![]() |
Hogyan, miként megy ez?
Kicsit béna vagyok már, mert legalább 6 éve nem játszottam komolyan... De érdeklődnék eziránt! :) A múltkori kalandot is végigolvasgattam szorgalmasan, amit játszottatok. Szóval írd föl a jelentkezőkhöz, hogy "(Gee, aki nem profi már rég)" :D Meg kérek egy kis segítséget... karakteralkotás, miegymás. Neten ezt még nem játszottam. :D Csak papír alapon. :D |
Ha visszaolvasol láthatod, hogy ez egy kétszálon futó, két mesélős kaland lesz, két csapattal. A toroni oldal, amit mesélek, betelet, de Z-nél a pyarroni oldalon még bőven van hely, vedd fel vele a kapcsolatot, és beszéljétek meg a részleteket.
|
A Nagy és Irgalmas Massza megkezdte visszaszivárgását eme forum-síkra. :)
Vigyázzatok halandók...hódoljatok halandók...és legfőbbképp nevessetek vele Mu-Ha-hA-HA :D |
Ha valakinek kérdése van az új játékkal (Tűzszív) kapcsolatban, az legyen kedves itt vagy üzenetben megkérdezni, a játék fórum nem arra való.
Előre is köszönöm! |
Quote:
Szóval: hágyadik dodekát? |
A kérdést nem teljesen értem. Véleményem szerint a dátum megadási formája magáért beszél...
|
Kérdésem lenne :o
|
Úgy tűnik kissé megváltozott eme sík, amíg távol voltam, de sebaj, újra rendet rakunk itt is :D
Dodeka (gör.) a. m. tizenkettő, a matematikában különösen összetételekben használatos. |
Quote:
Quote:
|
Abban az esetben is részt lehet venni a játékban,ha valaki nem követte végig a Hollószárnyakat? Mert én ugyan a magam szórakoztatására olvasom vagy két hónapja,de még mindig csak a háromnegyedénél járok :o
Ha lehet,akkor hol ejthetem meg a jelentkezést? |
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |