Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

ErdelyMagyaria 11-20-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136585)
De az oriterület kétszeresét írtam, ami nem tuti hogy 2400 heki :)
Amúgy ha ez a zérintetteknek sok akkor meg kell egyezni egy olyanban ami elfogadható, de mindenképpen kell valami ami játékra ösztönzi az embereket.

Soknak sok ha a 4000 kort veszem... de en nem sokalom a 4000 kort
Vagyis ha 8000 kort kellene eltolteni azt sem bannam mert akkor is nyert ugyem van... akkor sem 2 ev... sot meg 1 ev sem egeszen...
De a 8-9k kor amit max elfogadhatonak tartok... Igen en jatszanek 1 evet simman csak azert h forduljak de tudjam h 1 ev utan van ra lehetosegem!...
Jelen helyzetben ezt en meg 4 ev alatt sem latom megvalosithatonak... 4 evig jatszani az 1/A-t ertelmetlenul?!?!?!?! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Annyira nem vagyok fanatikus meg mazokista... :p ;) :D

ErdelyMagyaria 11-20-2007 18:32

Ne legyen mar pls megint veszekedes ha mar megoldst akarunk... ha nem akkor szoljatok h hadjuk a fenebe az egeszet es varjuk meg a 2 ev "vakacio" veget!

Habar mi itt dumalunk de senki sem szol bele a veztosegbol h egyaltalan van ertelme nekunk itt beszelni errol vagy ne is faraszuk az agyunkat...

Ati szolj legalabb annyit h: "olvasom ha nem is szoltam meg hozza es van ertelme ezen a teman gondolkodni"

Robin 11-20-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136590)
Ne legyen mar pls megint veszekedes ha mar megoldst akarunk... ha nem akkor szoljatok h hadjuk a fenebe az egeszet es varjuk meg a 2 ev "vakacio" veget!

Habar mi itt dumalunk de senki sem szol bele a veztosegbol h egyaltalan van ertelme nekunk itt beszelni errol vagy ne is faraszuk az agyunkat...

Ati szolj legalabb annyit h: "olvasom ha nem is szoltam meg hozza es van ertelme ezen a teman gondolkodni"

Szerintem előbb egy épkézláb javaslattal kéne előállni :)

Te mondtál egyet ami szerintem nem fair azokkal szemben akik nem csak azt várják hogy teljenek a körök hanem ténylegesen a topba vágynak.
Én is mondtam egyet, össze kell gyúrni valamit ami elfogadható mindenkinek, és akkor talán Ati is mond rá valamit.

De szerintem jó út ez amin most elindultunk :)

ErdelyMagyaria 11-20-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136577)
Az 5200-5300 heki is sok az elmúlt események alapján. Ha jól tudom a hódító gyerekkorában az A-ban se volt top, hanem kötelező kör.
Én úgy tudnám elképzelni az efféle könnyítést hogy:
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
-4000 kör véleméynem szerint elég lenne kötelező kör gyanánt.
-min. földet előírnék ami mondjuk a felhozott föld kétszerese lenne, amit egyáltalán nem nehéz elérni 4000 kör alatt.

Ezt az egészet egy bizonyos oriszám alatt gondoltam, ami lenne mondjuk 100 ori hogy szép kerek szám legyen :)

Ezt elfogadnam 3 feltetelel:
1. minimum 4000 kor legyen
2. B-s orival is fordulhatsz ha benne vagy a top 30%-ba
3. minimum fold nem a felhozott hekiszam 2x-ese legyen hanem 1 fix hekiszam... mondjuk 4500-tol 4800-ig barmilyen erteket elfogadok
Mert ha valaki feljon kis hekin akkor konnyebb neki elerni a sajat 2x-eset mint annal aki tullepi a 225 kati / heki hatart!!!

Robin 11-20-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136594)
Ezt elfogadnam 3 feltetelel:
1. minimum 4000 kor legyen
2. B-s orival is fordulhatsz ha benne vagy a top 30%-ba
3. minimum fold nem a felhozott hekiszam 2x-ese legyen hanem 1 fix hekiszam... mondjuk 4500-tol 4800-ig barmilyen erteket elfogadok
Mert ha valaki feljon kis hekin akkor konnyebb neki elerni a sajat 2x-eset mint annal aki tullepi a 225 kati / heki hatart!!!

Én is ilyesmire gondoltam :)
a fix hekihatár esetén szerinte ma 4500 heki is elég lehetne.

Peti 11-20-2007 18:59

4500 heki is sok jelen helyzetben de azért elfogadható

ilyen is rég volt
Jelenleg 8 látogató (6 tag és 2 vendég) böngészi a témát

ErdelyMagyaria 11-20-2007 19:06

Akkor kicsit osszefoglaltam h jobban lathassuk:

-B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört A-ban, ehez meg kell a top 30%

-az A-s orival lehessen lefordulni ha:

- X kör eltoltott jatekido (Robin 4000 kort mondott en 8000-9000 -et javaslom)
-min. föld ami 4500 heki legyen

Iris 11-20-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136598)
Akkor kicsit osszefoglaltam h jobban lathassuk:

-B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört A-ban, ehez meg kell a top 30%

-az A-s orival lehessen lefordulni ha:

- X kör eltoltott jatekido (Robin 4000 kort mondott en 8000-9000 -et javaslom)
-min. föld ami 4500 heki legyen

Oks a dolog...viszont en iskabb 4-5k kor melett szavaznak...kb fel ev eleg szerintem...

Dragi 11-20-2007 19:45

az az ötletem támadt hogy jó rendbe lehessen 4-5000 körig csücsülni A-ba hogy valaki lefordulhasson de akkor az az ori ha lefordul ne kapjon kéket :) mert ugye hát a top30-a nem volt meg

Robin 11-20-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 136616)
az az ötletem támadt hogy jó rendbe lehessen 4-5000 körig csücsülni A-ba hogy valaki lefordulhasson de akkor az az ori ha lefordul ne kapjon kéket :) mert ugye hát a top30-a nem volt meg

Megdolgozik ő azért a kékért még ígyis.

All times are GMT +1. The time now is 18:07.