![]() |
Csak egy kérdés:ha egy ori majd úgy dönt,hogy ő nem tudja a kisnégyesek feltételével teljesíteni a következő szintet,és lemond 2 személyiségéről,a fellépése után azért kap +1 újraindulási lehetőséget?
|
Quote:
|
Szerintem én csak kérdeztem,hogy tudjam :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Már annyi minden felmerült B-ből fordulásnál. Személyiség nélküli fordulási lehetőség, személyiségek leadása? stb.
Az utóbbi hozzászólásokat összefoglalva. Ha a játék elsődleges célja az 1/A és a kék számok a másodlagosak, akkor miért kellett bevezetni a B-ből fordulást? Ez akkor se tetszett és most se tetszik. Szerintem személyiséget csak A-ból fordulásnál lehessen szerezeni. Akkor nem kötelező, hanem aktív lenne az érintett csoport. Eddig csak dekkoltak egy helyben az országok ezer körig, most egy picit felfedeznek és utána dekkolnak, hogy a lenti országok fordulgassanak! Jelenleg semmi motívációja nincs egy 10e hektár fölötti országnak a fordulásra. Ha a forgolodó országok rálennének utalva, hogy oda menjenek és az A-ban megjelennek kék 5-ös 6-os stb. országok, akiknek elkell érniük a bizonyos Top%-ot, rálennének kényszerítve az éppen akkori aktuális Top országok leütésére. (és netán az éppen akkori aktuális top országok meg a fordulásra) |
Quote:
Ahhoz, hogy ezek fordulhassanak, az A-s terveit nem fogja félbehagyni senki. |
Quote:
"...viszont akció azért valljuk be nincs ennyi az A-ban. Valamivel elüti hát az idejét..." És ezen nem kéne változtatni vagy valami motívációt is adni? |
Quote:
|
Quote:
Én mindenfélképpen támogatnám, hogy személyiséget _csak_ A-ból fordulva lehessen megszerezni, hiszen az A is szerves része a játéknak.. Mivel szerinted is az "A" a játék csúcspontja, igenis mindenki tapasztalja meg és ha másik személyiséget akar, akkor dolgozzon meg érte.. Hozzáteszem szerintem ez még mindig humánusabb, mint bizonyos szinteken a top1 vagy akár a top1% elérése.. |
| All times are GMT +1. The time now is 13:01. |