Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Remedy 06-06-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 255119)
ne mondj butaságot :) azzal megoldod a topicot, hogy beleteszel a játékba egy olyan dolgot, amit talán soha senki nem fog használni?

Komolyan mondom, nem ertelek titeket. Honnan gondoljatok, hogy nem hasznalna senki? Ez egy (jelentos) konnyites lenne, csak idobe telne, mig kihasznalna vki. De elertheto kozelsegbe kerulne a kek szam annak, aki eddig nem tudta elerni, mert tul neheznek erezte A-t....

Gabro 06-07-2010 09:43

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 255119)
ne mondj butaságot :) azzal megoldod a topicot, hogy beleteszel a játékba egy olyan dolgot, amit talán soha senki nem fog használni?

több olyan ismerősöm van akinek ez jelentene megoldást, mivel 6-8k között vergődnek pénz nélkül araszolgatva előre egyre jobban leszakadva....

szerintem ez egyáltalán nem olyan rossz ötlet, ha kicsit gondolkodik rajta az ember; csak elsőre volt meredek...

Padlócsempe 06-07-2010 12:06

Nem rossz ötlet végülis. Csak nehéz kitalálni, hogy vajon hányan használnák. Kéne erről egy felmérés.

Ati 06-07-2010 12:07

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 255212)
Nem rossz ötlet végülis. Csak nehéz kitalálni, hogy vajon hányan használnák. Kéne erről egy felmérés.

Nem az a fő kérdés, hogy hányan használnák, hanem hogy megoldana-e valamit.

Ha megold minden felmerült problémát, mégse használja senki, akkor így jártak. A lehetőség adott, nem panaszkodhat senki.

Olasz 06-07-2010 12:34

A semminél jobb!

Princ 06-07-2010 14:18

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 255215)
A semminél jobb!

Az azért kevés lenne szvsz. :)

Egyik fölmerült aggály hogy aki a könnyített fordulást választja A-ból, annak oriján nem látszik a büszkesége, csak ott belül tudja magában. Talán nem volna ördögtől való hogy mégis legyen valami jelzés, pl egy ½.

Remedy 06-07-2010 14:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 255231)

Egyik fölmerült aggály hogy aki a könnyített fordulást választja A-ból, annak oriján nem látszik a büszkesége, csak ott belül tudja magában. Talán nem volna ördögtől való hogy mégis legyen valami jelzés, pl egy ½.

Hat nemtom. Pl egy 3,5 szemelyisegu orszag eleg viccesen nezne ki. :)

(Amugy az nem 1/2, hanem 1,5, ha lefordul. :) )

Ati 06-07-2010 14:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 255233)
Hat nemtom. Pl egy 3,5 szemelyisegu orszag eleg viccesen nezne ki. :)

A személyiségeinek a száma attól még 3 marad. :)

Takanohana 06-07-2010 14:44

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 255231)

Hát én lemondanék bármiféle jelzésről, elég, ha én tudom, hogy hol tartok. Ha valaki emiatt nem választja a könnyített lefordulást, az az ő baja.

Olasz 06-07-2010 14:47

Mondjuk így belegondolva, ez azt jelentené, hogy minimum 10.000 kör kéne egy személyiség megszerzésére annak, aki nem a top30%-ot választja.
Az 1év 51nap! És ez a lehető leggyorsabb haladás.

Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat. Majd másodszorra kelljen elérni pl. 6000 hekit és ott eltölteni 1000kört.

All times are GMT +1. The time now is 11:52.