![]() |
|
|
Metallica - Master of Puppet (live '89 Seattle)
Egy újabb régi Metallica :)
"Come crawling faster Obey your Master Your life burns faster Obey your Master Master Master of Puppets I'm pulling your strings Twisting your mind, smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name, 'cause I'll hear you scream Master Master" |
A dal, amelyet senki nem ismer :)
Jut még eszedbe kedvesem a boldog ifjúság, az erdőszéli kis patak, s a régi jó barát? |
melyik filmben volt ez a szám? :) megvan.. :) |
Vonnak sok-sok szeretettel :D
Moby Dick Indul a box |
|
|
Ismerős Arcok : Az utolsó magyar
Bürokraták és pénzemberek irányítanak minket Hazug szólamok, ígéretek tartják alul a szintet Utat keresve, tapogatózva, egymásra lépve élünk Megnyomorítva, mindent feladva, szánalmas lesz a végünk Refr.: Századok bűnét üvöltöm magamból De nem tudom ki hallja, a világ csak röhög rajta A napot nem látom már lassan a falaktól És egyre gyengül a hangom, szavam a porba hull A múltunkat nem ismerhetjük, hisz tanulhatnánk belőle A vágyainkat megvakítják, hogy ne nézhessünk előre Testvéreink eltaszítva, a falakon kívül állnak Anyjuk nélkül szebb jövőt, reményt hiába várnak Refr. Ha évek múltán erre jársz majd, tiszta lelkű vándor S meglátod, hogy mi maradt itt e gyönyörű, szép hazából Vidd el a hírt a nagyvilágnak, hogy minket már nem zavar Jöhet bárki, hisz elpusztult az utolsó magyar. |
Forduló csillagrendszer
Épülő távolságban Elnyúló őspályákon Álmomban azt kívántam Hogy te legyél a Hold Ami mindig bennem volt Hogy én legyek a Nap Ami benned megmarad Holdvilágban elalszom ma Nem ébreszt fel engem soha Senki ember ez világon Úgy alszom el, ezt kívánom! Kétségbevonhatatlan létezés... Lüktet a kozmosz!!!! |
All times are GMT +1. The time now is 17:36. |