![]() |
én megnéztem most valóban ott is ez van. egyik helyen magie másikon zauber van írva a mágiatekiknél... :)
és ha már kukacoskodni akarunk a tolitekinél rauber illetve rauberei van írva, de persze nem oszt nem szoroz |
Szerintem felesleges kukacoskodás az az így kell írni, úgy kell írni...
Örüljünk inkább, hogy van német hód is, én szinte semmit nem értek németül, mégis prímán elboldogulok :) |
Ezért is írtam h ha már kukacoskodni akarunk, és mondtam azt is h nem oszt nem szoroz. Az én német tudásom is közelít a nullához és nem befolyásolja a játékot... de eddig is szóltak az ilyen apró hibákért, nem tudom miért baj az, ha jószándékkal szólunk, az illetékes pedig kijavítja. Semmi rosszuindulat nincs ebben
|
Quote:
Pedig hányszor át lett nézve teszt alatt és lám, még mindig vannak blőd hibák. :eek: Rettenetes!!!:D |
Quote:
|
Quote:
Június elején-közepén küldtem a supportra egy mailt, melyben jónéhány nyelvi hiba (messze nem az összes) kijavítására tettem javaslatot. Ezek a hibák a mai napig nem lettek kijavítva, igaz választ sem kaptam a mailre :(:(:( Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a mail elküldése óta még több hibát vettem észre (köztük jónéhány értelemzavarót), melyek jelenleg is a játék "szerves" részét képezik... |
No, én nem találtam semmi hibát, igaz, németül sem tudok :D
|
Legendar-ben már van 3-ik szint?vagy még csak az 5.,4.-et tapossák? :D
|
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy csigalom. :D A hisztizés joga csak nekem vagyon megadatva a sors nagy nagy kegyelméből kifolyólag. :p |
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |