![]() |
Nah , kissé sokáig tartott átolvasni mert elég sokan írnak,de szerintem pont az 1A ban üthető a legjobban az elf ugyanis az eddigi gyujtását ártóit ott a klánrakiból a legkönnyebb kompenzálni. Én ott ork tudós tábornokkal nyomtam és át mentünk a 30%-30% barakk torony építésű elfeken is.Ekkora mértékű maluszokkal nem értek egyet, bőven elég lenne 50% ha egyáltalán muszáj a maluszát növelni mondom ezt úgy hogy én mindig hadis vagyok minden szinten.Engem eddig se zavart a full ijjas-tornyos ori eddig is áldozati bárányként néztünk rájuk egyéniben és eddig se értettem mire ez a nagy felbuzdulás.Engem ami igazán zavar hogy vannak csopik ahol 5 körröl is lehet lopni gyujtogatni (mindegy melyik fajjal)és hadisként vagy leütteted magad alá vagy mész tovább hogy a pontkülönbségetek megnőjjön annyira hogy nullát lopjon -gyujtson.Szóval szerintem ezeket a maluszokat nem kéne kőbe vésni hanem konszenzussal finomítani annyira ,hogy az elfet mint fajt ne itéljük kihalásra.
|
Quote:
ez nagyon komoly :D |
off
Quote:
|
Quote:
|
Az biztos h sok embert érint ez,de jobban belegondolva annyira nem vészes,mert akki eddig is elf fan volt az most is az marad,itt egy újabb kihívás :) (igaz h elején elentkeztem az alakitásokkal,de ha kihívásnként fogom fel,akkor még izgalmasabb a játék:cool:
|
Quote:
|
Hogy kibeszéljünk néhány hülyeséget-
Top1- Aki a felfedezés módositása óta, elffel lépett az A-ba, az azért tette, mert el akart jutni a top 30-ig, talán kicsit feljebb, de semmi több, az alsóbb szinteken meg tuvalut leszámitva kevés orinak lehet a célja a top1, de azok biztos nem elfet választottak. |
Quote:
Úgy látszik, hogy sokan mihasználják a közhangulatot hogy végre belerúghassanak másokba... |
Quote:
az oriastol? pl folyamatosan szedheted a tekijet aprankent. ne akarj 10ezrevel lopkodni naponta tobbszor. raadasul teljesen vedve. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |