Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Arrakis 12-02-2006 21:04

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49374)
Arrakis, szavaztál, leszel szíves tudomásul venni, hogy sokan meg máshogy szavaznak, és főként azt, hogy a szavazók között sok az A-ban is aktív játékos
a téma egyébként a kék számokról szól, nekem a kék számaim összege 9, neked mennyi? (ja és én útálok felfedezni)

Már meg ne haragudj, de szavaztam, innestől hallgassak, s meg se próbáljak hatni mások véleményére?:) Biztosan viccelsz:):) Legalábbis jót mosolyogtam:D

Nekem 4, azért nem 8, mert egyszer töröltem egy orit a bből, ami teljesítette már a feltételt, egyszer meg az Abol, ami szintén.
Mindkét esetben azért, mert volt az 5. szinten orim, csak egyszerűen nem akartam lelépni.
Ezen kívül ha érdekel elmondom, hogy kb 200 orival játszottam már (Igaz 90% anarchban játszott, ami más világ), s sosem érdekelt a fordulás, nekem mindig az volt a célom, hogy a játékban elérjem a csúcsot, ezért minden csopit kiélveztem, sokáig játszottam el bennük, s nem szívbajoskodtam orit törölni bárhonnan, függetlenül attól, hogy már kis akármit szerzett volna, vagy csak vhol az elején járt a hodnak.

Ha nem lett volna muszáj fordulnom, akkor valószínűleg még 4 sem lenne ez a szám. De amikor az Aban játszottam, s a bben 2k kör óta ott dekkolt vhol az orim majd ugyanannyi top körrel, mint tényleges körrel, akkor azt mondtam én is, jó, ezzel kipróbáljuk majd hogy lehet több személyiséget szétosztani, hogy lehet ezáltal multifunkcionálissá tenni egy orit, vagy éppen erősíteni vele.

Ezzel egyetemben tiszteletben tartom azt, hogy ez nem mindenkinek a célja, van aki inkább körbe rohangál, mert minden csopinak mások a szépségei.
De megjegyzem, hogy igazi kihívást sztem egy közepesen jó játékosnak, vagy jobbnak csak az A jelent. Pont azért, mert mindenkinek kötelező, ezért ott nem csak 8 - 12 nagyobb tudású játékos lesz csak, mint egy szimpla csoportban, hanem ennél lényegesen több.

TDK 12-02-2006 21:04

az elsö orimmal 2700 körbe telt mire meglett a 336 top kör, a határ egyébként akkor 3600 hekin volt. mire a 2 személyiséggel rendelkezö orimat ujra körbeviszem, és megszerzem a 2k kört a b-ben eltelik minimálisan 5500 kör. ennyi idö alatt nem lehetetlen feljutni a top 22%-ba, még akkor sem ha addigra az hektárban a mostani duplája lesz. csak épp az már nem játék lenne, hanem munka

NorB 12-02-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49391)
Mert nagyon sok olyan ember van, aki vmiert felt 1/A-tol de muszaj volt neki felmenni. Felment, megszerette. Ha ki lehet teljesen kerulni, mostantol ilyen nem lesz.

(es meg mindig nem ertem, minek akarunk konnyiteni, miert lesz az jo, ha mindenki kis kek 8assal rohangal? nem egy szuk(ebb) retegnek kene csak ezt elerni?) Az egesz vilag nem lehet elsportolo.... Annyira torz ez a szemlelet ami most van.... : "Kis kek 8ast mindenkinek!"

Ha meg csak jatszani akar, dobjon el egy kek szamot, mit szamit az neki, jatekelmenyben ugyanaz....

(de ezt mar mondtam...)

tudtommal egy orinak van nyolcas, vagy annál nagyobb, egy hetesről is tudok
ezek eddig felfedeztek, innentől az nem megy
miért rohangálna temérdek nyolcas? vagy gondolod, olyan egyszerű mindenütt top1%-ba kerülni? télleg nem értem
ha meg lesz 9-es, akkor annak elsőnek kell lennie, ez több csopiban komoly előszervezést igényel
biztos vagyok benne, hogy az A nélkül is nagy gamernek kell lenni, aki 9-essel fog majd futkározni

Ati 12-02-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49270)
Még nem történt semmi konkrétum ezzel kapcsolatban???
Meddig kell várni a döntésre??

Valamivel több, mint 3 hónapot szántunk arra, hogy megbeszéljük a mostani verziót, miért kellene ezt elsietni most? Csak azért, mert akkor nem akartatok beleszólni, most nem fogunk kapkodni.

Remedy 12-02-2006 21:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49401)
Valamivel több, mint 3 hónapot szántunk arra, hogy megbeszéljük a mostani verziót, miért kellene ezt elsietni most? Csak azért, mert akkor nem akartatok beleszólni, most nem fogunk kapkodni.

Helyes, tamogatom. Ellenben nem lehetne vhogy hangsulyosan venni a szavazatokat? Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk egy monro, xepi, fegya, te, vagy ilyesmi-kaliberu mire szavaz, vagy pedig csak jon egy ember aki 2 honapja jatszik, aztan szavaz vmire..... En attol tartok, hogy a tobbseg dontese nem fetetlen a legjobb dontes mindig.....

TDK 12-02-2006 21:11

itt látok egy vitát két párt között, egyik oldalon a körberohangálokkal, a másikon az a-ban játszani akarokkal.
én szeretném ezt is azt is, ráadásul az A nagyobb klántagétszámához hozzátatozik az is, hogy néha-néha egy-egy ori lefordul. Ilyenkor a helyére bevesz az ember egy mondhatni ujonc, kisebb országot, de ha én a kényszer miatt fönt vagyok 6-8k heki fölött, akkor a klánegyüttmüködés kimerül abban, hogy nyomom neki a pénzt

Non Omnis Moriar 12-02-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49391)
Mert nagyon sok olyan ember van, aki vmiert felt 1/A-tol de muszaj volt neki felmenni. Felment, megszerette. Ha ki lehet teljesen kerulni, mostantol ilyen nem lesz.

Nem, nem hiszem. Mondom, aki kiváncsi rá az úgy is felmegy... És az is írtam, hogy mind a két út legyen egyformán nehéz, vagy hosszú. Lehet a rövidebb de nehezebb vagy a könnyebb de hosszabb... a vége ugyan az. Akinek a harc az eleme az úgyis oda megy. De ot vannak akik termelnek, azok is, feltéve ha a fedezős dolog is meg lesz oldva
Másrészt, általában a szövik együtt mennek tovább, ahogy nálunk is mindenki felment az Aba, mert együtt bevállaltuk.

NorB 12-02-2006 21:12

"Ezzel egyetemben tiszteletben tartom azt, hogy ez nem mindenkinek a célja, van aki inkább körbe rohangál, mert minden csopinak mások a szépségei.
De megjegyzem, hogy igazi kihívást sztem egy közepesen jó játékosnak, vagy jobbnak csak az A jelent. Pont azért, mert mindenkinek kötelező, ezért ott nem csak 8 - 12 nagyobb tudású játékos lesz csak, mint egy szimpla csoportban, hanem ennél lényegesen több."
ezt idézem Arrakistól
az elejével egyetértek, és ez a téma most pont azokról szól, akik a körbenforgós, változatos játékot kedvelik, nem az A-s játékot
az igazi kihívásnak viszont bőven elég a csoportokat megnyerni, ezt egyáltalán nem érzem kisebbnek az A-s céloknál

Arrakis 12-02-2006 21:18

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49386)
De miért nem? Ezt indokoljátok meg. Ha önkéntes akkor az megy oda aki ott akar játszani. Vagy kipróbálni. Én is felmentem anno, pedig mocskolták rendesen, joformán az összes szövim aki előttem kezdte. Igy csomó ember van aki kelletlenül végig kinlódja passziv, vegetál stb és miattuk kell folyton foltozni meg módodítani meg minden vackot kitalálni mert ök ölik a játékot szvsz.

De nem önkéntes.
S miért lenne az?
Mindenhol vannak jók, s kevésbé jobbak, ha nem tetszik, hogy ott nem tudsz a legjobbak közt lenni, akkor tegyél érte többet. Szövijeid, hasonló véleményen lévők felé ugyanez az üzenetem.
S mielőtt megint a fél farkasfalka nekemesik, pénzt csinálni nem csak tekiírással lehet:P Fosztással, jóérzékű piacozással, ker személyiséggel, lopással, stb
Szal nem 20k kör míg egy olyan orit összehoz az ember, ami megállja a helyét az Aban is:P

NorB 12-02-2006 21:23

jaj Arrakis, erre hadd mondjak már egy példát
a múltkor fent jártam az A-ban
én, mint a pörgős játékhoz szokott, mondom a srácoknak, fosszuk már ki a szomszéd klán összes olyan oriját, amit a hadisaink elérnek egyszerre! éjjel megy is a sok ork lovacska, elhoztunk vagy 8 mrd.-t
és?? be kellett látnom, hogy ettől se nekünk nem lett több, se azoknak kevesebb, le is álltam

All times are GMT +1. The time now is 12:15.