![]() |
Quote:
ugyanakkora hekin mondjuk 600-on egy átlagos (jó) hullának van 75% barakkja ami 18000 egység Egyátlagos óriásnak van 50/10 orija amiből 40%barakk paci ami 13440 sőt összesen van 16800 egysége ami kevesebb mint a hullának. A probléma ott kezdőkik, hogy a hulla kitörölheti ennyi egységével mert 18000 hulla paci akkorát üt mint 8800 ork paci, ami nevetséges. és itt még nem lett megemlitve a védelme, ami tulajdon képpen nincs is, mert meg egy félelf hadis is átgyalogol rajta bármikor. |
Quote:
Most valahányszor jön valaki elkezdjük futni ugyanazokat a köröket?:confused: Smooth javaslatai nekem tetszenek. Másrészt Ati nem vetette még el ezt a javaslatot :) |
mondjuk az is egy jó megoldás lenne ha kapna +30% védőerőt
|
a 30+ védöerö önmagában még nagyon kevés
Smooth javaslata szerintem is eléggé erösitene a mostani viszonyokhoz igazitva, (de az aggaszt, hogy a megszaporodó hullák miatt a többi fajnak folyamatosan korházakat kellene tartani, ami miatt a hulla talán tul is erösödne) és tulságosan bonyolult (sokféle dolog szintenként más-más értékkel). egyetlen más fajnál sincs szintenként eltérö beállitás, a hullánál pedig egyböl dömping. szóval szerintem kellene egy általános erösités pl. faji féröhelybonusszal (ami magával vonzaná a katonai erö növekedését is), és esetleg az 1/A-ban néhány plusz extrával (rezisztencia, védelem) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így már télleg nem lenne annyira halálra itélve:) |
Quote:
|
+8férőhely üres hekin? :)
Legyen inkább %-osan megadva, jobb lesz az :) |
Quote:
vagy a házban több a férőhelynövekedés? a %-os megadás az tényleg jobb...de 5%-kal növekedjen 4. szinten,10%-kal 3. szinten 15%-kal 2. szinten és 20%-kal első szinten?...már bocsánat de sztem ez nagyon kevés...én ennek legalább a duplájáz adnám úgy,hogy a házban is növekedne a férőhely...még akkor is ha 40% resistet kap 1. szinten...100 ház helyett "csak" 60-at gyujtanak?...hurrá...nem a barakkjaim 20%-ka hanem "csak" 15%-ka áll le... |
All times are GMT +1. The time now is 01:11. |