Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

LotR 03-20-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 80972)
most már teljesen off:
szerintem te sem tudhatod, hogy miről beszélgettek a XVI. Hódítós Zsinaton. :D

egy bizonyos szint után, csak hadis orival boldogulsz igazán.
vagy: az átlagszövikben is van 1 vari 1 toli és 2 hadi. vagy 1 vari + 3 hadi. úgy látom, hogy ezek után jogos a kijelentésem (pontosabban Gyula kijelentése).
/o

Szerintem nem jogos, hol nem boldogulsz varival?
A-ban? És az alatta lévő 4 szint?
Ha ezt nézzük a többségében jelen van, szükség van rá. Tehát ezek alapján inkább nem jogos a kijelentésed.

Peter 03-20-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81093)
Ha ezt nézzük a többségében jelen van, szükség van rá. Tehát ezek alapján inkább nem jogos a kijelentésed.

jelen van, ez nem kétséges, de a hadik messze többségben vannak szerintem a varikkal és a tolikkal szemben is, sőt, megkockáztatom, hogy a kettőt egybevéve is több lenne a hadis, mint azok :)

LotR 03-20-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 81111)
jelen van, ez nem kétséges, de a hadik messze többségben vannak szerintem a varikkal és a tolikkal szemben is, sőt, megkockáztatom, hogy a kettőt egybevéve is több lenne a hadis, mint azok :)

eddig nem erről beszéltünk... Henm másról, ha visszaolvasol akkor látod ;)
Nem arról, hogy kik vannak többségben, mivel egyértelmü.
eleve van faj ami csak hadis lehet..stb:p
Igen több a hadis mivel nekik áll a zászló...
A játék kialakiításából adódik, hogy a hadisok sokkal erősebbek, nagyobb kárt tudnak okozni...

Több más indok mellett emiatt is vannak többen:)

Bogár 03-20-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81093)
Szerintem nem jogos, hol nem boldogulsz varival?
A-ban? És az alatta lévő 4 szint?

szó sem volt arról, hogy nem lehet boldogulni a varis orival. tény, hogy 1 jól kiépített hadissal sokkal egyszerűbb.

Hóhér 03-20-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 81318)
szó sem volt arról, hogy nem lehet boldogulni a varis orival. tény, hogy 1 jól kiépített hadissal sokkal egyszerűbb.

igazából a tolvajokkal meg a varikkal nehéz " hódítani "

:D

lacqa 03-21-2007 07:19

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81131)
eddig nem erről beszéltünk... Henm másról, ha visszaolvasol akkor látod ;)
Nem arról, hogy kik vannak többségben, mivel egyértelmü.
eleve van faj ami csak hadis lehet..stb:p
Igen több a hadis mivel nekik áll a zászló...
A játék kialakiításából adódik, hogy a hadisok sokkal erősebbek, nagyobb kárt tudnak okozni...

Több más indok mellett emiatt is vannak többen:)

szerintem tévedés. egy egy helyben (mészár, pusztítás) az ellenfél tönkretételében munkálkodó hadis sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a hasonló célokkal ügyködő varis, vagy tolis (rengetés, gyilkolás, gyújtogatás, tekilopás). ha meg egyszer-kétszer megütnek, attól az országod nem megy tönkre, bár bizonyos csoportokban kétségtelen, hogy hosszú hetek eredményét lehet így "elvenni".

tehát egy akcióval persze hogy nagyobb kár okozható, viszont a másik oldalon alacsonyabb kockázattal folyamatosan lehet az ellenfelet nyírni. ráadásul még csoportfüggő is, hogy melyik fáj jobban...

amúgy a hadi akcióknál létezik még egy autovédelemhez hasonlító mechanizmus, a seregütközés. a varis/tolis országoknak ezzel nem kell számolniuk, így fordulhat elő amit Gyula írt, hogy egy hadisra (ork, törpe) gyakran 4-6 ország is ráakaszkodhat (és tapsztalat szerint ez a helyzet nem ritkán elő is áll), akik mit sem tudnak egymásról, és semmiféle JKSZ nincs a dolgok mögött. de még ha lenne is ütközéshez hasonló - mivel az ő akciózásuk nincs körváltáshoz kötve, így az egyszerre való akciózás valószínűsége elhanyagolható a hadi akciókéhoz képest, tehát - az sem akadályozná az ilyen helyzet kialakulását. ellenben a korábban ebben a topikban felvázolt módon működő autovédelem igen.

LotR 03-21-2007 08:21

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 80972)
most már teljesen off:
szerintem te sem tudhatod, hogy miről beszélgettek a XVI. Hódítós Zsinaton. :D

egy bizonyos szint után, csak hadis orival boldogulsz igazán.
vagy: az átlagszövikben is van 1 vari 1 toli és 2 hadi. vagy 1 vari + 3 hadi. úgy látom, hogy ezek után jogos a kijelentésem (pontosabban Gyula kijelentése).
/o

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 81318)

Most akkor mi van? a csak hadis orival boldogulsz
kijelentés számomra ezt jelentette...

LotR 03-21-2007 08:28

Lacqa.

Sztem már az 5-en megtanulta mindenki hogy a raktár nem tárolásra szolgál...
Tehát sztem elég nehéz jól lopni..

És nem mond nekem ,h áá 1-2 ütés a hadisoktol smafu...
1 általában nem 1-2 ütés van, hanem addig ütik amig tudják v. míg szabira nem megy.
Ha 1-2 ütés van ott az esélye a kronikázoknak...

Seregütközés? Még jóhogy van pont azért , mert a hadi akciok sokkal sebzobbek + ,h kilehessen zárni a jksz-nek legalább ezt a formáját.

És tudtommal 1 rengésből a varisnak nem lesz jövedelme, sőőt morál zuhanás..
Míg 1 hadis fosztogathat ,még az ellen védelmét is nyírbálja + jövedelme is lesz..

Ugyhogy szerintem ne sajnáljuk már a hadisokat ha lehet kérnem!

De a törpről kéne beszélni... sztem...

Valezius 03-21-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81382)
Sztem már az 5-en megtanulta mindenki hogy a raktár nem tárolásra szolgál...
Tehát sztem elég nehéz jól lopni..

Ezt hogy érted? :confused: Idézet a súgóból:
"A raktárak arra szolgálnak, hogy a nyersanyagokból bizonyos mennyiséget tárolni tudj."
Nem azt magyaráztad, hogy így is úgyis tekercset visznek, akkor mi köze a raktárnak a jó lopáshoz?

LotR 03-21-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81387)
Ezt hogy érted? :confused: Idézet a súgóból:
"A raktárak arra szolgálnak, hogy a nyersanyagokból bizonyos mennyiséget tárolni tudj."
Nem azt magyaráztad, hogy így is úgyis tekercset visznek, akkor mi köze a raktárnak a jó lopáshoz?

Nem sosem mondtam ilyet, az a baj hogy Te folyamatosan a végeredményt jegyzed meg mint tv-t... Mondhatnám kiforgatod az ember szavait. De erről szem 1x már beszéltünk...
Én azt mondtam azt viszik amelyik jobban megéri..
És tovább folytattam ami megint tapasztalatokon alapszik.
Kivéve azokat a tolvajok akik azt mondják h nem teszik tönkre az aranytojást tojó tyúkot (azaz a törpöt) Hanem visszajárnak, és lehet esetleg leszöviznek vele... Igenn volt erre példa...

All times are GMT +1. The time now is 14:38.