![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Kösz, na így már ráismertem. Amikor én olvastam még Életöröm volt a címe, és egy regényben volt. Gondolom kis vékony könyvecske, ha háromba kellett szedni.
Zola írt egy ciklust a Rougon-Macquart családról. Asszem 18regényből áll. Mindet olvastam, a jobbak azok, amik a párizsi nagyvilági életben játszódnak, de nekem tetszettek ezek a vidéki történetek is. De mind utánozhatatlan zolai stílusban íródott, úgyhogy mást ne várj tőle. Ha ezután nem mondanál le Zoláról, akkor A hajsza c. regényt tudom ajánlani. |
Quote:
|
Fantasy könyv, könyv megjelenések:
Az elmúlt hónapok megjelenései: Rory Clements: Mártír (Történelmi krimi) John Caldwell: A Káosz ünnepe (Worluk, a Káosz Világa) Wayne Chapman: Karnevál (M.A.G.U.S., Gorduin ciklus 4.) Keith R.A. DeCandido: Command & Conquer - Tiberium Wars (Sci-fi regény) Terry Pratchett: Érdekes Idők (Korongvilág, Széltoló-alsorozat 5.) Arthur C. Clarke: Mélység (Sci-fi regény) Warcraft - Legendák I. (World of Warcraft, Manga képregény antológia) Margaret Weis és Tracy Hickman: Az ikrek háborúja (Dragonlance, Legendák 2.) Kim Stanley Robinson: Árral szemben (Sci-fi regény) Frederik Pohl: A hícsík birodalma (Sci-fi, Átjáró 6.) Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Bogár a hangyabolyban (Sci-fi regény) Cory Doctorow: Kis testvér (Sci-fi regény) A következő hetekben várható megjelenések: Princess Ai - Az éji hajnal prizmája 2. (Manga) Hinako Takanaga: Vázlatok (Manga) Vacuki Nobuhiro: Ruroni Kenshin 8. (Manga) Hirano Kohta: Hellsing 7. (Manga) Yazawa Ai: Nana 6. (Manga) Moriyama Daisuke: Chrno Crusade 4. (Manga) A világ közepe (M.A.G.U.S. antológia) Margaret Weis és Tracy Hickman: Az ikrek próbája (Dragonlance, Legendák 3.) Damian Broderick: Lenni vagy nem lenni (Sci-fi regény) Naomi Novik: Elefántcsont birodalom (Temeraire 4.) (Nemsokára előrendelhetőek a webboltunkban!) Margaret Weis és Tracy Hickman: Törpetárnák sárkányai (Dragonlance regény) - talán júniusban várható Terry Pratchett: Maskerade (Korongvilág, Boszorkányok-alsorozat 5.) - talán májusban várható R.A. Salvatore: Szellemkirály (Forgotten Realms, Átmenetek 3.) - talán júniusban várható David Gaider: The Calling (Dragon Age 2.) - talán májusban várható Drew Karpyshyn: Revelation (Mass Effect 1.) - talán májusban várható Stephenie Meyer: Breaking Dawn - Hajnalhasadás (Twilight trilógia 4.) - június elején várható |
Quote:
Addig is Pókkirálynő háborúja, még hiányzik az utolsó rész, de már olyan régen olvastam, újra belekezdtem.... Második kötetnél járok |
Megvettem -nagy H.P.Lovecraft rajongó vagyok- a "Rettegés Arkhamban" nevű krimi-horror-szerepjáték társasjátékot.
A szabálykönyvet olvasom éppen. Már látom előre, hogy tetszeni fog ez a játék nagyon! :) |
Quote:
|
Quote:
És,hogy a Vérkáosz az utolsó rész? |
Quote:
ezt passzolom, de ez a könyv hagyott űrt bennem. :S |
All times are GMT +1. The time now is 18:54. |