Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Ati 02-15-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 74012)
persze h ironizalok.. mit tegyek mast? ez az egesz ht tonkreteszi a jatekot, atveszi az egesz iranyitast.. lassan 1 vip csak azert lepked majd be az orszagaba, hogy megnezze hany hektaron van, mert majd a ht tamad helyettunk, piacol helyettunk, moralt huzat helyettunk, esatobbi. ja es a jatek neve is atmegy majd 'helytartok haboruja'-ba...

És erre a következtetésre abból jutottál, hogy volt egy javaslat, hogy valamit a helytartó *NE* tegyen meg...

bpeet 02-15-2007 21:25

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73912)
Egyik kollégámnak gps-es riasztója van...
Nem riaszt hangosan, ha esetleg feltörik, hanem küld egy sms-t a tulajnak.. Pont azon gondolkoztam tegnap, hogy egy mélygarázsban voltam, ha ott törik fel, akkor a gps hogy érzékeli, hogy megmozdult az autó, illetve hogy küld riasztósms-t, ha nincs mobil térerő?

picit off-olok, de erre van egy kb kézirádiónyi szerkezet, ami lelövi a gps-t és a mobilokat is kb 20m körzetben (bár hallottam már ettől nagyobb teljesítményűről is, de az mellett én már tuti félteném h megmikrózzák a golyókat.. :)
mindenesetre aki ilyen kategóriás ótót akar lopni amibe ilyet szerelhettek enélkül el sem indul... csak ha hülye. :)

A javaslattal kapcsolatban pedig az nem lenne jó, h a foglalkoztatottság %-át tudnád beállítani? ha x% felett van ne képezzen. és akkor az orkok állíthatják 50%-ra is, vagy aki mazoista, akár 150%-ra is :)

de on/off kapcsoló azért legyen mellette.

Szyriusz 02-19-2007 00:11

A betegség magában is tettemes kárt okoz az országnak, Magasabb szinteken pár kör alatt többezer ember vész oda, 8-9 kör alatt egy ország leamortizálódik szinte (főleg ha kórháza sincs valakinek, ami eléggé jellemző). Így indokoltnak tartom a ht ilyenirányú beállítási lehetőségét. Azért ne feledjük el, hogy ez egy játék ami azért lett kitalálva, hogy a résztvevők szórakozzanak és nem azért, hogy idegeskedjenek.
Emellett, érdekes lenne elgondolkodni azon, hogy a toli akciókkal is lehetne fertőzödni, hiszen ez életszerű is lenne. A tolvaj is elkaphat betegséget nem?
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám.:rolleyes:

tdomo 02-19-2007 06:58

Quote:

Originally Posted by Szyriusz (Post 74678)
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám.:rolleyes:

Nem lenne jó.:rolleyes:

Pajki 02-19-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 74689)
Nem lenne jó.:rolleyes:

szerintem nagyon jó ötlet.

tdomo 02-19-2007 15:18

Quote:

Originally Posted by Pajki (Post 74742)
szerintem nagyon jó ötlet.

Felértékelődne a kórázak szerepe az tuti.:)

Peti 02-19-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by monro (Post 44643)
Igazad van. Támogatom.
Ne hagyja abba senki a játékot ilyesmi miatt. Főleg ha még HT-t is vett :)

nem rosz ötlet, ezzel kényelmesebb lenne az éjszakai támadás

Ati 02-19-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 74756)
nem rosz ötlet, ezzel kényelmesebb lenne az éjszakai támadás

Miért pont az éjszakai? Szerintem a nappali is, ha valaki elmegy utána dolgozni mondjuk, ahol nincs net. Vagy elmegy tanulni.

All times are GMT +1. The time now is 07:54.