![]() |
írd be alt161 el :D (ügye akinek angol a billentyűzete :D)
|
Quote:
#561 : na pont ez az, hogy a fórum erre a cselekedetre BACK-et csinál :) Máshol ezt nem vettem még észre. |
Quote:
ezt alt161-gyel csináltam. :) |
Quote:
Nézd, máshol ezt sem tapasztaltam sehol, nézünk egy példát.. pl a magyaritasok.hu-n is simán tudok iiirni a keresési input box-ába iiii-t, és semmi sem történik. Helyesebben az iii megjelenik, de a böngésző nem ugrik vissza. Mindegy, ez csak megemliiiitettem, nem veszes csak szoknom kell hogy ha véletlenül iiii-t iiirok, akkor forward :) Csináltam egy rögtönzött tesztet, mert a böngészőre gyanakszom. Bejött. IE, Opera oké, egyedül az FF-el csinálja. |
Sziasztok!
Sajna időhiány miatt nem tudtam végigolvasni a topicot, ezért lehet, hogy olyat kérdezek, amire már válaszoltatok. Hogyan lehet véleményezni az elismertséget egy-egy embernél? Nem találom a beállításait... Köszi a segítséget előre is! Üdv, Tyer |
Név mellett jobbra ott a kis mérleg jel arra ráklikk;)
|
Quote:
Erre nem lép vissza. Billentyűzet legyen magyarra állítva. |
Quote:
|
Köszi Steve! :)
|
Üdv. mindenkinek!
Normál játékban menyi ideig lehet szabin tartani az orit 72óra után? és meddig a gyorsban? Gyorsban az orimat szabira küldtem és 5 napra rá (72 órával együtt) mikor először beszerettem volna lépni nem jött össze (töröltek) Eléggé bosszantott a dolog mert a súgóban az áll, h 72 óráig egyáltalán nem lehet belépni ez OK,de nem találtam sehol olyan infót, h szabi lejárta után x idő eltelte után törlődik az ori.(ha nem lépsz be) vagy nem vettem észre? Elöre kösz a választ. |
All times are GMT +1. The time now is 01:29. |