![]() |
Quote:
|
Egyébként nyersanyagot tudok átutalni? Tehát ha a saját csávómmal megveszem, akkor át tudom utalni a cégnek?
Közben rájöttem! :) |
Quote:
Landost ne nyiss, építés vagy manu iparban éri meg, a lengyeleknél akkora bumm volt, hogy a néppel fejlődve felfejlesztheted a céged is valszeg :) erepmarket.co.cc még mindig a legjobb megoldás mindenre :) |
|
Quote:
|
Öööö, nem működik tegnap este óta a monatery, és már csak 10fizetésnyi pénzem van benn kb... Ha valakinek van lengyel píze, akkor vennék tőle aranyért!
|
http://kepfeltoltes.hu/100101/Er_lyi...toltes.hu_.jpg
Nem tudom Ti mit szóltok hozzá, de olyan jó látni... :) No és Máramarost is támadjuk... :D Most ez a hátterem... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Azt hiszem ebbe bele fogunk pusztulni. De akkor is... :D:D:D:D |
Quote:
Én már azt várom, hogy: Hungary attacked Dobrogea, Romania. |
Sziasztok, már nem tudnak a melósok dolgozni, mert még mindig nincs monatery... Ha van valakinek lengyel pénze, kérem adjon el nekem aranyért!
|
Quote:
Tanulság mindenkinek, ha teheti az angol verziót használja, mert az Adminok románok és a tulaj is, ott tesznek be a román támadás óta ahol csak tudnak. Most pl a magyar verzió tele van csirkékkel... ;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:16. |