![]() |
főleg ha előtte voltak már betegszabin, mert akkor még tehermentesiti is magát egy kicsit anyagilag, és igy behozza a légkondi árát :-)))
|
Quote:
Elég buta az ilyen főnök, de majd tanul a saját kárán ha nem tud előre gondolkodni. |
azért irtam az "egy kicsit" a mondatomban :-))))
|
Quote:
|
Quote:
Sejtettem :) |
Na hát nem olyan vészes fönök,kivételes embert ismertem meg benne.Maximálisan elégedett vagyok vele.Söt aszem barátomnak is merem titulálni.Szoktuk mi egymást szivatni.Nem vagyok mindig bennt,csak ha árut adok az üzletnek a raktárból.Meg ha megbeszéljük a megrendelöket.de azokon a napokon ki-be járkálok .
|
Quote:
|
Quote:
Talira szerintem nem nagyon fogok már menni :) |
Quote:
Egyenlőre;):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Miért zuhan lefelé az aktivitási statisztikám, ha minden nap megvan az 5/5? És még annál is több?.. :mad:
|
Quote:
|
ja, hgyo ezt 30 napra visszamenőleg figyeli csak? Aszittem amióta ez a statisztika bekerült, azóta nézi, így már világos, hogy miért van az, hogy minden nap uyanúgy fórumozok mostanában, de ennek ellenére egyszer lezuhan, másszor felszökik a statisztika, köszönöm a felvilágosítást
|
Letelt a VIP-em, legalább három kör, míg hazaérek és a rakim tele, napközben elpacsáltam 3 belépést. Ez legalább 10k arany veszteség :), plusz a népem is negatívan fog megítélni, mint rossz uralkodót, ki elherdálja csak a javakat. Mi van, ha mire hazaérek lezajlik egy forradalom, és kikiálltják a köztársaságot?
|
Quote:
|
Egyre több topicot kell letiltanom, hogy a rossebb egye meg :mad:
Még a végén az egész fórumot le kell majd. :mad: |
Quote:
|
Quote:
Most már a Foci Eb is erre a sorsra jutott, a SPORT semmilyen formában ne keveredjen "politikával". Rasszizmussal meg pláne ne... KÖszönöm én ebből nem kérek |
Quote:
|
Quote:
|
Ehhh irgum-burgum......Vasárnap berakattam a klímát a kéglibe..minden nagyon szép és jó,de egy bibi történt kb 5percig működött!!!.:S Még jó,hogy 3év garanciát adtak rá...mert,ha 4perc lett vna most fújhatnám:) Teljes panel csere....5percért..../Hívjam Urit!?:))) 1-2-3 mukodj.:D
|
Quote:
Miért? Mi bajod van egy kis rasszizmussal? |
Én például azért akadtam most ki, mert pár napja észrevettem, hogy egyre lassabb a külső fórum.
Írok egy hsz-t, és percekig homokórázik, mire beteszi a topicba... Rányomok az Unread Posts (olvasatlan üzenetek frissítése?) gombra, és akkor is sokat vár... Holott pl maga a Hódító játék weboldala azonnal frissül, ahogy rányomok. meg minden más is. Azt hiszem, újratelepítem a böngészőimet. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként az valóban dühöngőbe való, hogy a világon a legnagyobb rasszistái próbálják eljátszani -hozzáteszem elég pocsékul- a szenvedő fél szerepét... :mad: Leállhatnának, unalmas a műsor. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D Szeretem ezt a 'szabadságot'! :mad::(:(:( |
KAjak annyi, de annyi rasszista és zsidózó megnyilvánulást olvastam ezen a foumon, ami két éve még nyomokban sem volt meg :( úgy látszik cserélődött a társaság egy mérsékeltebb része kicsit radikálisabbra. Mondhatnám az index közönségét felváltotta a kurucinfo.:(
Viszont a rasszistázással csínján, valószínüségszámításból az egyedüli dolog amit megtanultam a szemináriumok alatt, hogy ki a rasszista és ki nem, márpedig mindenkire ezt mondjuk! |
A mai magyarban a rasszista megnyilvánulások, már általános szóhasználosak. Amikor régen azt montuk cigány, akkor egy barnább börű emberre gondultunk. Amikor ma kimondjuk cigány, akkor egy koszos, büdös, munkanélküli, alkoholosta emberre gondolunk és ezt ki is mondjuk. Amikor egy gazdag emberről beszélünk, akkot általában egy zsidó szátmazású emberre asszociálunk.
|
egyiket sem gondolom "általánosságnak"!
|
Quote:
|
hát lehet...ma pl. kocsmában néztük többen a meccset és kicsit ittas öreg bácsika atlétában lenácizza a németeket...bölcsész barátom természetesen már ugrik a hülyeségre és egy laza "miért" kérdésre bácsika arrébb vonul.
én pedig pont azt vettem észre h ezzel tudják az okosságokat megmondani a másiknak és a másikra rákenni a saját hülyeségüket, gyengeségüket. a barátja pedig egyértelműen bólogat, hogy hát igen a cigányok meg a zsidók meg az xy (tetszőleges helyettesítés). simán primitívség. |
Én nem azt mondtam, hogy a felső 10000 használja ezeket közhelyként, hanem az átlag emberek.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |