![]() |
Mikor a hold feljön, a nap lemegy,
az nagyon fáj, hogy nem vagy velem. Nem tudlak feledni, nem is akarlak, te vagy az éjj legfényesebb csillaga. Szíved másnak adtad, tudom jól, de legbelül érzem, hogy így a jó. Nem tehetek róla, ne lázadj fel, szívem csak érted gyúl lángra fel. Később majd rájössz hogy szeretlek, s te engem viszont szerethetsz. Hiszem hogy így lesz, s remélem, hogy egyszer majd te is megérted. Miért véstem e sorokat vérző szívvel, s könnybe lábadt szemekkel néked! Tudnod kell, hogy csak téged szeretlek s hogy élni nehéz így nélküled! Amikor a fellegekben járok. mindenütt rád találok, elfog egy érzés tagadnom kár, az én szívem csak rád vár. |
Jajj, de nagyon régen jártam már itt... annyira,h a felhasználónevem is törölték... :eek: De ahogy akkor is, most is van egy-két sz*r versem. Megosztom most ezt veletek:
Sírni? Mi az? Sírj ha van merszed! Kezeddel a szívéből Kiitépted a részed. Voltál boldog, S örültél ennek, Vitted, amerre tudtad Kicsike szerelmed. Hívnád most, Újra vissza nem jön ő, A te sorsodért már nem felel ő. Sírni? Mi az? Sírj ha van merszed! Ha mersz is, értelme Nem sok maradt ennek. |
Gondolj rám néha, magányos éjszakán
Gondolj rám, mikor megérint a hiány, S kezed ne tartsa vissza sose a bűntudat Mert én Téged semmiért nem hibáztat(ta)lak. Ne sajnálj engem, ne bánj semmit, Hisz élni tanítottál, játszani és szeretni, S a rossz napok ellenére, Te, igenis TE tanítottál meg igazán, szívből nevetni. Nem várlak, hisz ígéretet tettem, De holnap is és örökkön reméllek El téged sosem felejtelek... ...... |
Quote:
|
Túl késő…
Túl késő a bocsánathoz, Túl késő az öleléshez. Túl késő átölelni téged, Túl késő, hogy megértselek. Kedvesem. Elmúlt minden mit jelentettél. Az emléked még bennem él. Olyan jó lenne, ha ölelnél. De te csak a némasággal élsz. Csendben. Emlékszel még a nyárra? A szürkületi félhomályra? A forró éjszakákra? Rám? Minden elveszett mi fontos volt. Nekem. Mindent eldobtál. Amik Mi voltunk. Sötét, Hideg, Magány maradt csupán. Illatod sokszor most is érzem szobámba. Mikor rádöbbenek, csak egy maradt, a magány. Hiányzol… |
Vétkeztem...
Vétkeztem Oly hanyagul eleresztettelek Mélán bámultam a köröttem zajló jelenetet Elengedtelek, Ahelyett, hogy harcoltam volna ellened, Veled! Vétkeztem Engedtem az indulatok szavának, Hagytam, s azok mindent összekuszáltak Eleresztettelek Pedig szívem mélyén kérni akartam, gyere Velem. Vétkeztem S most áhítom a feloldozást, Remélem örökkön a mielöbbi viszontlátást Hogy füledbe sugjam Bánok mindent, mindenütt Téged kereslek, Hogy elmondjam: Melletted Minden nap már magában győzelem Melletted állnék, míg tart az összes kűzdelem Súgnám halkan, Vagy ordítanám a téli éj, dacos hidegébe: Hiányzol, szeretlek, Reméllek Sosem feledlek.... 2008.01.07. |
Kékmadár
Kékmadár ott messzi távol, Ül búsan egy magas ágon. Ül az ágon, a börtönében Csak a lelke szárnyal sötétben. A Kékmadár szárnyaszegett, Naphosszat kémleli az eget, Hívja őt a messzi távol, Menne ő nagyon magától. Kékmadár ott a messzi ágon, Hozd el nekem a boldogságot! Repülj ide, tárk karokkal várlak, Együtt leszünk mi nagyon bátrak. Kékmadár! Szárnyalj velem! Vár minket a messzi végtelen. Elhagyunk mi árkot, bokrot, Leszel Te még nagyon boldog! Szállunk, szállunk egyre feljebb Integet nekünk a sok felleg. Megpihenünk a szikla ormán, Fáradtságot se érzünk jóformán. Látod a madarak szállnak már, Boldogságban úszik a táj. Jöjj hát ne várj, Hisz a fellegek várnak ránk. |
Quote:
|
Egy igaz barát
Egy barát, ki tudja minden gondolatod, mikor beszél, te figyelmesen hallgatod. Ki minden bajban melletted áll, s ha repülni akarsz, ő veled száll! Figyelmeztet őrültségeidre, s bólint egyet ballépéseidre. Mindig veled van ha sírsz, s ha véletlenül tév útra térsz. Testvéreként nagyon szeret, ő az, kiben bízni lehet. |
És vissza a kedvenc topikomba :) Nagyon le vagyok maradva, rengeteg mindent kell pótolnom.
Cassandra, a Vétkeztem c versed olyan mély hatással volt rám, hogy mikor először olvastam, nem találtam a szavakat. Annyi érzelem van benne... Szerintem félelmetesen jó lett. |
All times are GMT +1. The time now is 01:14. |