![]() |
Quote:
|
Az 1. verseny eredménye
A "2011-es Hódítós Pókerbajnokság" márciusi fordulójának 1. versenyét Remedyke nyerte!!!
Gratulálok!!! A helyezettek: 1. Remedyke (10 pont) 2. zoltán0727 (8 pont) 3. GenXterke (6 pont) 4. dunenud (4 pont) 5. bobor70 (2 pont) Egy verseny után az állás (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. Remedyke (I.) --- 10 pont 2. zoltán0727 (II.) --- 8 pont 3. GenXterke (III.) --- 6 pont 4. dunenud (IV.) --- 4 pont 5. bobor70 (V.) --- 2 pont Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. A következő verseny pénteken 21.30-tól!!! |
Jó játékot!
Összesítés csak holnap estére várható... |
A 2. verseny végeredménye és összesítés
A "2011-es Hódítós Pókerbajnokság" márciusi fordulójának 2. versenyét dunenud nyerte!!!
Gratulálok!!! A helyezettek: 1. dunenud (10 pont) 2. xrichiexx (8 pont) 3. idegenvezeto (6 pont) 4. Peterdns222 (4 pont) 5. BeeLord (2 pont) Két verseny után az állás (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. dunenud (IV.+I.) --- 14 pont 2. Remedyke (I.) --- 10 pont 3. zoltán0727 (II.), xrichiexx (II.) --- 8 pont 4. GenXterke (III.), idegenvezeto (III.) --- 6 pont 5. Peterdns222 (IV.) --- 4 pont 6. bobor70 (V.), BeeLord (V.) --- 2 pont Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. A következő verseny holnap 14.30-tól!!! |
Holnap estig jöhetnek időpontok jövő hétre...
Még 34 hely van a Klubban, a másikat holnap törlöm... |
Quote:
|
22:15 körüli v azutáni kezdés minden hétköznap (kiévéve ha párbaj van 23-tól:)) jó nekem...
Vasárnap 18-tól 21-ig jó a kezdés... |
Én csak annyit kérek hogy ne Liverpool meccs idejére időzitsd mint ma, mert nincs itthon Digim,és amúgy is kivetitőn szeressem nézni;)
|
Valami miatt nem látom a mai két délutáni verseny eredményét...
Ha el tudná küldeni nekem valaki az első 5. helyezettet, akkor megcsinálnám az összesítést |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |