![]() |
Quote:
Vagyis ha 8000 kort kellene eltolteni azt sem bannam mert akkor is nyert ugyem van... akkor sem 2 ev... sot meg 1 ev sem egeszen... De a 8-9k kor amit max elfogadhatonak tartok... Igen en jatszanek 1 evet simman csak azert h forduljak de tudjam h 1 ev utan van ra lehetosegem!... Jelen helyzetben ezt en meg 4 ev alatt sem latom megvalosithatonak... 4 evig jatszani az 1/A-t ertelmetlenul?!?!?!?! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Annyira nem vagyok fanatikus meg mazokista... :p ;) :D |
Ne legyen mar pls megint veszekedes ha mar megoldst akarunk... ha nem akkor szoljatok h hadjuk a fenebe az egeszet es varjuk meg a 2 ev "vakacio" veget!
Habar mi itt dumalunk de senki sem szol bele a veztosegbol h egyaltalan van ertelme nekunk itt beszelni errol vagy ne is faraszuk az agyunkat... Ati szolj legalabb annyit h: "olvasom ha nem is szoltam meg hozza es van ertelme ezen a teman gondolkodni" |
Quote:
Te mondtál egyet ami szerintem nem fair azokkal szemben akik nem csak azt várják hogy teljenek a körök hanem ténylegesen a topba vágynak. Én is mondtam egyet, össze kell gyúrni valamit ami elfogadható mindenkinek, és akkor talán Ati is mond rá valamit. De szerintem jó út ez amin most elindultunk :) |
Quote:
1. minimum 4000 kor legyen 2. B-s orival is fordulhatsz ha benne vagy a top 30%-ba 3. minimum fold nem a felhozott hekiszam 2x-ese legyen hanem 1 fix hekiszam... mondjuk 4500-tol 4800-ig barmilyen erteket elfogadok Mert ha valaki feljon kis hekin akkor konnyebb neki elerni a sajat 2x-eset mint annal aki tullepi a 225 kati / heki hatart!!! |
Quote:
a fix hekihatár esetén szerinte ma 4500 heki is elég lehetne. |
4500 heki is sok jelen helyzetben de azért elfogadható
ilyen is rég volt Jelenleg 8 látogató (6 tag és 2 vendég) böngészi a témát |
Akkor kicsit osszefoglaltam h jobban lathassuk:
-B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört A-ban, ehez meg kell a top 30% -az A-s orival lehessen lefordulni ha: - X kör eltoltott jatekido (Robin 4000 kort mondott en 8000-9000 -et javaslom) -min. föld ami 4500 heki legyen |
Quote:
|
az az ötletem támadt hogy jó rendbe lehessen 4-5000 körig csücsülni A-ba hogy valaki lefordulhasson de akkor az az ori ha lefordul ne kapjon kéket :) mert ugye hát a top30-a nem volt meg
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:07. |