![]() |
Quote:
ki mit hallgat most kb 850 minden ami 1/A kb 800 fordulás 5. szintre kb 650 valami ilyesmi címekel fut a mostani dobogó, a többit nem tudom |
De beelőztük pl az 1/A eseményeket, amiből tisztán látszik, hogy Harcosok népzserűsége messze felülmúlja a legmagasabb csopiét:) Olyannyira, hogy kénytelen titokban, letiltott névvel olvasgatni a topicot, nehogy lerohanják az autogrammkérők...
|
Quote:
andék is ződet de aszem nem tok |
Quote:
persze ha ilyen ütemmel mennek a hsz-ek |
Bevezetjuk a nov. 31 datumot is? :) Dejooo :)
|
Nem baj az, hogy valakinek leesett :)
|
Szerintem sem...:D:D
|
Csak 1 kényes kérdést tennék fel :)
Itt ahogy végig olvastam a topikot, majdnem mindenki vállalta a nevét, vagy az oriját :) Harcosok, te akkor ezek után miért nem ? Keressetek meg priviben és megmondom, ez kb a válaszod ha kérdezik. Én nem vok csúcs játékos, csak élvezem a játékot, lehet nem is tok játszani, de a nevemet akkor is vállalom, mert ez vagyok én :) Ahogy játszom és ahogy beszélgetek. Hisz itt mindenki a tudása és vérmérséklete szerint játszik, van aki komolyan veszi és van aki csak játszik :) Vállald fel önmagad, és mutasd meg, te melyik csoporthoz tartozol :) Vagy ez már nagy kérés??? |
Quote:
|
Közkivánatra akkor egy rádadás beirás:)
Lovarda:) (#376419) [5/Q]
aki bármit szeretne ezzel az orimmal várom csácsá;) bár nem hinném,hogy lesz tolongás :D Ismételm nem irok ide többet felölem le is lehet zárni a témát;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:14. |