Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

Pepa 03-06-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 163531)
Pontlistabol is lehet. Es veletlen is. Ennyire nem kell paranoiasnak lenni. Ha mar jkszelt volna, tuti be is fert volna, nem? :)

Véletlen, hagy valakire ráugrok 5 sereggel vakon. A megkülönbötető jelzésből meg sejteni lehet, hogy nem megyek ki 0-ra. Én csak megemlítettem a dolgot. károm nem lett belőle.

Synkel 03-06-2008 16:27

Én régebben egyszer B-ben jártam úgy, hogy véletlen 2k elittel támadtam ki 20k helyett. Ütés utáni körben jött is nekem az mf hulla 3 sereggel. Véletlennek nem nevezném, B-ben nem szoktak hullák csak úgy 3 seregekkel próbálkozni. Valaki szólt neki, hogy ütés volt 2 körön, gömböt viszont nem tudott adni, így hát vakon jött. Lehet befért volna ha nem lámázom el a kitámadást, így viszont adott nekem 5x földet:)

Xeper 03-06-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163530)
Köszönöm, ezt én is tudom. A második: kétszer akkora védőértéknél már nincs veszteség. Amire én céloztam: egy mf hulla krónikából 5x jött. Én ezt tartom furcsának.

A hírnevet is figyelhette, és gondolta próba -szerencse :)

Pepa 03-06-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 163541)
A hírnevet is figyelhette, és gondolta próba -szerencse :)

Messze a legmagasabb a környéken.

Remedy 03-06-2008 17:01

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163543)
Messze a legmagasabb a környéken.

Ehh... you don't have a clue :)

Valezius 03-06-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 163540)
Én régebben egyszer B-ben jártam úgy, hogy véletlen 2k elittel támadtam ki 20k helyett. Ütés utáni körben jött is nekem az mf hulla 3 sereggel. Véletlennek nem nevezném, B-ben nem szoktak hullák csak úgy 3 seregekkel próbálkozni. Valaki szólt neki, hogy ütés volt 2 körön, gömböt viszont nem tudott adni, így hát vakon jött. Lehet befért volna ha nem lámázom el a kitámadást, így viszont adott nekem 5x földet:)

Minek voltál tábi? :) Vagy hogy jött ki az 5föld? Akkor miért nem 6 vagy 7?

Pepa ebben semmi furcsa nincs, vannak ostobák, mint én... :)

Synkel 03-06-2008 17:17

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163547)
Minek voltál tábi? :) Vagy hogy jött ki az 5föld? Akkor miért nem 6 vagy 7?

Én pattanok, és megjelenek a krónikában. Mellesleg 5 tábornokkal küldtem ki a 2k elitet:) Kövi kv-nál ő elindul, én egy körre vagyok otthonról. Azután következőnél ő pattan rólam, én meg hazaérek full tábornokostul. És végül hazakísérem... Nem kell ehhez tábornok személyiség.

Arwyl szelleme 03-06-2008 18:44

Készítettem 1/A-ban 1 orira szövi történetet (nem SZK-s, hanem jelenleg klánban lévő orira), de nem írt ki semmit, ez hogy lehet? ha mást nem az aktuális klánját ki kéne írja, nem?

Ati 03-06-2008 18:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 163566)
Készítettem 1/A-ban 1 orira szövi történetet (nem SZK-s, hanem jelenleg klánban lévő orira), de nem írt ki semmit, ez hogy lehet? ha mást nem az aktuális klánját ki kéne írja, nem?

Nem feltétlenül.

Ati 03-06-2008 18:47

Úgy látom, hogy ez a téma átment "minden kérdést itt teszünk fel, hogy ne lehessen kiigazodni semmin" témává, úgyhogy téma ezennel lezárva. Ha valakinek kérdése merül fel, akkor a kérdésnek megfelelő témacímmel nyisson új témát a segítségek részben.

All times are GMT +1. The time now is 20:09.