![]() |
Quote:
Hat en barmikor Zerostartolhatok ha akarok az A-s orimmal... Kicsit nem nonszensz amit mondasz? Miert fordulna akkor ha nem kap kek 2-est?... es meg 4-5k kort sem kell varnia azert... |
Végül is teljesen mindegy mit írunk, ameddig Ati nem jön ide valamit írni, hogy mi legyen: fiúk ne vitatkozzatok mert nem lesz semmi változás a közeljövőben, vagy fiúk ha találtok valami épkézláb megoldást talán megvitathatjuk a dolgot. De ameddig nem látjuk őt itt addig esélytelen bármi is :( De azért jöhetnének a jobbnál jobb javaslatok :D
Pl bennem az is felmerült hogy esetleg az szks orik is legyenek beszámítva a pontlistába, de csak a legutolsó ori után, hiába lenne pl 230k ponton, a legutolső aktív ori után következne, talán ez még elfogadható is lenne. így 15 jelenlegi +34szkn lévő ori 49 orit adna :) így pont az összes aktív orinak pörögne a topja :D |
Quote:
Nekem még mindig a kötelező körös megoldás tűnik a legjobbnak :) |
Quote:
|
Nekem is amit osszefoglaltam az marad azzal a megjegyzessel h reszemrol a korok szama lehet 4k-tol 8k-ig
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egy irreális megoldásom is lenne :) pl piacon lehessen top körökkel kereskedni :D 1 top kör 2 hektárért, vagy 1 top kör 1 kör vipért 336 topkör 1 sms vip :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:20. |