![]() |
Quote:
|
Újabb msn vírus:
NE KATTINTS RÁ! "nézd meg a képet :D http://tinyurl.com/image10513" Ezt az üzit küldi minden ismerősnek :/ Próbáltunk már MSN Vírus removert és egy csomó cuccot. Valakinek valami ötlet? |
első lépés: format c: /u /q
második lépés: partíció törlése, fat tábla kiírtása :D:D |
Quote:
|
Elég egy MSN uninstall, utána meg irány az eBuddy, ahol egymás tudtára tudjátok adni skype azonosítóitokat.
|
Quote:
|
Írsz egy új MSN vírust, ami feltelepíti a Skype-ot, és letörli utána az MSN-t.... :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
csak én vagyok ilyen maradi? :D |
ezzel az országátírásasl mi a szitu??
csakmert összekapcsolási láncomat ráérős-unatkozós időmben rendezni kívántam -volna - és ott azt írja, hogy írjam be, hogy kinek akarom eladni az országot. Beírtam. Hogy hova kéri az eladó a vip köröket? Beírtam. Hogy hány vip kört kér. Beírtam. Majd azt mondja, hogy ezután tegyem az országomat szabadságra, és az eladó e-mailján -ami ugye én vagyok- jön egy levél, hogy visszaigazolja, hogy tényleg el kívánja adni. Tényleg el kívánom. de levél nem jött. nincs spam szűrő, az összes hódítós levél meg szokott jönni, szinte azonnal, pár másodperccel bármilyen e-mailos akció után... most 2 országot is át akartam adni saját magamnak, de egyikről se jött levél. :S mi a teendőm? |
All times are GMT +1. The time now is 04:54. |