![]() |
Ez még nekem is tetszik :)
Ez nagyon kemény. Tök cool. |
nem tudom miért, de ezeket már olvastam:)
most nem tudom, hogy vagy több topicba is le lett írva vagy mikor még néztem ezt a fórumot írtátok ide és azóta ezen nevetnek:):D |
nemrég, még az 5. sznten kaptam 1 üzit ami megmosolyogtatott
****** - 2007-02-09 23:00:30 Hello kedves Doktor úr! Már néhány hete gondolkodom hogy megkérdezzem öntöl hogy lenne-e kedve egy szövetséghez. Látom hogy Ön nagyon jó vari és nagyon szeretném ha belépne a szövinkbe. Mielött JKSZ-re gondolna elárulom hogy az infót Magáról, a volt tolink szerezte (aki sajna törölt a rengeteg támadás miatt, még a szabály bevezetése elött,pedig jó toli volt 3,5k tolival) és én ugy gondoltam hogy, ha ki van maxolva az Ön orija akkor egy nagyon jó vari helet, (és sztem az is:) ). További szép napot (estét, ahogy tetszik)! Üdvözlettel *******! ja és csak idén leszek 15 éves:D |
2007-03-16, 21:51
Yberia loooool ez nagyon ott van!:D:D |
Quote:
ebben semmi vicces nincs, szerintem... |
szerintem sincs:p
|
Lehet neki ez vicces;)
|
Ez nem tudom mi. Most kaptam...
Valaki ismeri ezt a nyelvet? :D x (#x) - 2007-04-13 18:52:12 a fentebb nálada fentebb helyezés itt lenn van a szintek? |
Quote:
Tudod ezt a nyelvet csak a "kiválasztottak" érthetik, de velük nem fut össze mindennap az ember, mert bizonyos intézményekben van számukra hely fenntartva...................:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:46. |