![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha egy szűkebb körű találkozó keretében szeretnétek megkapni, akkor várjuk meg Pool-t, hogy ezt megbeszélhessük. Aki nem tud eljönni (Tuvalu, még mindig külföldön leledzel?), az más módon is megkaphatja. Aki ismer kedvelt szórakozóhelyeket :D, az ajánlhat is, mert bevallom nem vagyok otthon ezen a területen... :) Az a hely, ahol elég sok Hódos összejövetel szokott lenni anno, úgy tudom már bezárt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Február 20-21 vagyok Magyarországon. Ezt csak az időpont miatt írom, ha látni akarjátok a pofámat. Vagy pont hogy ha nem.
Vagy húsvétkor, de az már eléggé arrébb van. Na mindegy, nem ragaszkodom semmihez, nem kell alkalmazkodni hozzám, csak ha éppen mindegy lenne. |
Quote:
(Önimádó, exhibicionista, kisebbségi komplexussal küszködő, feltűnősködő, monitorfejű nyeretlen 5 éves) |
Quote:
Mehetsz aludni! http://media.bithumen.ru/img/smilies/fighting.gif |
Quote:
|
Quote:
Nekem eddig jó a február 20, szombat kb. déltől, mert fel is kell érnem Pestre Bár, ha Pali lejösz Szabolcsba, akkor felvihecc, majd vonattal hazajövök :) Ha vonattal megyek-jövök, akkor olyan 6-ig érek rá sztem, bár, ha Pali haza is hoz :) |
Nah, hirtelen de nagy lett itt a csend, mióta írtam én is :)
|
Én február 20-ra nem szeretnék még tervezni, mert az még messze van.
A déli időpont meg elég korai, de ha nektek csak az a jó, akkor én alkalmazkodom hozzá. |
Quote:
a dél meg nem fontos, tőlem lehet 16 óra is, de akkor may 2-3 órát tok maradni |
Quote:
Este 6 után már nem megy vonat felétek? |
Feb 20-ra én egy kaposvári létet tervezek most, az a baj... Lejöttök? :)
|
Quote:
|
Kár, ha nem jó a február 20, akkor Pali nem tud ott lenni :(
Nekem végülis mindegy, mikor lesz, csak döntsük el előtte legalább 2 héttel... Amit kérnék, hogy szombat legyen és ha lehet, kora délután... |
Quote:
Quote:
Lehetne akár 21, de az meg vasárnap... Szóval, ha Atinak is meg neked is megfelel, akkor gondolkodhatunk a vasárnapi napon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak gondoltam jobb lenne már januárban, de nem az a mérvadó, amit én írok. Írj más időpontot azt jóvan:p |
Quote:
ennyi kérésem van De sztem ne húzzuk el sokáig, hiszen mindjárt jön a kövi évad... |
átadó
Ne hülyüljetek már. Nem kell hozzám alkalmazkodni. Legfeljebb, majd átveszem a 2010es arannyal együtt jövő januárban.
|
Quote:
|
Quote:
|
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2405
Ennek megfelelően mindenki Brüsszelbe jön. Bár itt meg én mondom meg, hogy ki a csaló. :D |
Nem akarok türelmetlenkedni, de mikor lesz akkor eldöntve, mikor/hol?
|
Quote:
|
Quote:
tovább meg nem kellene húzni... szal ezzel az időponttal kellene gondolkozni... sztem... |
Lehetne akkor kezdeni vmit ezzel a február 27.-ével?
|
Akinek jó az időpont, és van kedvenc szórakozóhelye, az jelezze, hogy mi és hol. Ha nekem kell választani, akkor kesésbé alkoholos hely lesz, szóval ennek fényében jöjjenek a javaslatok. ;)
|
Quote:
Azért ha lehetne a Nyugatitól ne legyen 20 km-re |
Quote:
Nagyjából hány fővel számolsz? Mert a helyet is úgy nézném. |
Quote:
|
Quote:
De 5 évente egyszer megyek Pestre, ne vmi aluljárót nézz, vagy az állomáson a restit bár az lenne a legjobb, akkor nem tévednék el :) sztem várdd meg, hány ember jönne el 100%-ra, aztán ráérsz helyet nézni, ha jó az időpont, akkor van még több, mint 1 hónap :) vagy monro kijöhetne a Nyugatihoz egy mozgó büfével :) |
Quote:
Viszont 15-20 főnél már foglalni kell, és most szétnézni meg nem kerül semmibe. Majd nézek többet, és próbálok majd webcímet is szerválni hozzá, aztán megtudják nézni a vidékiek is:p Ja és olyan nincs, hogy 100%! Ha 20-an írják, hogy jönnek, akkor kb. 5 szól előtte fél nappal, hogy mégse, 5 szó nélkül nem jön. Másik három meg késik, és akkor a végén leszünk hatan :D |
Quote:
Akkor nézz szét, népek, ti meg nyilatkozzatok, hogy jó lenne-e a február 27? Első és lehet utolsó alkalom, hogy találkozhattok velem :D:D:D |
Ati, nem azért, de már lehetne egy Hódító Székház (mondjuk a Rendőrpalotát vedd meg), ahol ezeket a dolgokat le lehetne bonyolítani a nagyteremben :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:05. |