![]() |
Quote:
|
Quote:
Végül csak így lett:D Ezért enkem jár:D Nekem jár nekem volt 8600 nép:D Nekem nekem nekem nekem:D Nekem votl mit tom én mennyi vari:D Meg neekm volt 550ij Nekem nekem nekem:D Nekem Na ehez mit szolsz neked mid volt? Akkor is én 2. lettem:D Legalább ugy lenen kiirva mind2 második lett... Megkell ezt változtatni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja és 4rengést adtál vissza?:)Én 1-et adtam neked:) Ja meg én ugyanannyir aérzem magam 2.nak mint drag:) Takard le a helyezést és ugyanannyi érték:)Nem jobban 2. ő mint én:) lehet ő kapta a vippet és? Ja meg szecsa most állunk ugyanott(ha nem az értéket nézzük ennél:D) Én az elözöben első te első Én itt 3. te a másikban 3.:) De ugyérzem ha jól van kezdve stb meglett volna az első hely...:) Mert ott óriási hátrányba kerültem:) |
Quote:
Ez döntetlen:) Ja meg megmondom miért nyertél:Mert kisebb volt a sorszámod:)Akinek kisebb ily esetben az kerül előrébb:)Mostmár a kisebb sorszámú orit kérem az ismitöl:D |
Harcosok, szerintem ezzel az orival nem érdemeltél jobban mint a 3. hely.
S látom, ebbe a párbaj típusba nem igazán ment Neked az átképzés. Megmutatom, egy negyed 6-os gömbömet, amit lementettem. I (#1000008) [párbaj] Föld: 200 hektár Katona: 191 Népesség: 5.931 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 24% Támadó: 0 Pénz: 1.190.591 Íjász: 250 Étel: 17.358 bála Lovas: 0 Rúna: 2.387 rúna Elit: 0 Morál: 97 % Varázsló: 437 Katonai morál: 89 % Tolvaj: 230 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Kereskedő Hírnév: - 23 Érték: 10.166 Helyezés: 1 / 10 Innen képeztem át, majd ütöttem 470 loval E-t 18:06-kor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok, az arányok asszem jobban tükrözik a dolgot, ki nyert es mennyivel....Míg Te az előzőben fedeztél 35 hekit, én ütöttem itt 35 hekit.
S ebbe a párbajba is fedeztél 4 hekit, láttam. Ugy hogy ne magyarazd meg nekem, hogy Tied a 2. hely, mert nagyon nem :) Lezuziusz nehany uzijét bemasolom ide, megkert ra: Felado: Lezúziusz:) (#382099) Uzenet: Megkérnélek valamire, lécci másold be ezt e külsőre: Igazából az a 2. helyezés sem annyira dicső, ugyanakkor gratula mindenkinek, de valójában Harcosok tényleg megnyerte volna normális keretek közöt... És most nem Szecsa ütéseiről beszélek, mert mindenki hasonlókééppen tolta a hadakozást... Talán csak én nem, és én vertem be harcosokat a végén, mert láttam senki nem akarja... Egyébként 820 lovassom volt 164 támadó +340 íjas. És még annyi, hogy 28%-on volt a hadügyi tekim.... |
Quote:
És le is irtam miért:) Ha végig játszom 100000%,hogy min 1értékkel több van... Mivel láttátok az ori késve indult el:) És továbbra is tartom:Végül te adtad oda Dragnak a 2.helyet:) Ja és valami olyat irtál anno:Hogy itt még az első adoztatos párbajokban nem lehet dobogóra kerülni mig a normál párbajban igen:) Na nekem adoztatosba eddig 2-n voltam 2x kerültem fel:) |
Quote:
Persze azt nem találod ki hogy azért lettem 2.-ik mert én szerveztem a párbajt vagy azért mert Ati si a párbajon volt vagy ....stb. stb. Erre csak egy valamit tudok mondani :) S A VA N Y Ú a S ZŐ L Ő |
Quote:
Volt vagy 470ijjad ez tuti beüt téged is:) Ez szerintem csak azért jött rám mert én voltam Harcosok:) ha rád megy akkor én még talán elsőnek feljövök ha lerengetleg +kiloplak :) Az arányról meg ne beszéljünk:)Az érték számít:) Ja és nem tom,hogy fedeztem az elözöben 35hekit most komolyan:) 14-et ütöttema végén+2x3-at és 230hekim lett a végén:D és engem 1x vertek be-10hekire:D Te adtad oda dragnak a 2.helyért járó vippet.A helyezést nem mert az döntetlen:) |
Quote:
|
Quote:
Anno az olyan párbajokban ahova be se kellett lépni pontosan ugyanez volt:) Ez döntetlen igaz te kaptad a vippet de döntetlen:) És szecsa adta oda neked a helyezést:) Magadtól nem lettél volna 2.hely:)Én inkább leszek magamtól uccso mint más segítségével akár első:) |
Quote:
Csak tudod nép:) Szerintem ez a szégen neked:P 28hekivel többed volt és ugyanannyi érték:) És ez szerintem döntetlen:)Mondom a vippet te kaptad de döntetlen amugy:) Ja tudod mmennyivel nyertél többet mint én?:)88vippel:) És hát ezt is megkérdőjelezve:)Mivel én az elején megmondta szecsán nyered meg és rajta is nyerted:) |
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok, elég sokat ütöttem Dragont, azt hiszem :)
Nekem otthon voltak a lovaim, annak is vannak ám védőértékei, ezt ne feledd :) Nekem is volt 18% hadugyi tekercsem. S megnezheted, megtamadt engem, de pattant. 2006-11-26 19:45:02 A (#1000000) megtámadta I (#1000008) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. Ez akkor volt, amikor nem voltak otthon a lovaim. Harcosok, mondhatsz akarmit, ez nem a Te parbajod volt :) |
Ja meg abban 100%-ig biztos vagyok,hogy minimum én voltam itt a 2. legjobb adoztatos játékos:)(ha nem első)
ahonnan én 1ora után indultam:) Na ebbe kössön valaki bele:D |
Quote:
|
Quote:
Nézd meg 1ora után honnan indultam:) Ja és rád ijjal nem ment;) |
Quote:
|
Quote:
És döntetlen lett:D |
2006-11-26 19:21:03 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt E (#1000004) országától.
2006-11-26 18:33:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt E (#1000004) országától. 2006-11-26 18:21:02 E (#1000004) megtámadta I (#1000008) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2006-11-26 18:18:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt E (#1000004) országától. 2006-11-26 18:06:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt E (#1000004) országától. Harcosok, ez tényleg azt mutatja, hogy Dragonnak adtam a 2. helyet. Amikor tudtam, ütöttem Dragont. |
Quote:
Akihez nyulsz az lesz a 3.:) És te nem vagy anynira sprotszerű,hogy ne nyulj bele már a 2.helyért vivott harcba ha azok téged nem zavarnak:) Azaz végül neki adtad csak:) Ja de nem sikerült engem 3.-á tenni:)döntetlenben lettem 2. draggal |
Quote:
Messze nem. Lezuziusz volt a masodik legjobb, aztan pedig Dragon. Tudod, lovakat gyartani majdnem 1,5x annyiba kerul mint varikat meg tolikat.... S ahogy neztem, amikor Neked ilyen 50-100k aranyad volt, 55-60%-os morállal, Lezuziusznak 300k aranya volt, 65-70%-s morállal. Drag kicsit rosszabbul állt, de mégis képezte a lovakat, és nem pedig bedeffelt. S akkor arrol nem szolok, hogy tekit is irtak mind a ketten, mig Te kijelentetted par posttal korabban, hogy nem volt penzed irni tekit. |
Én aztvallom gyönyörű teljesítmény volt ez tölem:)
Talán szebb mint a tiéd szecsa... Mivel 1ora után én oly szépen álltam fel:) |
Quote:
De én leirtam minden miért volt stb:) Eltelt 1ora utána már én votlam a legjobb az 100%:) első órában buktam mindent de felálltam és ez a szép:) Ha végigjátszom biztos minden más lett volna |
Quote:
Hiszen 50k arannyal es 55% morallal sok eselyed nem volt a tulelesre. |
Quote:
|
Quote:
Lezuziusz még irt vmit: Felado: Lezúziusz:) (#382099) Uzenet: Harcosok, ha normálba is így jáccol sokba fog kerülni fedezés, és itt voltál már az első 15 percben is.... |
Harci marci ne mond már h ne mbirod elviselni hogy nem te lettél az első?
Komolyan mondom főnök csalódást okozol ezzel a viseledéssel. Úccsinálsz mint egy gyerek. Iylenkor nem magyarázni kell hanem azt mondani h jó van srácok jók voltatok, bennem csak ennyi volt :) |
LoL Harcosok :) Azért nem vagy semmi! Nem lettél 2.-ik ezért most mindenki csalt csak mert te nem lettél 2.-ik azért elkéne gondolkozni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A legjobb példa rá, maga Harcosok :) és gratula |
All times are GMT +1. The time now is 09:10. |