Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Ati 04-13-2007 15:09

Nem teljesen ide kapcsolódik, de elment egy kicsit olyan irányba ez a téma, hogy kezdők segítése, úgyhogy írom ide... :) Az eddigi lehangoló tök üres 5/V fórum helyett mostantól az 5/V fórumlinkje a külső fórumra (ide) mutat, ahol már meglevő tippeket olvashatnak az angol részben, és nem csak a reggeli köszönésekkel találkoznak. :)

Aztán hamarosan ezen túlmenően is előtérbe fog kerülni a kezdők segítése téma.

laci 04-14-2007 07:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 87437)
Nem teljesen ide kapcsolódik, de elment egy kicsit olyan irányba ez a téma, hogy kezdők segítése, úgyhogy írom ide... :) Az eddigi lehangoló tök üres 5/V fórum helyett mostantól az 5/V fórumlinkje a külső fórumra (ide) mutat, ahol már meglevő tippeket olvashatnak az angol részben, és nem csak a reggeli köszönésekkel találkoznak. :)

Aztán hamarosan ezen túlmenően is előtérbe fog kerülni a kezdők segítése téma.

Öööö... nem értem... ha a fórumban az 5V-re kattintok, ugyanaz jön be: a tök üres 5V-s fórum, mint eddig.

A kezdők segitése viszont jó lesz, és hasznos.

Lali 04-25-2007 22:10

úgy tűnik ati bejött az újításod, mert amióta bevezetted nem berzenkedik senki.

Artúr 05-09-2007 16:41

Olyantól kérdezném aki több csopiban jelen van. Mi a helyzet az angolban? Emelkednek a csoportlétszámok?

Eszembe jutott valami a kezdők segítésével kapcsolatban. Nem akarok neki külön topikot nyitni. Lehetne valami hint vagy tip vagy minek mondják ami belépéskor adna valami random jótanácsot, okosságot valamelyik jól látható felületen. :confused:
1 mondat lenne az egész, talán segíthetne a tök kezdő külföldieknek. Más játékokban is van ilyen és magamból kiindulva el szoktam olvasni. Persze kikapcsolható lenne, mert tuti van aki utálná. :D

lacqa 05-09-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 94834)
Olyantól kérdezném aki több csopiban jelen van. Mi a helyzet az angolban? Emelkednek a csoportlétszámok?

Eszembe jutott valami a kezdők segítésével kapcsolatban. Nem akarok neki külön topikot nyitni. Lehetne valami hint vagy tip vagy minek mondják ami belépéskor adna valami random jótanácsot, okosságot valamelyik jól látható felületen. :confused:
1 mondat lenne az egész, talán segíthetne a tök kezdő külföldieknek. Más játékokban is van ilyen és magamból kiindulva el szoktam olvasni. Persze kikapcsolható lenne, mert tuti van aki utálná. :D

hát teljes kép nincs róla sajnos, mert kevesen rögzítik rendszeresen hogy miképpen változnak a csoportok...

Artúr 05-13-2007 21:39

Nem akartam új topicot nyitni ezért itt kérdeznék. Angolban is van az a kedvezmény hogy ha több országom van akkor a vipet elég a főországra küldeni és a mögötte álló is megkapja? 2 oriról van szó.

Ezen kívül az a pay pal-os "első 100 vip féláron" kedvezmény él még? Vagy van még a 100 ból?

Köszi és bocsesz az offért.

Andrew 05-13-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 96017)
Nem akartam új topicot nyitni ezért itt kérdeznék. Angolban is van az a kedvezmény hogy ha több országom van akkor a vipet elég a főországra küldeni és a mögötte álló is megkapja? 2 oriról van szó.

Ezen kívül az a pay pal-os "első 100 vip féláron" kedvezmény él még? Vagy van még a 100 ból?

Köszi és bocsesz az offért.

magyarban SEM így működik, de angolban ez a kedvezmény nem is él :)
a főorin kell lennie vipnek, és ha az alatta levőkre küldesz, akkor az az ori, amire küldted + az alatta levő 2 fog vipet kapni
és az egyik topicban Ati épp most jelentette be, hogy még 30 kedvezményes vip volt hátra... ill már csak maximum 29 :D:D

Ati 05-13-2007 22:34

Quote:

Ahogy már válaszoltak, ez a magyarban sem így működik. A főország a magyarban is különálló, ha arra küldöd, semmi más nem kapja, csak az az egy.

Angolban EZ a kedvezmény nincs, ott más kedvezmények vannak:

- sorsoláson nyerhetsz 1-1 hónap VIP hosszabbítást
- ajánlások vip-jeinek a 10%-át megkapod

Quote:

Ez sem ilyen akció, 50% bónuszt kapsz, de nem féláron, hanem teljes áron. Vagyis 4 hét helyett 6 hetet kapsz. Ebből még van, épp ma írtam, hogy még volt belőle 30 darab, azóta ez már lehet, hogy csökkent, de még van.

otto500 05-14-2007 12:31

NEm idevágó, de valaki segitsebn,
ha most indítottam egy orit a magyar verzioban, és szeretnék eggyet az angolban is akkor ha az is 5.szinten lesz, akkor nem lesz szabálysértés?

Croissant 05-14-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 96152)
NEm idevágó, de valaki segitsebn,
ha most indítottam egy orit a magyar verzioban, és szeretnék eggyet az angolban is akkor ha az is 5.szinten lesz, akkor nem lesz szabálysértés?

Nem, a 2 játék független egymástól...

All times are GMT +1. The time now is 21:22.