![]() |
sziasztok:)
e pár,jópár sort olvasva majd elbőgtem magam,de főleg csak azé,mert a puma kishiján cerelmet vallott:D:p:* én is imádlak,te dög:D szuperok voltatok skacok,életem legrosszabb élményei ne legyenek ennél jobbak:D:p Anucim kicsi kis hangja élményszámba ment,főleg a két leglustább nép felkeltésénél:D A Zsóttika,hát majd leboxoljuk Lopibával legközelebb ki osztozhat rajtam ;) :p A Steve egy tündérherczegnő:p pusza nekije:) A többijek meg egy-két-há..-sokkkk:D |
Quote:
- Látod? A Gyula már fenyegetőzik, hogy meg sem hív..agyára ment a Veszprémi levegő. |
Quote:
*Bocs szivem :)* |
Nofene :D Ahogyan viccaolvastam latom nagyjabol mindenki irt valatit a szemelyes szemelyekhez kotodo konkret tapasztalatairol is? Ez elvaras az ilyen talik utan? :D Nah majd ahogy szep lassan viccaternek az emlekeim beszamolok en is ... nagyvonalakban ;)
|
Quote:
*karakterek* |
Quote:
Mi meg csak győzzük kivárni ;) De azt az Ühümm-möt tényleg felvehettük volna , most ugy hiányzik :) Nincen még hangod? :D |
Quote:
|
Quote:
ne is mond:) tegnap én sem tudtam sokkal többet kinyögni melóban és Andi sem.és egyszer csak megszólalok: na neeeeeeee,Zsóttika:D kicsit furcsán néztek rám:D hihihi |
Quote:
|
Köszönöm én is a meghívást, nagyon jó kis buli volt. :) Kár, hogy a quad-os esetről lemaradtunk. :)))
|
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |