az ilyen esetekből, amikor egy Ovoda kalíberű ellenfél áll rád.

Yberia 08-28-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 121095)
GHa Yberia megjelenik megy a szájkarate egyből... pediig a többi ovis tök jó fej :)

Grat az ütéshez!

Synkel, majd ha egyszer feljutok az Aba felemelem a kezem! ;)

Steve, én meg meguntam a jópofizást olyanokkal , akik akkor sírnak ha érdekük úgy kívánja, így a szókimondás ha bunkóság, vagy nemjófejség akkor az vagyok, bevallom az ex Monro növendékek mindig is kiemelt negatív helyet fognak elfoglalni a szívemben, hogy miért miért nem tudja, aki itt volt. A sok többi jófej Ovisban többek közt én is tartom a lelket, tartással, tisztánláttatással, amikor évek munkáját teszik egyesek szavazgatással, rosszindulattal tönkre. Lassan a sok jófej emberünk mind kikopik a sok mismásoló érdekfórumozónak hála. Belőlem meg a jófejség. :)

Mellesleg, mivel Téged a normális játékosok közé sorollak megkérnélek, hogy olvasd vissza Cyby addonjait, ahol teljesen értelmetlenül emleget és - személyeskedik - olyan neveket, aki még csak nem is jelentkezett itt a fórumban se dícsérni - mivel a teljesítmény önnmaga jutalma -, de főleg nem bántani,- szidni más játékosokat.

Az addonom többi részét inkább leszedtem, mert nem szándékozom szócsatákat vívni, mindenesetre szomorúan látom, hogy itt csak egyesek véleménye lehet jó és igaz, a másikét vagy leépítik, vagy ellehetetlenítik. Nos az én véleményem nem mai gyerek már, így nem kell győzködni sem, akit érdekel -érdekel, akinek tetszik -tesztik, akinek nem, az meg tudja hol a helye,- és ez egyben kijelentés és felszólítás is.

uff: Spanyol

J.Ati 08-29-2007 00:52

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121056)
2007-08-28 11:00:56 -- blade71 -- (#3066) támadást indított Ártatlan vagyok:) (#2692) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1234 hektár földet.

szép ütés...

és igen utánna rakom,h lehiénáztam

2007-08-28 13:00:54 Cyby_Birodalma (#338863) elfoglalt 193 hektárt --== Katana ==-- (#240342) országától.
2007-08-28 13:00:54 Cyby_Birodalma (#338863) elfoglalt 233 hektárt --== Katana ==-- (#240342) országától.

2007-08-26 16:01:06Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított "Rite" (#2697) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 665 hektár földet.

Én még ezt tenném hozzá!
Rite nevű klánban kezdtem az 1/A-t és kicsit bénán szabiztak ezért kapták be az ütést.
Eddig azért se akartam bemásolni ide,mert fél klán volt szabin,de mostanra szerencsére sikerült szabizniuk rendessen.
Grat nekik:D
És persze grat a sikeres szemfülesnek meg a hiénának is:o

Arwyl szelleme 08-29-2007 06:03

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 121098)
ex Monro növendékek

A Szkara alapítóitból már senki nincs a klánban. Én vagyok egyedül már abból a társaságból, de én is később léptem csak be Monrohoz. Magyarul ez a klán már teljesen más csak a neve és száma egyezik. Azaza max én vagyok mondható "Monro-növendéknek", amit nem is szégyellek, mert rengeteget tanultam tőle.

Xeper 08-29-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121086)
Végül a meneküléshez elárulom neked, hogy miután hagytam hogy ránk álljatok rájöttetek illetve szerintem Ákos aki egyedül közületek átlátta, hogy kicsit megfingattam az ovit és ez így csak bukó lehet KI SE MERTETEK JÖNNI ránk! Azt hogy a rátok menő Szkara sereget hogyan fogtátok meg, jobb ha nem is részletezzük...

Ezen meg én sértődhetnék meg (illetve az a néhány ember, aki még ott volt azon a bizonyos estén)

De nem teszem, inkább gratulálok én is a visszafelé nyilazóknak a szép ütésért, valamint a kis ártatlan szépítéséért :)

2007-08-29 10:00:57Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított Alpok isteni démonjai (#2146) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 658 hektár földet.

Arden 08-29-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121086)
Végül a meneküléshez elárulom neked, hogy miután hagytam hogy ránk álljatok rájöttetek illetve szerintem Ákos aki egyedül közületek átlátta, hogy kicsit megfingattam az ovit ...

tehát szted csak Ákos tud közülünk,abból a csapatból játszani? :)
érdekes hozzáállás,és gondolat,nem értek vele egyet,de ez legyen az én gondom :)

Cyby_ 08-29-2007 18:17

akkor csak egyet szeretnék kérdezni,mekkora is volt az ovi támadó serege nem emléxxem pontosan rá?:)

Arden 08-29-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121271)
akkor csak egyet szeretnék kérdezni,mekkora is volt az ovi támadó serege nem emléxxem pontosan rá?:)

csak annyit szeretnék kérni,h abba ne szóljatok bele,amibe nem láttok bele :)
nem biztos h azért nem mentünk ki,mert iszonyat mód ránk ijesztettek,hanem esetleg más is közrejátszhatott :)

Arwyl szelleme 08-29-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 121267)
tehát szted csak Ákos tud közülünk,abból a csapatból játszani? :)
érdekes hozzáállás,és gondolat,nem értek vele egyet,de ez legyen az én gondom :)

Nem egészen ezt írtam. "Ákos aki egyedül közületek átlátta".

Attól, hogy nem láttok át dolgokat nem azt jelenti, hogy nem tudtok játszani.

Cyby_ 08-29-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 121275)
nem biztos h azért nem mentünk ki,mert iszonyat mód ránk ijesztettek,hanem esetleg más is közrejátszhatott :)

ti voltatok a támadó klán,elméletileg ők a felkészültebbek,vagy rosszul tudom?És sztem nicns megtiltva ,h kirakjon a vezér orit/orikat vagy bevegyen...szóval a szájkaratét zárjuk le,ez nem az a hely

Arden 08-29-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121278)
ti voltatok a támadó klán,elméletileg ők a felkészültebbek,vagy rosszul tudom?És sztem nicns megtiltva ,h kirakjon a vezér orit/orikat vagy bevegyen...szóval a szájkaratét zárjuk le,ez nem az a hely

én is szeretném lezárni a szájkaratét,semmi értelme nincs. :)
csak megjegyeztem egy dolgot,ami bántott személy szerint engem,nem kívántam vitázni miatta. :)

Arwyl szelleme 08-29-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 121275)

Amikor ránk álltatok Mrdok árán (illetve szvsz Ákos Mrdjai árán) nem volt semmi gond? 1 kör alatt lett? :D

Na mindegy! Ne bojgassuk, tudja mind2 fél mik történtek a háttérben.
Annyit kérnék az ovisok bizonyos tagjaitól, hogy ne írkáljanak ide olyan dolgokat amihez lövésük sincs, és nem látják át az eseményeket.

Grabi 08-29-2007 19:14

arwyl megkérlek újra, ha mondassz vmit, azt támaszd alá!

a szövegelésen kívül történtek még érdekes ütések az A topban:
2007-08-29 16:01:01 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 886 hektár földet.
2007-08-29 16:01:01 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 741 hektár földet.
2007-08-29 16:01:00 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1069 hektár földet.

szegény blade szép lassan lehuzan :(

Cyby_ 08-29-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 121285)
arwyl megkérlek újra, ha mondassz vmit, azt támaszd alá!

a szövegelésen kívül történtek még érdekes ütések az A topban:
2007-08-29 16:01:01 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 886 hektár földet.
2007-08-29 16:01:01 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 741 hektár földet.
2007-08-29 16:01:00 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1069 hektár földet.

szegény blade szép lassan lehuzan :(

:)igen és erre cska annyit tudok mondani,h norb aratta le amit én vetettem el,ha nem lenne a24órás kilépés korlát én vertem volna be,de nem baj majd visszajön még az a szkara tulajdonába :D

Paliking 08-29-2007 20:51

A visszafelé nyilazók nevében köszönjük a gratulációkat, kis szerencse kellett hozzá, de meglett :D eddig ez a rekordütésünk:D:D

Cyby_ 08-29-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 121301)
A visszafelé nyilazók nevében köszönjük a gratulációkat, kis szerencse kellett hozzá, de meglett :D eddig ez a rekordütésünk:D:D

szép ütés volt grat télleg,elfelejtettme még! :)

-Fegya- 08-29-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 121301)

Pali, gratula! :)

LotR 08-29-2007 23:57

nade jó végre lehetett mitolvasni, mégha több is volt a vita mint az esemény:p

Persze spec ha itt vita van remélem a harcmezőn méginkább..

Smooth Scroller 08-30-2007 00:38

nekem azert ez a blade lecsapkodas tobb sereggel 1szerre eleg gyanus. elozo nap meg blade utott sikeresen - tehat nem lehet igazan kezdo -, masnap meg bekap 3 utest 1szerre, aztan meg 2-t 1szerre - eleg jelentos hekiveszteseggel. roppant gyanus... legalabbis szamomra. ;)

Deni 08-30-2007 00:59

Sztem sem a Szkarának, sem Ovinak nem kellene vitáznia ilyeneken, főleg nem ennyi idő eltelte után és főleg nem itt és persze főleg nem így.. :rolleyes:

Blade elleni támadásokat én spec nem tartom furcsának..

Yberia 08-30-2007 01:23

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121280)
Amikor ránk álltatok Mrdok árán (illetve szvsz Ákos Mrdjai árán) nem volt semmi gond? 1 kör alatt lett? :D

Na mindegy! Ne bojgassuk, tudja mind2 fél mik történtek a háttérben.
Annyit kérnék az ovisok bizonyos tagjaitól, hogy ne írkáljanak ide olyan dolgokat amihez lövésük sincs, és nem látják át az eseményeket.

öcsém, tényferdítés az megy ezerrel, de az Ovi alamizsnája jól jött akkor ugyi? :D Remélem villámgyorsan észbekaptok Cybyvel, mielőtt eljár a kezem, aztán befirkantom ki mit és kitől is kapott ott aznap éjjel és egyben biztos lehetsz, az Ovi makulátlan hírnevén azután sem eshet csorba.

Arwyl szelleme 08-30-2007 01:59

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 121347)
öcsém, tényferdítés az megy ezerrel, de az Ovi alamizsnája jól jött akkor ugyi? :D Remélem villámgyorsan észbekaptok Cybyvel, mielőtt eljár a kezem, aztán befirkantom ki mit és kitől is kapott ott aznap éjjel és egyben biztos lehetsz, az Ovi makulátlan hírnevén azután sem eshet csorba.

Alamizsnája? Miről beszélsz? Eljár a kezed?? :D:D:D Akár mikor állok elébe, csak nehogy eltörjön az a kéz. :p Jó lenne visszafognod magad izmoska! Mit képzelsz magadról!?

"Ovi makulátlan hírnevén" Hát ezen szerintem most páran fetrengenek a földön röhögéstől. :D:D:D:D:D:D

Arwyl szelleme 08-30-2007 03:02

Nos eljött a várva várt idő!

Mivel aktív tagja alig maradt a Szkarabeusznak + gazdaságilag is taccsra került az utóbbi hónapok eseményei kapcsán. Illetve nem akarok senkinek 1 heki földet sem "adni"... (Ez adta meg most a végső lökést.) Ezenkívül az elmúlt 1 év "fejlesztései" rossz irányba terelték az 1/A-t, teljesen ellehetetlenítve a TOP1 klán bármiféle megközelítését, úgy döntöttem lefordítom a 24.855 hektáros gnóm tudós orimat ~14k körénél.
( igen spanyol, elmenekültem :D )

Öszintén gratulálok a Big Gun tagjainak, hogy amennyire lehetett megközelítették a Pannonföldét! Nem tudom a megmaradt pár tag mit fog tenni a Szkarabeusszal, szerintem túl hosszú életű nem lesz már.

A Szkara eltüntével kíváncsi vagyok, hogy rendeződnek az MNT-s viszonyok és ki kit fog ütni a nagy unalomban, és lehetetlen patthelyzetben.

További jó játékot mindenkinek!!

u.i.: bocsánatot kérek Remytől az MSN-re írt agresszív hangvételért!

Cassandra 08-30-2007 03:12

Csak egy halk kis megjegyzés, nem szólok a nagyok dolgába...

Mikor felléptem az A-ba tudtam, hogy valami egész más vár, mikor beléptem Synkelékhez a saját bőrömön is tapasztaltam. Nem tudom mire jó a sárdobálás, meg a folyamatos veszekedések. Ezt sose fogom megszokni és nem is akarom. Az 1/A a játék része, megteszem ami tőlem telik, hogy úgy teljesítsem itt a feladatom, ahogy az nekem és a klánnak a legjobb, de gyanítom az itt eluralkodó "közhangulat" miatt nem lesz a kedvenc csoportom...

Csak egy vélemény és álmos is vagyok és nyűgös is mert felkeltettek, szóval ne nyeljen le senki keresztbe... :)

Arwyl szelleme 08-30-2007 03:24

Kíváncsian várom a kárörvendők hsz-eit. Megfogadtam hogy nem fogok reagálni semmire, és egy jó ideig nem is írni ebbe a topikba, remélem lesz erőm betartani. :)

J.Ati 08-30-2007 03:35

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121351)
úgy döntöttem lefordítom a 24.855 hektáros gnóm tudós orimat ~14k körénél.

Akkor most lett egy kétszemélyiségű orid végre:)
Mondjuk kiváncsi lettem volna a 24.855 hektáros orira!

Én is csak figyelem az eseményeket és azt látom,hogy néha elég keményen beszélnek egymással az A-ban levő "keménymag" játékosok!

Hmmm... Sati 08-30-2007 04:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121356)
Akkor most lett egy kétszemélyiségű orid végre:)
Mondjuk kiváncsi lettem volna a 24.855 hektáros orira!

Én is csak figyelem az eseményeket és azt látom,hogy néha elég keményen beszélnek egymással az A-ban levő "keménymag" játékosok!

persze mivel senki nem akar hektárt vesziteni énis obégattam .
de az tény hogy akiknek kellene nem látják az 1/A topjába mik folynak. :D

És Grat mindenkinek az Ütésért
a Blade71-et meg nagyon sajnálom mivel nagyon jó barátom volt mikor 1ütt nyomtuk az 5/U ba :(

Cyby_ 08-30-2007 04:21

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 121347)

makulátlan hírnév,jézus isten,ember szállj már le a földre!Ahhoz képest,h t eitt bizonygatod,h milyen intellektuális vagy meg hasonlók,így meg úgy megversz,gratulálok,neked se több az IQ egy 60nál,de tudod mit mondok erre:
Ne állj le hülyékkel veszekedni mrt,lesüllyedsz aszintükre és megvernek a rutinjukkal!Ezt figyleembe tartom és nem fogok aszintedre süllyedni bocsi Spanyol;)

1/A eseményekhez visszatérve:
Reaktorék,remyék is láthatták elöre,h anyagilag nyílván nem fogjuk bírni,és arra számítottak h adunk földet,de inkább törlünk v fordulounk d eingyen földet nem kapnak!

Kárörvendök 1.reakciója:Óvoda név változtatás remy után szabadon:ne fordulj.......bla bla!Gratulálok,az Óvoda jobban illik rátok ott van ekkora értelmi szint.

Hszem befejezem és én se vagyok hajlandó itt Spanyol féle emberekkel szájkaratézni,ez volt z urolsó hsz ebben atémában,akit érdekel szemlyesen megkereshet elmesélek ezt azt amit tudok,de ebbe a topicba nem irok többet.

laci 08-30-2007 07:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 121356)

Szvsz azért, mert egyeseknek ez már réééééégen nem játék... ;)

Arden 08-30-2007 08:11

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121360)
Kárörvendök 1.reakciója:Óvoda név változtatás remy után szabadon:ne fordulj.......bla bla!Gratulálok,az Óvoda jobban illik rátok ott van ekkora értelmi szint.

sajnálom,hogy ilyeneket mondasz ránk,holott egyikünket sem ismered egy kicsit sem :)

-Fegya- 08-30-2007 08:33

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121351)
Nos eljött a várva várt idő!

Mivel aktív tagja alig maradt a Szkarabeusznak + gazdaságilag is taccsra került az utóbbi hónapok eseményei kapcsán. Illetve nem akarok senkinek 1 heki földet sem "adni"... (Ez adta meg most a végső lökést.) Ezenkívül az elmúlt 1 év "fejlesztései" rossz irányba terelték az 1/A-t, teljesen ellehetetlenítve a TOP1 klán bármiféle megközelítését, úgy döntöttem lefordítom a 24.855 hektáros gnóm tudós orimat ~14k körénél.

Őszintén gratulálok eddigi helytállásodért!
Én a helyedben SZK-n eltettem volna az orit jobb időkre...

All times are GMT +1. The time now is 18:12.