![]() |
Nekem a vasárnapi lenne jó vagy szombat 21-től (inkább a szombat, mert ha jó lesz az idő, akkor vasárnap dolgozgatunk a háznál)
|
Eseménydús párbaj volt... Összesítés este. Gratulálok a győzelemhez.
|
1 Attachment(s)
A hetedik forduló első párbaja utáni állás mellékelve. A felső tájékon nem okozott változást a mostani eredmény, csak alul.
|
Frissítve a weben is az eredmények: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html
|
Quote:
|
Quote:
Az érdeklődés eléggé alábbhagyott, úgyhogy ha minden érintettől jön egy időpontjavastal, akkor akár ki is lehet írni... |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem mindegy, ha tudok, jövök...
De egy szombat 21-től és egy vasárnap bármikor lenne a megfelelő |
Többiek? :)
|
A hétvégi párbaj időpontjára vannak még másoktól igények?
|
Jelenleg eléggé elfoglalt vagyok, így ebben a fordulóban majd csak az utolsó hétköznapi párbajra lesz időpontigényem, még nem tudom, h mikorra pontosan, de majd jelentkezem...:)
|
Senki többet?
|
3 igény, és egy mindhárom igényt kielégítő időpont: a 7. forduló 2. párbaja vasárnap 9 órai kezdettel kiírva.
|
Vasárnap délelőtt 9-től párbaj! Gyertek minél többen!
|
Ezt nevezik annak, hogy ember tervez :)
Nem leszek most se, mert épp fel kell autóznom ebben az időben a keresztlányomhoz. De csak összejön majd egy olyan, amin sikerült részt vennem :) Többieknek sok sikert majd. |
Quote:
Dobogóra jó lett volna ha felmászol:) |
Quote:
|
Quote:
Még-ha lenne is mobil netem, se menne, mert át kell vágnom a Bakonyon, és ott még rádió vétel sincs, nem hogy mobil térerő :) |
Quote:
|
Mi meg úgy néz ki, hogy közfalazunk...
Pedig, ha nem esett volna, akkor holnap kész lennénk :mad: |
Quote:
|
Mindenesetre senki ne felejtse, hogy vasárnap 9 órától párbaj!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Holnap ilyenkor már javában tart a párbaj! Ne felejtsetek el jönni, előtte pedig jelentkezni!
|
Reggel 9 órától párbaj! Tudjátok a sorrendet: előbb jelentkezés, aztán örömteli játék! :)
|
Nemsokára párbaj :)
Én meg megyek, falazunk tovább. Aki jáccik, jó gamet! |
Hát!
Sokat agyaltam belépjek e, mert elvileg bele fért volna az időmbe mégis :) De azt úgy voltam vele, túl necces lenne. Még jó, hogy nem tettem meg :) Ati, jó játékot :) |
Ezt én is lekéstem, de úgy látom nem sokat veszítettem.
|
Az első olyan párbaj, aminek az időpontja mindenkinek jó volt, aki kérte, de végül senki nem jelentkezett. :(
Azt hiszem, hogy jövőre ha tartunk ilyet, akkor át kell ezt gondolni, mert a végére már nagyon fogy a lelkesedés... :( |
Próbálkozzunk egy hétköznapi időponttal, hátha oda többen össze tudtok jönni... :)
Kinek melyik nap, és annak melyik napszaka lenne jó a most következő héten hétköznap? |
Ati! , Hányadik leszel most?:)
Nekem a legjobb az este 19-22ig lenne. Nem tudom mellik nap, elvileg ekkor jó, amíg közbe nem jön valami. |
Ki nyert? :D
|
Quote:
Kedd: 13-tól, legyen vége 17-re vagy 21-től Szerda: 13-tól, legyen vége 17-re vagy 21-től Csütörtök:8-11 vagy 21-től Péntek:21-től Ui:A legjobb nekem a szerda 13-16 vagy 14-17 lenne |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
de az már megvan |
| All times are GMT +1. The time now is 13:33. |