![]() |
Quote:
hurráhurrá :D |
Quote:
|
Quote:
|
Anarch
Üdv Hódítósok! Szövetségest keresek a faj nem számít viszont a személyiség igen. Ilyenek legenek a személyiségek! Tolvaj Varázsló Harcos. Üdvözölek a szöviben. Érdekes.... |
Quote:
|
Quote:
|
Igen ez a három valahogy adja a fajt :) Csak tudnám, hogy melyiket :D
|
"hello egy vezért keresek szövibe a többi naggyából mindeggy"
Jesszusom... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 331
Érték: 14516 valaki szövi? ha igen jelentkezzen nálam "nem vok kezdö de profi se kell egy társ aki segitene" jah és ne legyél kezdö feltételek: legaládd 1500 harcos íjászok+elitek 300 heki és legalább 7000 teki. ne élöholt!! ork fél-elf jöhet más ne!!! akk jo hoditozást!! a személyiséged vagy tábornok vagy harcos más ne nagyon,köszönöm! ha harcost akar, akkor miért kell neki a fél-elf? A tekercs vajon áganként vagy összesen? :D |
Quote:
A csak fél-elf vagy ork-ban nincs benne, hogy élőhalott ne?!!:) |
2008-05-20 19:18:32
Helyezés: 1715 Érték: 17863 ---------- FIGYELEM! Ez a hirdetés helyesírási hibákat NEM tartalmaz! ---------- HOSSZÚ TÁVRA, BÁRHONNAN szövetségeseket keresek. Meglévő szövihez is szívesen csatlakozom, de szükség esetén újat alapítok. Ha épp szövit keresel, akkor megnézhetnénk, hogy összeillünk-e, MINDEGY, hogy most épp hol vagy. Ha komoly szövetségi szándékaid vannak, hosszú távra tervezel, és messze vagy, akkor bevárhatlak, vagy felmehetek hozzád. Elsősorban ÓRIÁS, GNÓM fajúak jelentkezését várom, de más ÉLETKÉPES orik is próbálkozhatnak. A szövetség normális működését megteremtő aktivitás és csapatmunkára való hajlam is elvárás. Jó kezdés. :) |
Quote:
(remélem az enyémben sem volt helyesírási hiba) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elárulom: priviben.:) |
Quote:
|
Diplomácia hirdetés anarchból:
"vki tudna ingyen adni orit? felsználonév+jelszo üzibe" Öööö, regisztrálj esetleg egyet? :D:D:D |
Quote:
Szerintem miután az illető(vajon ki lehet ilyen gonosz?:rolleyes::)) megtudta, h ilyet nem szabad, biztosan ehhez fogja(ő :rolleyes:) tartani magát. Ugyanis azelőtt szerintem nem találhatott utalást arra, h ilyen gonosz csak kitiltás terhe mellett lehet. |
2008-05-21 10:20:04
Helyezés: 1690 Érték: 18627 Üdv! Ép most ujráztam és szövit keresek íj, ló felállásban. Óriás túlélő vok. :eek::eek::eek: |
Quote:
|
Quote:
|
értsd jól
fél: E/3 magyar ige kijelentő mód félni E/1 (én) félek E/2 (te) félsz E/3 (ő) fél T/1 (mi) félünk T/2 (ti) féltek T/3 (ők) félnek a különböző igeidőket és módokat kihagynám |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E/1 (én) félek E/2 (te) Fél-elf:) |
Quote:
|
2008-05-21 18:15:07
Helyezés: 1065 Érték: 37969 Aktív szövetségest keresnék. Formázható vagyok. Írj. J Vajon bad sectoros is? :) |
látom jól elvagytok :D
|
2008-05-22 21:54:56
Helyezés: 123 Érték: 13039 Hy all Agresszív kezdő élőholt keres magának szövetségest. Faj mindegy. Feltételei: - személyiségnek vagy harcos, vagy tábornok - hasonló agresszivitás - 5-10 óránkénti fellépés a játékban és a szövifórumon - min. 1000 fős sereg - inkább harccal szerezze a földet. Gyors csoport a módosítások után !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(bocsi az OFFért) |
Quote:
A regisztrációs oldalon a sebességválasztásnál kifejezetten nem ajánlják a gyors csoportot kezdő játékosoknak,mert csak kudarc várja őket. Quote:
|
Az a "nem jelentkezhenek" rész miben nyilvánul meg? Kiváncsiságból regeltem egyet, hátha kapok valami kis kérdőívet ami ellenőrzi tapasztalatomat, de semmi, úgyhogy töröltem is :D
Egy súgóból összevadászható megoldású kérdőívet nem lehet kiadni? Mire összegyűjti a megoldást, alapvető tudásbázisnak is a birtokába kerülhet még egy kezdő is -azaz rá lenne kényszerítve, hogy átolvassa a súgót :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |