![]() |
Az "közkedvelt és nagyszerű" MSN valamiért nem minden üzenetet küld el/ kap meg. akikkel beszélek azt mondják másnka tökéletesen elküldi mindig, csak nekem nem tudják néha. Esetleg valami tipp?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Skype jobb! |
Quote:
|
Quote:
Egyébként nekem is megvan még msn-em, csak ritkán használom. Mindig van vele valami probléma. |
MSN naplófájt jelszófeltörés? Esetleg hallottam valami "brute-Force" módszerről, ami végigpróbálja a lehetséges jelszavakat tehát pl 000000000-tól ZZZZZZZZZ-ig :) Esetleg valakinek valami megoldás?:)
|
Közben rájöttem, hogy két különböző hibával dob ki. 1., amikor nem tudom a jelszót, valami jelszó hibás, próbálkozz másikkal.
2., Hiba történt a fájl dekódolása közben. Indítsd újra a számítógépet, vagy próbálkozz másik számítógépről. Igen, újraindítottam, többen próbálták megnyitni, nem ment nekik :S |
Ma programozáson azt adta fel házinak a tanár, hogy nézzünk utána a XOR, az OR és az AND logikai kapuknak. Konkrétan a felépítése kéne, tehát a diódát és tranzisztorok hogyan kapcsolódnak egymáshoz. Valaki tudna segíteni? Gugli barátomat már megkérdeztem :S
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:32. |