![]() |
hol tudom jelezni hogy tetszik vagy nem tetszik egy üzenet?
|
Quote:
|
Quote:
Ha valaki azt mondja neked, hogy nem fokoz játék végén, Te meg elhiszed, ezért Te sem fokozol, mert van jobb dolgod, főleg szilveszterkor, ám az a valaki mégis befokoz eléd. Nyilván semmi gond, meggondolta magát és kész, ennyi, ő az emberiség legőszintébb, legegyenesebb embere, na akkor be is fejezhetjük a témát. .:D |
Quote:
Ez nem bunkóság, hol máshol lehetne ennyire következmény nélkül ütni mindenkit? Senkinek nem megy tönkre az orija, senkit semmilyen maradandó kár nem ér, én szerintem itt épp ezért nincs értelme megállapodgatni :) |
Quote:
fejezzük :D |
Quote:
Látom Bob bának tetszett a hsz-ed, érdekes az is nagyon tetszett neki, amikor közöltük vele, hogy nem fogjuk már az utolsó hetekben támadni, akkor valahogyan nem eröltette az egyenlő elbánás elvét. .:D A lényeg, hogy Bob bát, ha akarjuk az utolsó helyig ütjük, nem elégedett meg a könnyen jött 5. helyezéssel, hanem visszaélt a bizalommal, ennyi. .:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ergo most ígértetek valamit vagy nem? Ki szegte meg azt az ígéretet ? Ki a hazug? Quote:
Quote:
Ellentmondtok saját magatoknak, és összevissza beszéltek. Annyit mondtam nektek, hogy nem valószínű hogy lesz lehetőségem rá. Azt véletlenül úgy alakult, hogy lett. Kérdezem? Ki nem használta volna ki a lehetőséget? Ráadásul emiatt össze futottam a Főnökömmel, aki kifizette az internethasználatomat + egy Dupla J.D. Colát. :D Én nem ígértem semmit, és a semmit nem lehet számon kéni máson. Ti itt mondtátok hogy ígértetek, aztán, hogy mégse ígértétek, de beütöttetek. Szóval most tényleg? Kinek a szavában ? Igaz, nem vagyok egy hu de nagy gerinces. De nem hazudok össze-vissza ahogy Te teszed, és nem is sértegetlek. Lehet szemét vagyok, de akkor kérdem én Te mi vagy? |
Quote:
Igazából azért kezdtem bele ebbe a kis vitába hogy elérjem, de ezt az Elfinek ne mondjátok el :P |
köszi a választ, mindenkinek :)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:47. |