Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

laci 04-26-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90932)
Az égvilágon semmit. :) Ha levonnám azokat, akik duplán szavaztak, azokat, akik a fórumon leírták, hogy bocs, a másikra akartak szavazni, azokat, akik a szavazáson túl a fórumon ezidáig nulla darab üzenetet írtak, és azokat, akik bár szavaztak, semmivel nem indokolták a szavazatukat, máris teljesen megfordulna a "szavazás" állása.

Ez úgy hangzik, mintha a fent említett egyének mind az egyik oldalt támogatták, a 20% mellet meg csakis a szavazatát pontosan megindokló, a fórumon rendszeresen írogató, szavazatában biztos, csak egyszer szavazó derék emberek álltak ki.

Kutyuleee 04-26-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90937)
Ez úgy hangzik, mintha a fent említett egyének mind az egyik oldalt támogatták, a 20% mellet meg csakis a szavazatát pontosan megindokló, a fórumon rendszeresen írogató, szavazatában biztos, csak egyszer szavazó derék emberek álltak ki.

azért ha megnézed 61en irtak a topicba ebből 3-4 nem is szavazott... viszont 90 szavazat érkezett, ráadásul a beirok között sem 1 van aki a topic nyilása napján reggelt, sose láttam ennyi friss fórumostól ennyi beirást... csak furcsa... amúgy mind2 oldalon megtalálhatók ezek:D:D:D

laci 04-26-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90939)
azért ha megnézed 61en irtak a topicba ebből 3-4 nem is szavazott... viszont 90 szavazat érkezett, ráadásul a beirok között sem 1 van aki a topic nyilása napján reggelt, sose láttam ennyi friss fórumostól ennyi beirást... csak furcsa... amúgy mind2 oldalon megtalálhatók ezek:D:D:D

Igen, ez a lényeg, nem hinném, hogy a "gyanús" szavazók midn egy oldalon voltak ;)

Kutyuleee 04-26-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90941)
Igen, ez a lényeg, nem hinném, hogy a "gyanús" szavazók midn egy oldalon voltak ;)

nah ha már ennyire unatkozok kigyüjtöm azt hogy a topicba irok között milyen az állás, azt már nem szedem ki hogy ki új ki régi, annyira azért nem érek rá:P nah pár perc türelmet:D

BimmBimm 04-26-2007 20:59

Quote:

Most mi változik hogy itt összeesküvés elméletek készülnek? Ígyis - úgyis Ati kezében a döntés:)

Andrew 04-26-2007 21:01

nem akarok én megbántani senkit, de ennek most mi értelme van? :)

Ati 04-26-2007 21:02

Quote:

Én egy olyan szavazót látok a 20% mellett, aki tegnap regisztrált, ő viszont írt is a szavazata mellé. A másik oldalon 9 olyat láttam hirtelen, akik tegnap regisztráltak, és ezen kívül még van jópár, akiknek 5 beírás alatt van úgy összességében a fórumos pályafutásuk. :)

Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak.

laci 04-26-2007 21:03

Az égvilágon semmi értelme, a téma lezárva, a döntés megvan, csak cseverészünk, és semmi összeesküvés-elmélet, nem hiszem hogy ez olyan horderejű kérdés lenne, amiért érdemes volna sötét árnyként kombinálni ;)

lacqa 04-26-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90945)
Én egy olyan szavazót látok a 20% mellett, aki tegnap regisztrált, ő viszont írt is a szavazata mellé. A másik oldalon 9 olyat láttam hirtelen, akik tegnap regisztráltak, és ezen kívül még van jópár, akiknek 5 beírás alatt van úgy összességében a fórumos pályafutásuk. :)

Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak.

off: de arra persze "jó" volt, hogy az első olvasatlan üzit keresni kelljen :)

laci 04-26-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90945)

De Ati, akkor kösd ki, hogy hány hsz után szavazhat valaki ilyen kérdésekben, különben semmi értelme utána azt emlegetni, hogy kinek hány beírása volt a fórumon.

Azzal egyetértek, hogy illik megindokolni ilyen kérdésekben a szavazatot.

All times are GMT +1. The time now is 08:44.