![]() |
Quote:
|
Quote:
* félreértettem, hogy ki rak ki kit, de ettől még igaz. A támadó költségeit kompenzálja a remény egy nagy ütésre. De a védőjét nem akit kidobnak a klánból. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
másból sem áll az életünk, mint a morálunkat foltozgatjuk! a klánbeütéskor teljesen nyilvánvaló a pontlistákból, hogy most ütöttünk, tehát jöhetnek a mindenféle hiénák a klánesemény megjelenésének késleltetése teljesen formális |
jelen esetben ez sem hiszem h nagy érvágás lett volna a szkarának, arwyl a háromszor akkora orijából nem kap maluszt tolira, így bármikor látja h szereztetek többlethekit
de mindenesetre ez nagyban hátráltatja a hiénázást, ez így van. csak kérdés szükség van-e erre? mert feljebb egyre inkább ezzel lehet földet szerezni. |
Quote:
Abból lehet csak földetszerezni ha valaki aki nem hiénázik éppen földet szerez? ;) |
a legkönnyebben igen.
|
Szerintem mindenképpen jó lenne a hiénázást kilőni,a klántámadással a támadó így is elég sokat kockáztat a hiénázó meg semmit és ez kissé aránytalan és jksz-t generál.
|
Quote:
Nem is várható el mindenkitől, hogy frontálisan támadjon, főleg, ha nem is olyan országa van. Ha valaki 4 körönként üt, arra meg persze, hogy felfigyelnek, és bepróbálják. Megfontolt tervezéssel lehet azért a sikeres hiénázás kockázatát csökkenteni. Mivel a föld a legértékesebb, így aki kitámad érte annak kockázatot kell vállalnia. Kicsit olyan számomra a hiénázás ellenzése, mintha lelopok egy orit, lemegy a tolikészem, és kérnék valami védelmet más tolisokkal szemben, hisz most épp védtelenebb vagyok tolikkal szemben. |
Quote:
Egyetértek, viszont nem tudom elképzelin se, hogy lehetne ezen a helyzeten változtatni. Jelen esetben még a sereg ki se ment, már kaptam egy gratuláló zöldet, mert a ráállás nyilvánvaló volt, és az illető kifigyelte azt is, hogy a Reményhozók mind szabira mentek. Bárki más is kifigyelhette, sőt, lévén topos orikról van szó, nyilván észre is vették. Innen még másfél óra volt, hogy beüssön a sereg... Nehezen tudok olyan késleltetést elképzelni a pontlista frissítésben, ami megszűnteti a jelenlegi helyzetet, amikoris mintha kiírnám a fórumra: Figyelem, klánozunk, üres az összes orink! |
Quote:
|
Nagyon nehéz kivédeni az tuti, hisz nem kellett pontlistafrissülés sem hozzá. Hisz látható volt a ráállás, innentől kezdve pedig csak távollévőt kellett nézni ahhoz hogy kiment a sereg vagy sem.
"arwyl a háromszor akkora orijából nem kap maluszt tolira" Kapok maluszt a tolikra azért, de nem is volt olyan nehéz dolgom 0 kocsmás orikat méricskélni :) |
Quote:
Télleg nem volt nehéz dolgod, de malust ettől függetlenül nem kapsz |
30*20/566=1,06 micsoda malusz :) de amúgy igazad van.
|
Gratulálok a Kő fiainak az ütéshez.
Gratulálok a szkarának a szemfülességhez ;) És Poolt bár nem kedvelem, mégis játékosként többre tartottam, annál mint hogy csata elöl szabira meneküljön. Csalódtam. |
Quote:
Ha két szövid szabin már 1 hete, az egyik aki nincs szabin épp nyaralását tölti, a másik meg elmegy az éjszakába és ott maradsz egyedül éjfél után, aztán látod, hogy rádállt egy klán, a Te oridban meg van 300 milla, akkor mit teszel? Mivel már vagy 5* leírtam, hogy azt hittem, a klánt is elszabizza rögtön, így azt láttam helyesnek, ha a két aktív ori gazdiját hívom telón, hogy szabizzák el orijukat. Utolsónak én is azt tettem. Így azt gondoltam, hogy sikerül kivédenem a támadást, mert elszabizott a klán. TÉVEDTEM! Elismerem. Az, hogy mekkora játékos vagyok, szerintem nem ezen múlik. No, most már tisztán látod a dolgokat, ha ezek után is ez a véleményem rólad, hát legyen... Mellékesen, amikor bevertelek egyéniben, én sem hírdettem a fórumon, hogy ááá, csalódtam Gyulában, még vissza sem jött... |
Quote:
1. klánpontlista frissítés 10 percenként (több okból is jólenne) 2. sikeres klánütés után a hírnévpont csak 2 kör mulva jelenne meg 3. az egyéni pontlistában 2 frissítés legyen, egy ugy ahogy most és egy a csaták után |
Quote:
|
Quote:
|
Synkel:
Most melik klánba vagy a Gyáva partizánba vagy a Köves srácokba ?? Mert amikor beütöttétek az Iront akkor te köszönted meg most meg mindenki gratulál a Köves Skacoknak megint csak te köszönsz vissza. Nem igen vágom :D |
Quote:
A partizánok a "kövesektől" váltak ki. Én beszéltem rá őket erre a névre, és tulajdonképpen nem fogadtam a gratulációt, hanem gratuláltam nekik. Én maradtam a Kőfiaknál. Ja, és egyedül fórumozok a bandából:) |
Quote:
ja vágom akkor :D kösszi :D |
kis esemény:
2007-08-12 10:01:08 Őrült nők ketrece (#2999) támadást indított Quo vadis, Domine? (#2286) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1484 hektár földet. nice job!,) |
2007-08-13 13:00:57 harcos fáni (#3041) támadást indított Fel, fel vítézek a csatára.... (#2716) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2031 hektár földet.
2007-08-13 17:00:57 harcos fáni (#3041) támadást indított Keep Walking (#2906) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1108 hektár földet. Gratsz az elefántos bandának:) Lassan hazamehetnek:) |
2007-08-13 20:01:01 Óvoda (#2819) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, de a csatát elvesztette.
2007-08-13 19:01:00 Gyáva partizán (#3049) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1291 hektár földet. És két esemény ami engem is érint:) Itt is gratula a győzteseknek, főleg nekünk:D:D:D |
es miert erint mind2 esemeny? ez 4 klan, nem 2. csak nem benne vagy 2ben is?
|
csiga-biga szövetsége (#3053) új neve: csigusz
ha már klánesemények. Újra itt van. még nem volt támadása, de meglátjuk, hogy mit alakít megint. :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezzel teljesítettük a küldetés második szakaszát :) megvan a 9k heki, ami 1,5k-ról nem is rossz éppen :D |
Kellene gyors válasz, ezért ide írom, Ati hátha olvasod.
Ki akarok tenni egy orit a klánból, rajta van 1 szavazat, rajtam 2 és nem engedi Ezt irja ki A szövetség vezérét nem léptetheted ki. Csak saját maga léphet ki! pedig én vok a vezér, mert egyet már kitettem, tudnék klántámadást is indítani klánmnt-t kötni nézz már rá, mi a probléma köszi! |
Quote:
|
Quote:
de most azt irja ki, hogy a A szövetség vezérét nem léptetheted ki. Csak saját maga léphet ki! ha ő kilép, de státusza szerint nem vezér nálunk, akkor a klán megmarad? |
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy ez miért van így, hogy a doyen-t nem lehet kitenni?
|
Quote:
Az ilyenek ellen van. |
Quote:
hát a vezéri teendőket elláthatod, de az alapítót nem lehet kitenni ő egyáltalán nem léphet ki, ha kilép, a klán felbomlik tegnap azt kérded, miért véd az egy körre hívott sereg két körig, most meg a klánvezérséget nem érted :)) pedig úgy láttam, nem játszol nagyon rosszul :) |
Quote:
De amint olvasod, ha kilép, nem bomlik a klán, csak ha státusza vezér |
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |