![]() |
Szárnyal a rengeteg, hajában a hold ül,
fénye az ablakom, takarómon rezdül a csillagos égbolt, éji kerék jár körbe a ház fölött, százezer év már elmúlt és alszom és álmodom egyre, zakatol a vaskocsi fel a palahegyre. Át a mezõkön, túl a kaszálón futnak a felhõk, száll a kabátom a szélben, ó a szélben. Andezit dolgozik, zúg a sötétben, zümmög a széntelep, hunyorog a testben. Alszom és alszom és álmodom egyre, futnak a felhõk fenn dideregve. Futnak a felhõk, szállok a szélben át az idõkön, mint a mesében, alszom és alszom és álmodom egyre, szalma zizeg, pörög, hull a szememre a holdból, ó a holdból. |
|
|
Utolsó mára.
|
|
|
Bikicsunáááááj óóóó de Bikicsunááááj :D mennyivel jobban szól :D |
The Buttholes - Gono-SKA
Koppan a léptem és üres az utca Csak én vagyok talpon és ez nagyon furcsa Hogy mért ülsz otthon és nézed a tv-t Beteg a rendszer és járja a végét Csillogó bakancsok, primitív eszmék Felületesek, mint rozsdán a festék Emeld fel a hangod és üvöltsd, hogy ÁLLJ! Itt az idő, hogy végre felállj Állj fel és harcolj az elveidért Felelős vagy a tetteidért Ne hagyd, hogy ellopják az álmaidat Nem irányíthatják a vágyaidat Légy végre valaki egy a millioból Vedd ki végre a részed a jóból Emeld fel a hangod és üvöltsd, hogy ÁLLJ! Itt az idő, hogy végre felállj Irányítana a pénz meg a hatalom De felkötöm magam, ha ennyibe hagyom Szoros a verseny, hajsza az élet De felemelt fővel előre nézek Ez az én életem és nem történhet másképp Sohase erőltesd rám a másét Az arcodba üvöltöm hogy: Ez egy rakás szabály! Amennyit nyújtassz csak annyit várj |
Zene :)
|
|
All times are GMT +1. The time now is 02:47. |