![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy kis megjegyzésem lenne:
"Lisztőrlés" Hmm hmm nem inkább Gabonaőrlés? :) Szerintem nem a liszt őrlődik hanem a gabona, bár ez erősen részletkérdés :) |
Hogy mik jutnak eszedbe éjfélkor :) Jóreggelt :)
A meditálással kezdeni kéne valamit :S Ha már 100 MP-be kerül, akkor töltsön 20 életet, és 10 manát. Ha viszont csak 10 életet tölt, akkor kerüljön 30 MP-be. Szerintetek? |
Quote:
Én nem nyúlnék hozzá... Vagy, amit még esetleg el tudok képzelni, hogy maradjon 100 mp, amibe kerül, és adjon annyi életerőt és varázspontot, amennyit kapnál tickváltáskor! |
Újabb érdekességet tapasztaltam:
A tegnapi lisztet most alakítom át kenyérré. Volt 9 munkásom de felelőtlenül megtámadtam egy őrt és maradt egy. Így aztán elkezdtem újra toborozni. Folyamatosan csináltam a kenyeret a lisztből és mostanra már elfogyott a liszt. de még fent ez olvasható: Erő: 200 (211) ez reális lehet mert még csak 6 munkásom van. Érdekesség, simán el tudok mozdulni! Eldobtam egy fát, a (211) lement (201) re de az erőm felugrott 275-re pedig még mindig csak 6 munkásom van. Aztán tick váltásná a 275 visszaállt 200-ra de még mindig tudok mozogni holott 201 cucc van nálam. Ha felveszem amit eldobtam akkor azt fel is veszi és frissül az erőm 275-re majd tick váltásnál visszaáll 200-ra de tudok mozogni túlterhelten is. |
|
Stornó... Wááá |
Quote:
Asszondja rövid |
All times are GMT +1. The time now is 08:18. |