![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem elmentette amiket kapott dátum/idő és bármikor visszatudja keresni pikk-pakk. Én örülök,hogy neki az elismertség még a mai napig azt a célt szolgálja amit „elvileg” kéne. Akik meg sértődősek azok igyanak egy sört és lazuljanak,rövid az élet,kár ezen is idegeskedni.;) |
Quote:
|
Quote:
Kötekedünk? "azt hittem Cassynak olyan van, ami nemcsak az utolsó 5-öt írja ki" Ez szerinted jobb ötlet? Cassynak kiírja az utolsó 300 kapott elismertséget:p Viccelsz?:p |
Quote:
Bocs, hogy teljesen elképzelhetetlen dolgokra kérdezek rá... |
Quote:
Ne akard megmagyarázni! Fölösleges. Most három ződ téglád van te kis sumák:p Múltkor kifli elvtársat kaptam rajta,hogy sasolja a tégláit. Akik letiltják,azok miért nézegetik??:eek::eek: |
Quote:
Sok oka lehet annak... De nem akarom megmagyarázni :) |
Quote:
Most már hagyj ebédelni, mert adok egy pirit;) Emlékszem,amikor még piriket gyűjtöttél:p Azt hiszem azt írtad,hogy nem érzed magad érettnek a két téglához. Én majdnem elsírtam magam,de adtam ződet neked ,mint mindenki más.(még asszem Ati is adott neked ződet) Ezt is nevezhetném zöld gyűjtésnek;) |
Quote:
Egy darabig nekem is le volt tiltva, és én is nézegettem. Azért, mert csak azt látod, hogy új elismertségi pontot kaptál, de a letiltás miatt azt már nem mutatja, hogy kitől, milyne ügyben és mifélét. Az embert meg érdekli azért, legalábbis engem érdekelt:) |
Quote:
"Bölcsi" klán nem lesz? |
Quote:
|
Gratula tölem is;););)
|
Quote:
|
Quote:
Biztos igazad van,de inkább nem erőltetem. A válaszom: Csinálj Bölcsi klánt és akkor lesz;) Quote:
|
Meghalt a téma:) Ati,mkit beijesztettél....dobok vkire gyors egy zöldet,hogy legyen min csámcsogni.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudjuk,hogy eldöntött és kész tehát szót sem érdemes rá.....;):D:D:D:D:rolleyes: |
Quote:
|
2222. hsz :D /bocsi az offért/
|
elismertség:confused::eek:
Szerintem tök gáz!!:D Vegyük el mindenkitől,mert nincs értelme! Jajj,de sok itt a több téglás,jajj,jajj,jajj! Vegyük el gyorsan tőlük,mert "nekem" ez nagyon fáj. Jajjj,de jajjj ,de jajj. Sírjunk már egy pár sort ,mert nincs jobb dolgunk.Gyerünk sírjunk már!!:cool:!!:p |
Quote:
De régen voltam itt:) Most nézem,azt lett a sikk,hogy mindenki (sokan)letiltotta az elismertségét?? Miért is jó ez?? |
Quote:
Mi meg már előre elintéztük... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebből már nem kell túl messzire menni, hogy azt a következtetést vonjam le, hogy szándékosan akarta a fórum ezen funkcióját értelmetlenné tenni. Ez esetben viszont sem a fórumon, sem a Hódítóban nincs az illetőnek keresnivalója. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lemaradtam...
Kit ölt meg az Atilla ):? ;) |
Quote:
|
Akkor jó, azt hittem a szomszéd lányt. Az pedig rosz ötlet lett volna, mert csinos...
;) |
Quote:
Most pont ráérek! |
All times are GMT +1. The time now is 21:22. |