![]() |
ssssss (xxxxx)
Helyezés: Érték: gazdag orikat keresek a környékről akiket rendszeresen kifoszthatnék. :D ^^ ez sem rosszxD |
légyszi az adatokat szedd ki belőle, mert nem szabad benthagyni, gondolok itt a sorszámra, névre, értékre, helyezésre, köszi..amúgy jó kis hirdetés :)
|
Quote:
|
mert ha nagyon ciki az üzenet, akkor azelőtt is leég, aki nincs abban a csoportban :D:D:D:D:p
|
Helyezés: 000000000
Érték: 0000000 hozám is :eek::eek:Nem teljesen világos számomra, h milyen posztra keres tagot...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De azt nem tudtam, hogy nem is szabad, ez az üzi valahogy elkerülte a figyelmemet. :o |
Quote:
Sorszám, név, helyezés nem titkos infók, bárki láthatja a pontlistában, aki meg másik csoportban annak meg akár a gömböt is mutogathatod, annak sem veszi hasznát. |
Ez van, ha az ember ragaszkodik a hagyományokhoz..leugatják...:(:(:(:(
|
Quote:
5csimpánzt bezártak egy szobába. Továbbá volt a zobában egy létre, és annak a tetején banán. Amikor valamelyik majom fel aart mászni a banánért mind az 5-öt leöntötték vízzel (a csimpánz nem rajong a vízért) Ez történt néhányszor, majd amikor valamelyik megint fel akart mászni a másik 4megverte. Aztán kicserélték az egyik majmot újra. Ő ugyebár nem tudott az előzményekről semmit. El is indult a banánért, de a többiek megverték. Még talán próbálkozott egyszer-kétszer, de miig megverték. Aztán kicseréltek mégegy majmot, ő is nekiindult a banánnak, és persze nem 3-an kezdték el verni, hanem mind a négyen. A vége kitalálható: Amikor kicserélték az ötödik majmot is, amint a banán tán ment volna a másik 4megverte (ne feledjük ezeket a majmokat sose locsolták le vízzel!) |
értem..köszi
|
Quote:
|
Quote:
|
A dipijébe ilyen hirdetés található:
Feltörekvő ifjú játékos/csapat kerestetik, aki tovább játszana az Óvoda megmaradt egységeivel és maradék klánjával (sorszám, raktár, szabadság) a szöveg nem vicc...engem másfél éve árpi azzal keresett meg, hogy egy aktívan játszó, fiatal, tehetséges játékosokból álló csapatot szeretne létrehozni. kétszer is elutasítottam, de addig nyaggatott, míg végül belementem. az anyaklán passzivitása miatt az egységeket nem akarjuk kidobni a kukán. így ha lenne ilyen csapat aki hű maradna ehhez az eszméhez, csak anyagi korlátaik vannak, az írjon nekem itt (ne belül!) üzenetet vagy xepibe zöldet. további jó játékot. |
Helyezés:3021031031
Érték: 10694 Fél-elf harcos szövit keres,kezdő vok,hullák kíméljenek(elfek előnyben) max 2-5 kör távolságból,aki szövibe akar lépni írjon vagy küldjön ajánlást Vki tudna nekem írni egy ajánlást?:D:D:D:D |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Szerintem ebben a csoportban sokkal többen vannak! :):D:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 040616461464
Érték: 00000000000 kenne par szovecseges Meg pár nyelvtanóra se ártana.... |
Hy mindenki szőv társakat keresek lehetőleg közelről
nagy tapasztalattal rendelkezek így jó vezér vagyok msn kötelező hogy rugalmasak legyünk üdv Ray a vezér Minden lényegeset elmondott. |
egy durván gazdag szövibe lépnék,hogy hamar feltápoljam az orimat, cserébe bárkit meggömbözök kiépülés után:))
várom az ajánlatokat. Én kettőt kérek, ha lehet. |
MNTket fogadok minden mennyiségben!
Jól látom,hogy sokkal kevesebb efféle hirdetés van,vagy rossz helyen keresem őket? |
Quote:
|
2008-05-14 22:43:34
Helyezés: 136 Érték: 12205 hozám közel lévő hulla jöhet szövibe me vannak kapcsolataim és talán elpusztul az országa Nem annyira értem :p |
2008-05-14 19:43:53
Helyezés: 340 Érték: 14451 varis jelentkezését várjuk szövibe! feltételek:min 1000 vari, min500 toli megfelelő védelem Ezt tekercsíróként felülmúlom nekik 200hektáron! :D |
qwertyuiopasdfghjkl (#ötmillió)
2008-05-16 19:22:32 Helyezés: 7777 Érték: 7899444 SZŐV KER VEZ VAGYOK 1 HELY VARINAK KIADO TEC VOLTAM AZÉRT NEM JŐHETTÉL O.o |
Quote:
Hát nem akarok ezt mondani, h nem értem, de nem értem! :) Valami kód lehet, biztos érti akinek kell! :) |
Quote:
|
Quote:
szétröhögöm az agyam, mert azt sem értem, mit akar :D:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na lemaradtam :o |
Az én olvasatomban valahogy, így néz ki.:
Szövetségest keresek. A szövetség vezére én vagyok. Egy hely kiadó varázsló számára. Eddig nem tudtatok jelentkezni, mert "tec" voltam = tetszhalott voltam= mélyszabin volt. Elsőre nekem ez jött le. |
Quote:
szerintem más lehet a dolog mögött :D (de ne kérezd, fogggalmam sincs)...én is gondoltam a tetszhalott verzióra, de annak szerintem nem sok értelme van...nem fórumos véletlenül, aki ezt feladta? Idejöhetne, és elmagyarázhatná :D |
Quote:
:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |