Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Andrew 07-07-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 108083)
Szerintem meg jó lenne ha tudna varázsolni de nem ártó varázslatokat meg térkapu mert úgy sem lophat hanem gömböket készíteni ,védelem , mágikus pajzs ilyesmik szerintem ez a hullánál kiegyenlítené az erő viszonyokat:)

nem varázslatokat kellene neki adni meg ilyen baromságokat... igenis hadilag kellene erősíteni és védelmet adni neki az ártózás ellen :)
gömbözés ez után se menne, mert miből venné el a területet? Az amúgy sem túl erős hadból? Tekije sincs hozzá, úgyhogy egy fabatkát sem érne :)

DARKNESZ 07-13-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by exair (Post 29293)
szerintem ha a hulla nem tud varazsolni se semmi, akkor legalabb annyi elonye legyen, hogy megkapja a teljes kronikat automatikusan (nem varazslatkent), nem lenne oriasi elony, de megis ki tudnak hasznalni az okos hullak..
varom az erveket/ellenerveket :)

Szerintem pedig a hullának a szerepjáték történetében igen is tud varázsolni a nekromanta szerintem tudjon csak az ártó vari nem kellene neki engedni

Valezius 07-13-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 109475)
Szerintem pedig a hullának a szerepjáték történetében igen is tud varázsolni a nekromanta szerintem tudjon csak az ártó vari nem kellene neki engedni

57oldalból az elsőt sikerült végigolvasni? :o

Ebben a játékban a hulla nem tud varázsolni, ez egy ilyen játék.

Andrew 07-13-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 109475)

kár, hogy ez stratégia és nem szerepjáték :o

Dus 07-16-2007 08:32

mi lenne,ha a hulla a védő és támadóbónuszait nem szint függvényében hanem terület függvényében kapná?
pölö:0-200 semmi bónusz.201-400 heki +10% védő és támadóbónusz.401-600 heki +20% védő és támadóbónusz.601-800 heki.+30% védő és támadóbónusz.801-1000 heki +40% védő és támadóbónusz.1001-1200 heki +50% védő és támadóbónusz.stb.ekkor 2000 hektáron +90% védő és támadóbónusz,és így tovább...
de akár lehet egy határ is ,hogy ne legyen az ,hogy 10K hekin a hullának legyen +490% védő és támadóbónusza:D...bár nemtudom,hogy az ott mennyit ér:)
ja és ez csak egy példa,szal,ha szerintetek más számokkal kéne ,hogy legyen akkor sikítsatok:D

Redback 07-16-2007 10:04

Szerintem nem a legjobb ötlet....

lukika 07-19-2007 19:28

és mi lenne ha immunissá válna a varázslatokkal szemben (csak az ártókra gondoltam):confused:

Bubu 07-19-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 110441)
és mi lenne ha immunissá válna a varázslatokkal szemben (csak az ártókra gondoltam):confused:

Szerintem a hulla helyzetét nem nagyon befolyásolná, hogy ha immunissá válna varázslatokkal szemben, főleg hogy már így is eléggé védett velük szemben. Inkább az a baja, hogy "hadi fajhoz" képest gyenge a csatatéren.

depth. 07-19-2007 21:48

Végülis mivolt a baj azzal az ötlettel, hogy nem kell a hulláknak ház ?!
Szerintem teljesen jó, még ígyse lenne jó hadis, de legalább nem kellene olyan sok házat tartania, csak annyit amennyi a képzéshez kell.

Ez illetve a 40% os haderőbónusz, ami jelentős változást hozna a hullánál.. Az, hogy varázslatokat adunk neki teljes krónika , távolbalátás marhaság mind.

depth. 07-19-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Bubu (Post 110453)
Szerintem a hulla helyzetét nem nagyon befolyásolná, hogy ha immunissá válna varázslatokkal szemben, főleg hogy már így is eléggé védett velük szemben. Inkább az a baja, hogy "hadi fajhoz" képest gyenge a csatatéren.

Pontosan! Általában több pacim van egy hadis Óriásban mint a hullának az összes egysége.. És itt még nincs is szó arról, hogy Óriás +15% katonai erő meg 35% hadi teki ..

All times are GMT +1. The time now is 01:13.