![]() |
Quote:
és Ati leprogramozott 20féle módosítást... az infofejlesztésre én írtam példát pár oldalt kell visszanézni csak. szerintem olyan megoldás kellene ami elsősorban FENT erősít. nem olyanok amik picit fent, meg lent nagyon... |
Akkor marad az Ati által leírtakból az első irányzat. Tolihatékonyság növelése.
Az infós tuning mindenképp kell, hogy ne legyen az, hogy gnóm de akár még törp is helyettesítheti a felest. Ezen felül pedig a bankátlopás, hogy életképes legyen. Az elgondolkodtató rész, hogy a bankátlopást nem lehetne-e úgy megvalósítani, hogy a feles és az ember jöjjön ki jól belőle, ne csak a feles, így az ember életbentartásán is nagyot dobnánk. *És persze a katigyilok hatékonyságának turbózása, de ha jól emlékszem ez is bennevolt Surranó felsorolásában. |
Quote:
ha valami unorthodox módot akarunk akkor azt mondanám első blikkre hogy a szemek érjenek duplát, ahol van értelme: - bank duplán termel - vari/toli +2% készüli - tudós +10% - gazdálkodó +20% - tábornok +2 tabi - kufár +2 piac - túlélő 60% védelem (ez lehet durva amúgy, bár nem hiszem) - építész 20%kal olcsóbban és 40%-t kap vissza - vándor maradjon változatlan - harcos +2% - karavánmester +2 karaván tény ezzel elsősorban a többszemeseknek kedvezne, viszont 5.-en pl simán az ember lenne a slágerfaj alapból, de 3/több szemeseknek sztem már feljebb is erős (de mindenképpen izgalmas) persze ezt egy ember topicban kéne leírni de mindegyik létező le van ülve, nem tudom hol érdemes megtárgyalni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
20k-s limitnél 10-12k távba mit csinálsz? :) még varizni se lehet, vagy ha igen egy toliölés csopifüggően mondjuk 15-20% készüli. nem hogy sereg... |
Quote:
|
Quote:
Íme egy egyszerű kérdés: te vagy félelf, és egy ork leföldel alulró mondjuk 80k-s értéken... a következő körben 13k az értékkülönbség. Félelfként pislogsz, mint hal a szatyorban... nem túl kiegyenlítettet most a feltételek! |
Quote:
Tegyük fel, hogy felszabadul 10% hasznosítható föld, akkor talán kompenzálva lennének a jelenlegi nagyon komoly hátrányai. Valljuk be, hogy a faji sajátosságokon belüli előnyök egyáltalán nem is olyan komoly előnyök: 1. 40% lakiteki: 56 férőhely a barakkban. 2 faj van akinek ennél kevesebb... 2. +10% védőerő: vegyük sorra. gnóm 50% haditeki, óriás 15%al erősebb katonák, törpi 40% haditeki, ork 40% haditeki, elf magáért beszél, zombi is megkapta már... szóval ez az "előny" pont senkivel szemben nem előny :D 3. A tolvajlási tudománytekercsek írása 50%-kal olcsóbb. Ez maga a vicc :D viszont a hátrányai gyakorlatilag a legdurvábbak akármelyik másik fajhoz képest. 1. -10% támadóerő. Törpe barakkonkénti 62,4 férőhely és 40% haditeki. Elég nagy diffi. Ork egyértelmű. Óriás +15%, gnóm... tehát a differencia önmagában nem 10% másokhoz képest hanem úgy 20-40%-ig terjed... 2. -10% gabonatermelés. Egy olyan fajnál, amelyikben gyakorlatilag kötelezően állandóan sok egység kell, hogy bent legyen (szemben a hadisokkal, akik csak támadásnál, vagy védekezésnél vesznek be sereget) ott ez is hatványozattan hátrányos... Szóval azért az esetleges 10% felszabaduló területtől nem hinném , hogy azonnal szuperfaj lesz a félelf-ből... |
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |