![]() |
Quote:
Meg TE jelenleg Klánban vagy Én meg várom hogy fellépjenek a klántársak..addig meg mindent egyedül kell csinálni..Legnagyobb bánatomra azt azért jó lenne egy két szövifelmérés meg miegymás de lassan elfogy a készüli..:) :) :) |
Quote:
de ez most elmúlt... nesze neked békés fejlődés... |
Quote:
hagyjátok az A-t, alapjaiban nem az A-t rengette meg ez a dolog, mert ott nem olyan sűrű a rengetés, meg a tolvajkodás, mint lentebb... szerintem. |
Quote:
OFF Ne lehessen tekit lopni, na? ON |
Quote:
2. Az elfet eddig is lehetett bántani, ha rájöttél miben gyengébb... Ha toliban, akkor tolikkal, ha variban, akkor varikkal... Egyetlen ország se kikezdhetetlen. Az óriással mit tudsz csinálni, ha fenn van a sziesztája és van elég varija meg pénze? Mert szerintem cirka semmit, vagy ugyanannyit, mint egy elffel... |
Quote:
nem kell elmesélni hogy milyen... |
Quote:
először is a hulla is tök fölöslegesen van benne szinte már a játékban, mert egyszerűen nem valami életképes, nem 1, és nem is 10 embert ismerek, aki szinte azonnal törölte a hulláját, és azt mondta soha többé...nagyon kevés hulla játszik, de az ő dolguk... másrészt nem volt vita, csak bejelentés!!!! legalább nézelődj, mielőtt beszólsz! |
Quote:
Sokan beletörödtek mert gondoltak egy méltányos kiegyensúlyozó 20-30-40% maluszra, :mad: de nem 80%-ra. :eek: Ezért a tiltakozás. Nagyon eltolja az arányokat. Hm, Zsáni beelőzött. :) |
Itt sokan abból indultak ki, hogy egy elf ész nélkül gyújt ,renget stb.
Aki elf-et válaszott fajnak, az nem azért válaszotta, mert lődőzni akarta a t.golyókat, meg rengetni folyamtosan, hanem azért , hogy használja ezeket az országa védelmére....kb. |
Az ELF szakszervezet nevében!
Nem találom az admint gyújtó toli akciót. HIBA! Sok rúnát, s készüt megérne. merlin |
All times are GMT +1. The time now is 07:06. |