![]() |
Hy!
Yurika vok 22 eves, jelenleg Kolozsvaron egyetemista. Tovabbi informaciokert forduljon a :#401359-szamu orszaghoz:) |
Kukk! Regiztem, betopp.
Talán csak 4-5 napja Hódítózok... Vagy még annyi ideje sem. Székesfehérvár, 30 év fele, nőnemű egyed vagyok :) Ennyi... ;) Országom neve Ignotus, vagy ismeretlen (föld)... Más nem jutott annó az eszembe :D |
Quote:
Quote:
Te is üdv itt. :) Most a "30 év fele" az igaz, vagy az adatlapodon levő "14 év", mert van a kettő között némi különbség. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
nah ezt a topikt még nem láttam, de MOST!
Itt vagyok, meg dani(18) vagyok, budapestről jöttem játszani szeretnék blabla...nem, najó de. valahol a legelején olvastam, h vki itt verseket írogat, az nagyon menő, ha van időm (ritka) én is szoktam ilyesmit tenni, méghozzá haikut írogatok néha. amikor nem, és ebből több van, olyankor extrém sportok, sziklamászás, vagy ha ennél is extrémebb kell, akkor bejárogatok a BME-re, egyébként Tollaslabda!!! sokat sokszor meg minden, amikor eztsem, akkor kirándulok, túrázom, kistestvért menedzselek (pl..:reggel az oviba, délután haza) sajnos már nem túl aktívan művelem a zenét (zongora), ha túl jó kedvem van, vizsgára készülök...hja iaidoztam is, dee az sajna elmúlt, most gondolkodom, h újrakezdem... és persze: kreténponthu nah...kb |
Valezius-Ati:
Két hónapra vagyok a 15-től, de napra pontosan is kiszámíthatom, ha kell :) Kancsendzönga, aliasz Dani: Örvendek, végre mégegy művészlélek! Néha én is írok haikut, az egy profi műfaj :D Meg más verseket is. Te, priviben mellékelj pár darabot! :) Ha lehet. |
Egyre több a kiskorú hölgyike :) Még a végén vissza kel vennem a hatalmas arcomból :D
Isten hozta az újoncokat :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Örülök, hogy két újabb rímfaragót láthatok itt.:) Sziasztok és jó fórumozást.:) |
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |