![]() |
Quote:
gömbözés ez után se menne, mert miből venné el a területet? Az amúgy sem túl erős hadból? Tekije sincs hozzá, úgyhogy egy fabatkát sem érne :) |
Quote:
|
Quote:
Ebben a játékban a hulla nem tud varázsolni, ez egy ilyen játék. |
Quote:
|
mi lenne,ha a hulla a védő és támadóbónuszait nem szint függvényében hanem terület függvényében kapná?
pölö:0-200 semmi bónusz.201-400 heki +10% védő és támadóbónusz.401-600 heki +20% védő és támadóbónusz.601-800 heki.+30% védő és támadóbónusz.801-1000 heki +40% védő és támadóbónusz.1001-1200 heki +50% védő és támadóbónusz.stb.ekkor 2000 hektáron +90% védő és támadóbónusz,és így tovább... de akár lehet egy határ is ,hogy ne legyen az ,hogy 10K hekin a hullának legyen +490% védő és támadóbónusza:D...bár nemtudom,hogy az ott mennyit ér:) ja és ez csak egy példa,szal,ha szerintetek más számokkal kéne ,hogy legyen akkor sikítsatok:D |
Szerintem nem a legjobb ötlet....
|
és mi lenne ha immunissá válna a varázslatokkal szemben (csak az ártókra gondoltam):confused:
|
Quote:
|
Végülis mivolt a baj azzal az ötlettel, hogy nem kell a hulláknak ház ?!
Szerintem teljesen jó, még ígyse lenne jó hadis, de legalább nem kellene olyan sok házat tartania, csak annyit amennyi a képzéshez kell. Ez illetve a 40% os haderőbónusz, ami jelentős változást hozna a hullánál.. Az, hogy varázslatokat adunk neki teljes krónika , távolbalátás marhaság mind. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |